Titulky 4×13

napsal | 1. 12. 2011 | 12:31 | Aktuality

Titulky k předposlednímu dílu jsou ZDE. Sedí na obě verze HDTV i 720p, ale jako obvykle jsou v zipu oba soubory. Pokud se objeví nějaký nespokojenec, kterému se budou titulky rozcházet, tak moje jediná rada je, aby stahoval odtud nebo někde, kde mají správně označené ripy. Titule mají už finální korekce od MiDa. Začíná se to pěkně rozesírat, takže ve finálním díle bude muset asi spadnout atomovka, jinak nevím, jak by se to mohlo vyřešit. Jak to vidíte vy?

 


  1. slawa.cap napsal:

    Sam Crow je zosobnění klubu, aby to vypadalo jako něco víc. Stejně tak byla Belfastcká pobočka označovaná jak Sam Bell.
    Abych byl upřímnej, taky mi to první 2-3 díly trochu vrtalo v hlave.

  2. madmax napsal:

    Im easy: nevim od ktere serie, popripade jak pozorne serial sledujes, ale SAMCRO samotne pouziva vyraz „Sam Crow“ pro pojmenovani sebe sama… uplne perfekte to jde videt treba v prvni serii, kdyz Jax cte ty zapisky po JT a primo na prvni strane tam je napsano „Sam Crow“ v miste, kde by logicky melo byt SAMCRO.

  3. Ajvngou napsal:

    USA – to je vlastně United States of America, takže jenom abyste věděli. Nějak mi to nedalo.

    S tím tvým Sam Crow a SAMCRO je to stará věc jak dudy, ale možná to někteří ještě nevěděli, takže si myslím, že všichni tři by ti měli poslat něco za odměnu.

  4. insider napsal:

    in easy: objevil si USA se svym rozkodovanim SAMCRO.

  5. Im easy napsal:

    Mozna to vite, mozna ne, ale neda mi to nenapsat -> SAMCROW je ve skutecnosti SAMCRO Sons of Anarchy Motorcycle Club Redwood Original. Neni mozno prekladat SAMCRO misto SAMCROW?

  6. Im easy napsal:

    SOA s4e13 -> tara se zastreli, Bobbyho zavrou na dozivoti, Otta popravi, Clay umre a pomuze mu v tom Jax. Velka prestrelka Iru, kartelu a ATF. Jax dostane pak kladivko.

  7. Ricky napsal:

    IMHO Tacoma je pobočka SOA (z Tacomy přestoupil do Charmingu Kozik).

  8. richie napsal:

    Hele sice se ten seriál trochu změnil a že je tam sem tam něco postavený na hlavu… ale furt je to historicky NEJsledovanější seriál na FX… a to něco znamená ;-)

  9. Ajvngou napsal:

    Tacoma – Toyota – aby bylo jasný, že jedou autem.

  10. Telford napsal:

    Myslím si že Jax Claye nazabije….přece jenom si uvědomí že by udělal to stejné co on.

  11. cormus napsal:

    len otazka k titulkam – preco je Tacoma v poslednej dobe prekladana ako Toyota?

  12. CabeZoo napsal:

    Já myslim, že se Lobo nasere a postřílí celej štáb a pátá řada nebude :DD

  13. madmax napsal:

    Tara mi prijde hodne divna…hlavne v poslednim dile…jak si uplne vynucovala po Jaxovi a Gemme aby ji rekli, ze ji milujou…Rikam si, aby se z toho vseho nesesypala a neskoncila nekde v cvokhausu… v kazdem pripade mi prijde, ze Sons se nejak vyhnou te chutovce co na ne nachystal Potter(predpokladam, ze on nejak zaonacil, aby se ke kartelu dostala informace, ze vsechno je ok)…takze ATF si smlsnou na kartelu a Irech, cimz vlastne vytahnou Sons z kseftu s fetem i se zbranema…no a Jax si pak v klidu navstivi Claye v nemocnici…

  14. trebushet napsal:

    byla by sranda kdyby se Jax dozvěděl celou pravdu o smrti J.T.ho a zabil nejen Claye ale i Gemmu a Unsera.
    Podle mě má Tara nakročeno aby se stala mvčelí královnou ovšem jak to bude tak to já si nedovolím odhadovat protože je to tak zamotané až už to není hezké.Mohlo by se to trochu uklidnit aby se to nepropadlo někam do hlubin a nebyla z toho fraška.

