Zákon gangu na PrimaCOOL

napsal | 20. 12. 2010 | 23:50 | Aktuality

No vida. To je překvapení. Seriál SoA dorazil i na české obrazovky. Koupila ho Prima COOL a první díl můžete vidět 2.1.2011 ve 23.00 (neděle), což věru není zrovna nejlepší čas. Jsem velmi zvědav, jak si poradí s dabingem, protože v popisu děje na stránkách Primy je uvedeno toto, cituji: „Gang Mayů vykrade sklad, který patří gangu Synové anarchie. Ukradnou zbraně připravené pro gang Devítky. Už zaplacené…“. Pokud to bude i v dabingu, tak to potěš koště. Místo „gang Devítek“ je přeci jenom lepší nepřeložené „Niners“ stejně jako Synové anarchie. To mi přijde, jako by se doslova překládali i názvy ulic. Uvidíme.

 


  1. SoA napsal:

    mno najseš to např. http://www.sleduj.org v serialech ale co si pamatuju tak prvni serii tam chyběl asi díl nebo 2 ale já to mam všechno v pc z czshare stažený je to tam jak s dabingem tak s titulkama podle chuti budiž sice to je placeny ale ceny v poměru s tím co všechno tam můžes stáhnout je nic ale jinak luxusní seriál

  2. xyz napsal:

    Nebo tak… ale já si na ten odkaz ne a ne vzpomenout :)

  3. Xyz napsal:

    To je opravdu tak těžký to najít na googlu?

  4. Fofrtanz napsal:

    j a tady je ten email :D tkclokin@seznam.cz este jednou dik

  5. Fofrtanz napsal:

    zdravim prosim vás lidi nevite kde bych sehnal tapetu na plochu pc ty smrtky z napisem sons of anarchy jak nosi ti motorkari na zadech diky dystak poslete odkaz na email

  6. GO GO napsal:

    Pro ty co nevěděj co znamená SAMCRO tak je to zkradka Sons of Anarchy Motorcycle Club Redwood Original. Jinak všechny tři řady SOA i s titulkama jsou ke ztažení na uložto.cz

  7. sabaot napsal:

    nepochopim, proč to ty hňupové alespoň nevysílají v multikanálovém formátu!!! Kdo chce ten zprasenej dabing tak prosim, ať si to poslouchá, ale my bychom rádi orginal a s titulkama ;)

  8. Tade napsal:

    Agant Stahl, strašně ji nadabovali, to je hruza.

  9. LPC napsal:

    No to snad ne. Ty český názvy jako „májové, nordi a parta devítek“ to ještě překousnu, ale když skloňujou „Sama Crova“ to sem myslel, že jsem ohluch. Ty dabéři jsou líný si zjistit co to S.A.M.C.R.O. znamená.
    Opravdu český dabing stojí za prd!

  10. David napsal:

    Ahoj chtěl jsem se jen zeptat kde muzu sehnat tento serial s cz dabingem nebo s titulkama online nebo ke stažení to je jedno .. nikde to nemůžu najít ..

  11. Slash napsal:

    tak jsem celkem znechucen….. Desnej dabing. Nejhorsi kdyz Piney oslovoval Jaxe jmenem “ sons of Anarchy redwood orindžl“… To se mi zjezily chlupy…. ale pro ty co nevideli original to ujde.

  12. stix napsal:

    takze mayans nebudou a povstane starobyla rise mayu a prijde aji bilbo pytlik z pana prstenu? :D nekdo by jim mel zakazat vysilet, neznam ani jeden serial co by nepo*rali

  13. Homer napsal:

    Půlpytel je podle překladu prej Pytlík :-D to je jako kdyby dabovali ferdu mravence :-D

  14. Caine napsal:

    Moje řeč. Prej: Májové :D

  15. Homer napsal:

    no tak kdybych nevydděl originál tak by mě to odradilo… koukám na to 5 minut a hruza teda!!!

  16. Mrzout napsal:

    prevzato z primy – Romantičtí zločinci míchají rodokapsy a pravidla divokého západu s obchodem se zbraněmi, Hamletem a Harley-Davidsony. K tomu všemu pochopitelně patří akční scény plné napjetí!

    NAPJETÍ MÍSTO NAPĚTÍ!

    Jestli to budou prekladat stejny blbove jaci psali tohle…

  17. eleonor napsal:

    To ani nestojí za komentováním souhlasím s tím že jestli nadabují všechny názvy klubů tak potěš koště. Aby říkali synové anarchie to je strašný. No myslím že zůstanu věrná originálu s českýma titulkama.

  18. Desire napsal:

    No to je teda hrůza, úplně to zkazili, ta upoutávka nic moc. A vůbec nechápu proč nenechali název Synové Anarchie nebo ještě líp Sons Of Anarchy. Zákon gangu, kdo na to proboha přišel, to je příšernost, podle mě to úplně zkazili. Navíc jsem už tak zvyklá na originální hlasy herců, že bych se na to s tim dabingem dívat ani nemohla, navíc v 23:00 v neděli??? Ani náhodou to sledovat nebudu.

