S02E07 – Gilead

napsal | 21. 10. 2009 | 20:51 | Aktuality

Ačkoliv sledovanost a popularita seriálu roste jako tráva po dešti, titulky a teď už dokonce už i releasy hdtv ripu vychází se zpožděním. U titulků jsme si zvykli, ale že i release? Konec pláče, hlavně, že jsme se dočkali a grupa SyS ho dnes k večeru vydala do světa. Ti, kteří dávají přednost 720p verzi klasicky od DIMENSION, ji už mají od rána. Linky přidám v průběhu večera přidány.

 


  1. Bady napsal:

    no já jsem taky vždycky nedočkavej na nový titule…:-) ale je mi jasný že tohle zrovna vy chlapi nikdo neovlivníte, jsem rád že tu tenhle web vůbec je a že je tu parta lidí, kteří jsou ochotní pro nás ostatní nelingvisty něco udělat… já si to čekání zkracuju sledováním super seriálu The Shield o kterým bych ani nevěděl kdybych nezavítal sem… Díky Ajvngou i CzechM8. Chlapi zima teprve začíná a bude dlouhá, bude hůř… :-) Kdo jezdí ví o čem mluvím…

  2. M.i.D. napsal:

    Já se té podrážděnosti nedivím. Udělat kvalitní titulky takovým tempem je dost pekelná šichta a morálce příliš nepomáhá prudění „kdy už budou?“. Zvláště když se to opakuje furt dokola každý týden.
    Naučte se anglicky a máte po starostech :-D

  3. MaRRy napsal:

    Vždyť já ti nic nevyčítám. :) Naopak tvou práci oceňuju. Myslim, že už na všechny tyhle komenty začínáte reagovat preventivně podrážděně. Každopádně díky.

  4. CzechM8 napsal:

    MaRRy: Opakuje se především „do 24 hodin od toho, co najdu EN titulky“, ale to je holt marnej boj…
    Já bych si třeba rád zvykl, že anglický titulky budou v určitou hodinu nebo aspoň v určitej den, abych mohl nějak rozumně naplánovat víkend a nemusel co hodinu projíždět net a průběžně upravovat program, ale prostě to tak není.

  5. Cyrus Grissom napsal:

    Marry, jsi to trefil – přesně.
    Navíc oproti drtivé většině tady si uvědomuji o čem vlastně seriál je. Vždy si představuji že když skončí sezóna tak věším svou vestu pomyslně na ramínko v garáži a říkám si: sejdeme se z jara. Takhle to ale nefunguje. Pro někoho je motorka sport stejně jako lyže nebo golf nebo jen pár blbých zatáček a pár minut adrenalinu. Pro někoho je to úplně jinak…

  6. MaRRy napsal:

    Jestli umím číst, tak se stále opakuje „neděle večer“ a i ty sám jsi to svým způsobem potvrdil. Psal jsi, že někdy večer by měli být. Jasně, že to není povinnost. :) Nemyslel jsem to špatně, jen už jsem si zvykl, že v pondělí ráno, před cestou do práce mam možnost zkouknout novej díl.

  7. CzechM8 napsal:

    MaRRy: Prosím tě, přečti si aspoň, co je napsáno pod tebou…

    Každopádně Ajvngou už má titulky v mailu, předpokládám, že je nahodí každou chvíli.

  8. MaRRy napsal:

    Zdá se mi to, něco je špatně, nebo se pletu, ale už je pondělí ráno, titulky nikde a všichni napjatě obnovujeme stránky s nadějí, že se objeví v příští vteřině?

  9. CzechM8 napsal:

    Teď jsem je taky našel. Ttakže snad někdy později večer, dostanu se k nim až tak za hoďku.

  10. KrysaR napsal:

    Tak to už dneska asi nebudou český co CZm8? no nic podivam se na tenhle díl až zítra večer:-(

  11. stanisoun napsal:

    WOW! Titulky!! Konečně! Našla jsem je tady!!! http://www.subtitleseeker.com/1124373/Sons+of+Anarchy/Subtitles-TV/

  12. MaV napsal:

    … se už taky nemůžu dočkat ….

  13. CzechM8 napsal:

    Teda EN titulky se u tohohle dílu loudají víc než jindy…

  14. kayo napsal:

    titulky uz su v taliancine a po chorvatsky :)

  15. juraj napsal:

    nauc sa anglicky je lahsie povedat ako urobit ale dik za dobry tip:-) a hej uz som postrehol ze je napisane ze budu v nedelu tak schuldigung ze som zase nekoho nasral:-) a diki ludum ktory tie titulky robia bo som beznich strateny a mozem povedat ze aj nanich odkazany .dik ludkovia ktory to robite.uz budem poslusny a budem pekne cakat.

  16. KrysaR napsal:

    to juraj: Hochu tobě by stejně byli k prdu protože evidentně neumíš číst. Je tu nesčetněkrát napsaný že budou pravděpodobně v neděli. Tak čekej a nebo se nauč anglicky a nebudeš je potřebovat ;-)

  17. juraj napsal:

    ja chcen titulkyyyyy ku sdmickeeeeeee

  18. juraj napsal:

    a kde najdem titulky ku soa 2×07

  19. Chako napsal:

    CzechM8: presne suhlasim, sa mi vynara uplna podobnost so Shield co sa tohto tyka co je len plus ;)

  20. Sušenka napsal:

    Kurňa, chlapi, nespoilujte :)

  21. UrbiCZ napsal:

    CzechM8: Další díly budou asi hodně nabouchaný…..to co udělal Opie si podle mého vyžádá oběti.

  22. CzechM8 napsal:

    UrbiCZ: JJ, přišlo, plus mě potěšil jeden návrat, protože tahle postava podle mě ještě vůbec není dějově vytěžená. Těžko říct něco víc a nespoilovat.
    Každopádně jsem si včera uvědomil, že nejvíc mě na tomhle seriálu baví, jak je šikovně a neschématicky napsanej. I když je v ději nějakej zvrat nebo vývoj, vždycky je k tomu logicky vybudovaná cesta, která odpovídá předchozímu chování postav. Zároveň ale člověk nemá pocit, že už to viděl v kvantu předchozích seriálů.

  23. CzechM8 napsal:

    kayo: A teď už je ráno…což pořád nemění nic na věci, že ještě nejsou anglické titulky a že ty budou patrně až někdy o víkendu. Takže české titule během neděle. JAKO OSTATNĚ VŽDYCKY, KURVAFIXUŽDOPRDELE, kdo to má furt opakovat…

  24. kayo napsal:

    hmmm stale nic tam nie je

  25. Ajvngou napsal:

    Linky na 2×07 přidány.

  26. kayo napsal:

    uz je vecer :) kde su titulky?

  27. Ajvngou napsal:

    To je tvoje štěstí :)

  28. UrbiCZ napsal:

    Super díl. Konečně to přišlo……víc neprozradím :)

Zanech koment