Titulky 7×12

napsal | 5. 12. 2014 | 15:40 | Aktuality

Netřeba se zdržovat. Titulky jsou ZDE. Největší díky těmhle masérům za příspěvek: Petr B., Erich D., Milan Z., Jaroslav H. a Tomáš P. P.S. A z The Shield už tam byli všichni.

7x12

 


  1. Tommy napsal:

    Pro mě je taky Chibs nejlepší postava :) Nesmí zemřít , bylo by to pěkný kdyby se o ty kluky staral on :)
    Ani se mi na ten poslední díl nechce koukat, neumím si představit že je konec těch sedmi dlouhých let …. :)

  2. MC napsal:

    Ať tohle skončí jak chce,určitě tušim že mi na konci final ride ukápne slza,nejen kvůli tomu jak to asi dopadne ale přece jen sedm let s těmahle klukama je sedm let.Pokud to ale dopadne jak to vypadá že Jax umře tak mě jediný bude štvát že ty kluky bude mít Wendy,až v týhle serii získala trochu moje sympatie,ale určo jsem si na začátku týhle serie přál že pokud má klub zemřít at se o ty kluky postará Chibs kterej jedinej přežije,postupem času jsem si skota moc oblíbil,a mrzelo by mě kdyby umřel,ale něco mi říká že to bude rukou té policajtky :-(.Každopádně nejlepší a nejoblibenější postava za těch sedm let byl jasně Opie!Určo jsem zvědavej na to jak jax chtěl zrušit jedno pravidlo v posledním díle,myslim že chce Grym bastards do SOA.no každopádně za pár dní budem vědět jak to vše dopadlo a těšim se na čtění všech těch komentů.jinak velký díky Ajvngou za jeho práci na titlích,opravdu klobouk dolu já sám mám rodinu a stíhám tak akorát práci a povinosti a jednou za týden se podívat na SOA.Opravdu všechna čest že si našel čas dělat pro nás tohle ve svém volném čase který v dnešní době je pro každého z nás hodně drahý

  3. M.i.D. napsal:

    Sadra17: Ukazováčky by Chuckymu mohly teoreticky stačit, a ty má ;-)

  4. Stráťa napsal:

    Docela dobrej díl, tadle série byla zatím celkem o ničem ale dvanáctej díl mi dáva trošku naději že poslední díl nebude úplná slátanina jako třeba u Dextera.
    Na 2 svině se konečně přestala vařit voda no a Unser mi taky přijde logickej. Jak se jednou člověk naučí zabíjet tak v tomhle směru nepochybně přijde o jakýkoliv zábrany, no a pak je likvidace Unsera prostě logickej krok. Stál mu v cestě a i kdyby zabil Gemmu jinak tak Unser věděl příliš. Vzhledem k jeho lásce k Gemmě se dalo čekat že by mohl chtít potopit Jaxe i klub…

  5. Sadra17 napsal:

    Chucky bez prstů těžko vystřelí :D

  6. X-Force napsal:

    Pamatujte si do posledniho dilu jedno jmeno, Chucky…
    Jaxovo krvava cesta nemuze skoncit jinak nez jeho koncem.
    Bude to vypadat, že vsechno srovna, valky mezi gangama, vsechen byznys a az si toho v klidu bude chtit uzit, sejme ho nekdo od koho se to neceka.
    Nekdo kdo vsechno vidi s slysi a porad je na druhy koleji a jedna se s nim jako s hadrem, nekdo kdo miloval Gemmu a pomohl ji utect…

  7. Kallic napsal:

    To si opravdu myslíš, že jsi jediný kdo to pochopil, že za vše může Gemma?
    Prostě oddělat Unsera je už za hranou.

  8. Martin Šutr Jonák napsal:

    Osobně si myslím že jde jen o seriál tak by se k němu mělo také tak přistupovat neboť Mediální bublina o chování tzv. Outlaw bikers je velice značná a tento seriál přezpívá spíše k negativním ohlasům na již zmíněné motorkáře než aby popisoval skutečný stav jednoprocentních milovníků jedné stopy ,proto se domnívám že není třeba řešit to či ono prostě je to jen něčí fantazie i když skutečného Motorkáře ke kterému vzhlížím s respektem. Martin Šutr Jonák.