  15. D_M napsal:

    Tak podle mě jeden z nejpravděpodobnějších scénářů: Gallindo Cartel hraje dvojí hru, chtějí se setkat s Irama, aby obešli SAMCRO, ty klidně obětují. Divil bych se, kdyby Romeo nevěděl pravdu o Ottovi, resp. si to asi pojistil a buď to bude obrovská řežba, anebo je tam záložní plán. Ale pochybuju, že by vyšla nějaká policejní akce. Tara pravděpodobně zemře, protože dohoda s kartelem o jejím zabití pořád platí a je to nejpravděpodobnější důvod, aby Jax zůstal a byl v další řadě. V té zůstane asi jen pár lidí, hodně jich zabásnou, ti hlavní asi uniknou a klub se bude muset znova postavit na nohy. Kartel bude mít až moc velkej vliv a spojí se s Niners a tím vyplní i díru po Lobo a urovnají vztahy. A Potter se pořádně vyjasní až v páté sérii. Clay klidně může zemřít. Klub se asi bude chtít odprostit od kartelu, ale sami už nebou mít tak velkej vliv a sami se budou muset stáhnout. Každopádně to dopadne tak , že se síly rozdělí. Zajímalo by mě pak, kde bude další řada navazovat, jestli hned vzápětí(což bych přivítal), anebo po nějakém čase, kdy třeba Jax odjede na měsíc si vyvětrat hlavu. Na konci posledního dílu série každopádně někdo určitě zařve :)

  16. Rob napsal:

    Podle mě není Clay zas až tak nepostradatelnej. Přeci už od absolutně prvního dílu Sons je evidentní, že kladívko patří Jaxovi. To je ten hráč, bez kterýho klub nemůže existovat. K oklamžiku předání směřujou všechny čtyři série. Nevyhnutelně. Clay zemře.
    Trochu nevím, co s Tarou. Tak moc chce pryč . . . ale Jaxe má asi radši, takže zůstane (?).
    A že by to Otto nějak okoučoval? Nevěřim, že honosný kartel by měl lživý informace . . .

  17. vandell napsal:

    Ja myslím že tento, jak to ChecoCabron trefně nazval coffee break je jen taková nevinná předehra, která nás měla trochu zmást a v posledním díle čekám něco kulervoucího, co se bude vyvíjet úplně jinak, než je naznačeno v tomto dílu.
    Osobně si myslím, že odejde Tara a šokovaný Jax to s Clayem nějakým záhadným způsobem srovnají, protože trio Jax, Gemma a Clay musí zůstat, myslím, že je na nich postavený celý seriál a nedokážu si představit, kam by se to ubíralo bez některého z nich.

  18. Pepan napsal:

    Sjížím to znova s titulkama a co nevidím, 31:30, když je clay po operaci, jak tam leží na posteli, jak je krásně učesanej Xd, hold amíci se uměj postarat, tady by nám to ještě kalousek zdanil

  19. ChecoCabron napsal:

    Tento 13.dil byl tak rikajic coffee break :-)

  20. insider napsal:

    S rusama zatocili hned na zacatku behem jednoho dilu, taky jsem cekal, ze soudruzi budou tezsi souper. Niners nejsou nic co by je rozhodilo s ohledem na to, ze na ne ma pifku Galindo za spolupraci s Lobo a Lobo jim muze jit po krku za tu boudu s Galindo. Za Niners nikdo nestoji, budou chtit jenom srovnat skore za sefovo holku. To nemeni nic na tom, co jsem uz psal o tom jak cela ta divnoakce probehla a co se (ne)delo dal.Hodne to bude jeste o Potterovi a jeho skutecnych umyslech a taky si myslim, ze ted byl dost stranou serif. No bude to uz asi docela prekombinovne a ja se necham prekvapit co z toho bude.

