Titulky 4×13

napsal | 1. 12. 2011 | 12:31 | Aktuality

Titulky k předposlednímu dílu jsou ZDE. Sedí na obě verze HDTV i 720p, ale jako obvykle jsou v zipu oba soubory. Pokud se objeví nějaký nespokojenec, kterému se budou titulky rozcházet, tak moje jediná rada je, aby stahoval odtud nebo někde, kde mají správně označené ripy. Titule mají už finální korekce od MiDa. Začíná se to pěkně rozesírat, takže ve finálním díle bude muset asi spadnout atomovka, jinak nevím, jak by se to mohlo vyřešit. Jak to vidíte vy?

 


  1. slawa.cap napsal:

    Sam Crow je zosobnění klubu, aby to vypadalo jako něco víc. Stejně tak byla Belfastcká pobočka označovaná jak Sam Bell.
    Abych byl upřímnej, taky mi to první 2-3 díly trochu vrtalo v hlave.

  2. madmax napsal:

    Im easy: nevim od ktere serie, popripade jak pozorne serial sledujes, ale SAMCRO samotne pouziva vyraz „Sam Crow“ pro pojmenovani sebe sama… uplne perfekte to jde videt treba v prvni serii, kdyz Jax cte ty zapisky po JT a primo na prvni strane tam je napsano „Sam Crow“ v miste, kde by logicky melo byt SAMCRO.

  3. Ajvngou napsal:

    USA – to je vlastně United States of America, takže jenom abyste věděli. Nějak mi to nedalo.

    S tím tvým Sam Crow a SAMCRO je to stará věc jak dudy, ale možná to někteří ještě nevěděli, takže si myslím, že všichni tři by ti měli poslat něco za odměnu.

  4. insider napsal:

    in easy: objevil si USA se svym rozkodovanim SAMCRO.

  5. Im easy napsal:

    Mozna to vite, mozna ne, ale neda mi to nenapsat -> SAMCROW je ve skutecnosti SAMCRO Sons of Anarchy Motorcycle Club Redwood Original. Neni mozno prekladat SAMCRO misto SAMCROW?

  6. Im easy napsal:

    SOA s4e13 -> tara se zastreli, Bobbyho zavrou na dozivoti, Otta popravi, Clay umre a pomuze mu v tom Jax. Velka prestrelka Iru, kartelu a ATF. Jax dostane pak kladivko.

  7. Ricky napsal:

    IMHO Tacoma je pobočka SOA (z Tacomy přestoupil do Charmingu Kozik).

  8. richie napsal:

    Hele sice se ten seriál trochu změnil a že je tam sem tam něco postavený na hlavu… ale furt je to historicky NEJsledovanější seriál na FX… a to něco znamená ;-)

Zanech koment