  9. luky napsal:

    Hele, vam vubec nedoslo ze kvuli Gemme umrely tri clenove a zabila Tarru plus mela prsty ve vrazde JT( to sice nikdo nevi ze sons) zaslouzila si to a moc tobre o tom vedela a byla stim smirena a Unser ten byt to Jaxovy nedovolil takze musel jit…

  10. Unser napsal:

    Tak Jax mě opravdu nasral. Tohle bylo úplně zbytečný. Doufám, že zhyne. Ale třeba, když mu dá SoA Smrťáka. Tak uteče. Jako zbabělec.
    Musím uznat, že z téhle série je mi na blití. To s klasickýma Soa z prvních tří řad nemá nic společného. A tahle? To je jen o tom, kdo zabije víc lídí.
    Neříkejte mi, že policajti jsou tal blbí, že by na Jaxe už dávno nepřišli?

  11. Tommy napsal:

    Já taky nevím proč musel zabít Unsera. Myslim ,že Jaxův konec se pomalu blíží. Jsem zvědavý co se stane s ostatními členy SAMCRO. A taky jak Chibs přijme to co Jax udělal (nebo co se chystá udělat) když ho má tak rád.
    Nakonec se postřílej všichni navzájem ….

  12. Bruzly napsal:

    Jenom opravdovej hajzl může zabít svoji matku.

  13. Monika napsal:

    Takže, jsem napnutá co bude ve finále. Ovšem koukat se na to nedá. Jenom skutečný máčo si tak po náročném dni, kdy mmch zastřelí svou matku jde domů zapíchat. Když Sons vystřílejí číňany, vykopnou dvoje dveře a střílejí naproti sobě, museli by se pokropit taky. To, že je v každém díle hromada mrtvol a oni pořád nejsou v hlavních zprávách a nikdo s tím nic nedělá – to už nekomentuju.

    Jinak k debatě o hadřikách a prstýnkách kluci, úplně stačí, když si koupíte bílé tenisky Nike.

  14. Geextah502 napsal:

    Postupne pretvorenie Jaxa naivky na Jaxa spasitela a teraz na Jaxa masoveho vraha s vidinou svojho biedneho konca celkom berem. Jaxov death-end je jasny od zaciatku proste cakat nejaky happyend je blbost. Mozno Kurtovi dosli napady a zaslo to do extremnosti a neuveritelnosti niektorych veci ale verim ze koniec bude finalem ako sa patri aj ked sa trochu bojim ze to neprekona sokujuci koniec siestej serie s Tarinou vrazdou.
    P.S. Diki za titulky skvela praca nepokazilo to ani to ze som to kukal na notase v studenom aute na parkovisku:-D

  15. miskina napsal:

    díky za titule. Docela mě naštvalo proč musel střelit Unsera… k tomu neměl důvod. Normální masovej vrah z něho je. A to chtěl vést klub jiným směrem… jsem zvědavá co vymyslí s tou jeho nohou … a myslím, že se wendy dá dohromady s nerem a budou vychovávat děcka na ranči .. a ostatní ze Soa umřou..

  16. hall napsal:

    Jsem zvedavy, jak to skonci. Podle mne to skonci otevrenym koncem, ktery vytvori prostor pro dalsi serii. Dalsi serie urcite bude.

  17. Steve napsal:

    Nechápu proč se Jax nezastřelil, udělal by aspon jednou neco jako chlap. Tedy když si představím duševní svět toho Kurta, tak mi ho je docela líto.

  18. davor napsal:

    Falcon: Bude stát a čekat na kulku a v tom závěrečné titulky. Rád bych řekl, že to tak nejspíš dopadne, ale kolik závěrečných dílů od Kurta už dopadlo tak jak nikdo neočekával?

  19. Falcon napsal:

    Ono to môže škončiť aj tak že v poslednej scénke bude Jax čakať na gulku, ale ten samotný akt popravy neukážu… :-o

  20. Onder napsal:

    Na to, že to byl poslední díl, tak mě to vůbec nebavilo. Strašně utahaný a předvídatelný. Jestli Jax neumre v posledním díle, tak se budu hodně divit.

  21. mrkva napsal:

    No divny zaver … s lesbickou ex…
    Na konci bude happyend? Svadba a zazracne pozitivny tehotensky test Wendy?
    Skor to vidim na Jaxovu gulku!

  22. Rudy napsal:

    Kdyz by nekdo chtel neco poslat z usa staci napsat a domluvime se.

  23. deathmachine napsal:

    supr práce ;)

  24. Tommy napsal:

    Díky :) Skvělá práce !!

  25. czperun napsal:

    diky, kamo!

Zanech koment