  21. Tydyt napsal:

    Verze 1:
    Podle mně Jax vytuší zátah a připraví se na něj a vyřeší to podobně jako se Stahlovou, Clay umře jeho rukou a všichni budou štastní a pátá serie bude o pokračování bez Bobbyho který bude ve vězení a vést bude OPi, Jax a Tara odjedou pryč..
    Verze 2: všechny pozatýkají krom Claye, který bude v nemocnici a zabijí ho Niners a Opea, který nebude u předávky..a další serie nebude..:-(

  22. M.i.D. napsal:

    V tom serálu se tak jako tak pozornost přesouvá trochu jinam. V první sérii zabíjeli sem-tam, zásadně v noci a beze svědků, mrtvoly pečlivě zakopávali nebo pálili. Teď po sobě pálí za bílého dne a co se stane s mrtvými těly nikdo neřeší. Bohužel – ale kvůli toho to stejně sledovat nepřestanu. Jen by to chtělo víc domýšlet důsledky.

  23. stráťa napsal:

    El Pepe: Todle nění pohádka aby byly všichni charakterní dobráci. Naopak co se týká chování postav tak je 4tá série podle mě nejpovedenější. Co mě dost zarazilo je ale ta nepochopitelná neopatrnost po Tigově útoku na Niners…

  24. Geextah502 napsal:

    Tak to s Niners ma sklamalo v 1.serii by to trvalo 3 casti dokym by si to urovnali. Bohuzial Tara asi umrie si myslim a 5.seria bude ako to Jax zobere do ruk a o deti sa mu postara ex.
    Som zvedavy ako sa to nakoniec cele vyvinie s Potterom a kartelom mozno ze sa to potiahne este aj v 5tej serii… A zbytocne z toho spravili akoze cast 1 a 2 myslim ze niektore casti koncili v napinavejsom ako tato. Hold diki kluci za subtitles!

  25. Kallic napsal:

    Neros:Pokud mi to neušlo, tak mu nesdělil za co ho zatknul. Potter bude podle mě v nějakém vztahu k JT staršímu. Ta fotka zamlada, jak je tam Gemmou tu podobu potvrdila.

  26. El Pepe napsal:

    Dik za titulky! :)

    Pro mě osobně parádní seriál, ale! Ale nejak se tam podle me vytrácí ten naboj – jedinečnost. Až moc charakterně prohnilích postav a moc intrik – první 3 serie jednoznačně lepší, ale doufám, že se to v posledním díle vrátí k lepšímu :)

  27. Ell napsal:

    TAra na konci celkem prekvapila :)

  28. KrysaR napsal:

    Protože Otto prásknul něco na Bobbyho ne na klub, i když Bobby četl v tý výpovědi veci který udělal Otto ve vězení na příkaz klubu… nějak mi to nedává smysl.

  29. rricks napsal:

    http://www.youtube.com/watch?v=2YomnlxDhXs bude to stát za to ;)

  30. Neros napsal:

    Kalic: Tak proc by pak ten federal zatknul Bobbyho?

  31. Kallic napsal:

    Jackeer napsal:A kdes slyšel, že Otto doopravdy zradil? Sice něco podepsal, ale co nevíš. Nevěřím tomu, že by Otto zradil klub.

  32. Jackeer napsal:

    Tak myslim, ze Niners se sice pomsti, ae zase asi ne moc, pac myslim, ze maj trochu nadelano do kalhot s kartelu…spise nechapu jaktoze kartel neprisel na to ze Otto zradil, tam bude nejaka finta urcite:)….

  33. Kallic napsal:

    Niners jsou bezvýznamní pro pátou sérii

  34. Vens napsal:

    Jax převezme kladivko a Tara musi umřit jinak to nevidim.pata serie bude o valce mezi Sons a niners.Jen doufam ze Clay přežije je to uz od prvniho dilu ma nejoblibenejsi postava.Pokud de o nedostatek lidi v clubu tak urcite se nejakej club sjednoti nebo nekdo přejde(jako Kozik a Happy),jax to rozjede od zacatku podle sebe takze urcite se muzem tesit na novi postavy.Muj nazor