  19. Garage Cafe napsal:

    Hele klucí, hodil jsem odkazy na tenhle web na motorkáře a spol. .Doufám, že neva.

  20. LuckyBoy napsal:

    Kam se poděla úroveň dabingu do češtiny? Např. Simpsnovi mají lepší český dabing než originální (potvrzeno tvůrci seriálu). Pak se divíme, že se tady nemají šanci uchytit pořádné seriály a všichni čumí na O.C. a Gilmorova děvčata..

  21. Choze Wanted RC napsal:

    Doufám že Gemmu nebude dabovat ta co jí dabuje jako Peggy…:-(

  22. anonim napsal:

    Julek Danyi: aspon se naše MC nebudou nudit :-D

  23. Julek Danyi napsal:

    videl jsem reklamu, je to strasne ..
    cesky daing je vybornej, bohuzel ne ten serialovy, tam maji nizke rozpocty a ede to jak na bezicim pasu, proto ta priserna uroven!

    uz vidim, jak se zacne najednou plno lidi zajimat o ceskou mc scenu :)) to bude prdel ..

  24. Apevia napsal:

    Začínám se hodně bát dabingu, stačí ten název, už ten slušně do-je-ba-li :( Co jsem tak slyšel třeba Chibse, tak to nevypadá nejlíp :(

  25. Ajvngou napsal:

    Mimochodem: http://www.prima-cool.cz/porad/zakon-gangu

    Podívejte se na detail a potom až úplně dolů kde je jméno autora seriálu „Curt Suttler“, ajajaj, co ti to provedli, Kurte Suttere.

  26. Homer napsal:

    No cojsem četl na stránkách primi tak ten dabing bude hrůza… nedokážu si to ani představit jak umaštěncům říkají Mayové :-D podle mě to překládají a dabují blbové co vědí o motorkách jen to že mají dvě kola… více řekne první díl nebo upoutávka…

  27. hooler napsal:

    mimochodem už i ta upoutávka mě docela zhnusila

  28. hooler napsal:

    bude to stát za nic jako každej českej dabing. Nejspíš kouknu tak na 20 minut ze zvědavosti a zhnuseně to vypnu. Nezbejvá než doufat.
    mav: no ale Filipovský to teď už asi těžko nadabuje a nevim tady o nikom kdo by mi tam seděl

  29. mav napsal:

    Přátelé – buďme optimističtí -> při vyhlášené úrovni českého dabingu (úrovni nastavenou např. Filipovským) to může být skvělý zážitek ….

    … budeme chytřejší po prvním díle ….
    a propos – už jste někdo viděl upoutávku ?

  30. Garage Cafe napsal:

    Pro zasvěcené to bude asi tragedie, ale pro zbytek diváků to bude určitě pecka.

  31. stráťa napsal:

    No nazdar.
    Proč se naše televize tak tvrdohlavě brání originálnímu zvuku s titulkama? Tím spíš že prima cool se snaží tvářit jako TV pro mladší diváky (aspoň na mě tak působí) kteří by určitě s titulkama problém neměli, určitě by to bylo lepší než nějakej nepovedenej dabing.

  32. Cassandra napsal:

    Ešte dobre,že nemáme primu :D Takže ma to ani nemusí lákať pozerať :D

  33. Brada napsal:

    normalne jsem nasranej, vsude tenhle serial chvalim, doporucuju a ani to takhle…

  34. slawa napsal:

    Jo a dopadne to jak poslední scena v Jachyme hoď ho do stroje. Typek sice mluvil pěkně hanácky, ale nevěřil sem mu ani slovo.

  35. Draper napsal:

    …a za Chibse budou mluvit plynnou Hanáčtinou :-))

  36. pupíček napsal:

    …by mě zajímalo, kdy ty dabéři pochopěj, že sou výrazy/situace který prostě nejdou přeložit, to jednak a druhak tam je spousta dvojsmyslů, který jinak než v engličtině nevyzněj….. :-)

  37. pupíček napsal:

    ty vole, no tak to potěš koště hahaha :-D synové anarchie, to už by líp znělo medový princezny :-D

  38. marttaN napsal:

    No jéje, já mám pocit, že to nedopadne dobře. Neumím si představit herce, který je schopný nadabovat chraplák Jaxe, nebo přízvuk Chibse, nebo…….nééééé já to nechci vidět

  39. ChecoCabron napsal:

    A to nemluvě o popisu co dali o seriálu:Romantičtí motorkáři….:-D

  40. davos napsal:

    To je sice pěkné, ale pokud to dopadne jak Chuck, TBBT nebo HIMYM, tak není o co stát.Už ten název, Zákon gangu :D No uvidíme, teda spíš uslyšíme. Další seriál který se chystá prima zabít je Dexter.

Zanech koment