  35. Kallic napsal:

    S Devítkama mě to taky překvapilo. A to,k že nenechali zajištěnej klub před nima? To všem musí bejt snad jasný, že Laroy se pomstí. Takže umře buď Gemma nebo Tara. Je jasný, že i někdo další musí umřít. Buď to bude Jax nebo Clay. Jinak to prostě nejde vyřešit.
    Jax taky podle mě neodjede.
    A proč by pátá série se měla vracet do minulosti? Přeci o vše víme! Sledovanost by byla špatná.
    Spíše to bude, asi o tom, jak Jax převezme otěže klubu.
    Ale je fakt, že u tohodle seriálu si nemůžeš bejt jistej

  36. Bady86 napsal:

    Jsem zvedavej jak to ukončí. Jestli má být 5 řada tak nějak přestávam tušit o co vní pujde. Ovšem tenhle díl mě dost nadchnulna ten závěrečný.
    Díkes za super titulky jste fakt borci.

  37. xyz napsal:

    Tak nějak už to není ono… :(

  38. Garage Cafe napsal:

    Kouká, že někde vzadu už jezdí i jiný bike, asi aby vypadali jako banda, když je jich už půlka. V další řadě s něma pošlou i děti na kolech, aby jich bylo víc. No jak tohle dopadne, halejujah.

  39. xxENDxx napsal:

    Saman82:

    tak to si posledni mesic byl asi nekde v lese, protoze pata rada uz je davno schvalena a Kurt tvrdi, ze ma material na 7 serii

  40. Saman82 napsal:

    Ačkoli jsem velký fanoušek tohoto seriálu, tak doufám, že touto serií skončí. Aby se zněj nestala třikrát nastavovaná kašovitá telenovela o motorkářích…Jinak chlapi dík za titulky.

  41. Exis napsal:

    Diky panove, jste machri :)

  42. dejv napsal:

    V příštím díle ve toho vyřeší minimum, bude to navazovat na 5. řadu. Tak jako 2. s 3.

  43. insider napsal:

    Uz to nabralo takovy obratky, ze se z toho stava fraska. Uplne to shodila akce s Niners. Prestrelka v kolone a navrat do clubhouse jako by se nic nedelo. Tig si potom klidanko odjede za Clayem a nikdo ani nezostri ze s strachu z odvety club? Laroy a jeho niggas taky nejsou zrovna zadny orezavatka aby se nechali takhle ojebat. Hamletovska podstata se pomalu naplnuje a o cem bude pata rada si nedokazu moc predstavit.

  44. laroy napsal:

    dobra prace chlapi, posledni dil bude fakt narez :D

  45. KIWI napsal:

    dík za titulky chlapi :)
    poslední díl bude fakt síla :D

  46. pyth napsal:

    ach jo, proc neudelali dvouhodinove finale misto tehle dvou dilu? Ocividne je tenhle dil jen do uvedeni do finale…
    Kazdopadne sem zvedavej jak to cele vyvrcholi..

  47. Vicis napsal:

    1) Díky za titulky!
    2) Podle mě bude pátá řada buď z minulosti nebo nízkorozpočtová :D

  48. Mclare napsal:

    Teda chlapi diky moc bez vas …. nevim co bych delal !!!!!

  49. Karči napsal:

    ..dobrá práce chlapi..dik … bo bez titlu sem z teho byl stejně guma..teda nechapu jak ten zavěr vymysleli..něco jako atomovka to rozhodně bude… ještě že tu ste a děláte dobrou praci

  50. aligator2g napsal:

    Díky moc a hned moje poobědová morálka spadne ke sledování tohoto dílu. Díky moc!!!

  51. simona napsal:

    Díky moc…. je super, že to překládáte, jinak bych z toho věděla tak leda velký kulový :-)

  52. Miike napsal:

    Manifik :-))

  53. stach napsal:

    dííík :-)

  54. kilowatta napsal:

    fenk jůů very mač

  55. slick napsal:

    hehe diky!

  56. Hejda napsal:

    Dobra prace dik moc :)

  57. deniska napsal:

    no akurat som sem klikla v tej sekunde :) dakujeeeeeeeeeeeemeee

Zanech koment