UŽ JE TO JASNÝ!

napsal | 3. 7. 2009 | 14:58 | Aktuality

Podívejte se na tyhle super hustý proma! Tahle sérka by mohla být pořádný žrádlo. (Trvalo mi sehnat ty videa, tak přitlačte na komentech, ať vidím všech 5 fandů týhle sajty. P.S. přežijte tu reklamu v prvním videjku.)) Na YouTube už to konečně je:

 


  1. Ajvngou napsal:

    No paráda.. už jsem se bál že CzechM8 někde odpadl a už jsme sháněl náhradu!! To jsem rád, si to vychutnám pěkně bez překládání .)

  2. Londi napsal:

    Přesně tak, fanoušků je víc, jen třeba nepřispívají, jako já. SoA si pouštím klidně několikrát za týden a na Vaše stránky se taky dívám pravidelně. Ale je fakt, že jsem až do teď nikdy nekomentovala, protože…Nevím proč, asi že jsem nevěděla co napsat:-) Nicméně na dvojku jsem fakt brutálně natěšená:-)))

  3. CzechM8 napsal:

    CzechM8 bdí, je připraven a těší se jak děcko! :)

  4. Ivory napsal:

    Sons of Anarchy je nskvělý seriál, také jsem jeho fanda a moc se těším na druhou řadu.

    Spíš bych řekl, že moc lidí to nezná, jinak by si přeci dohledali tuto stránku a nco se napsali.

    Pokud bude mít i druhá řada 13 dílů, bude to ideální.

  5. Dandyi napsal:

    Fanousku je vic, jen nikam nic nepisu (muj pripad:)
    Vsimli jste si na tom 2. videu pusti plyn kdyz vytahne zbran? Mel by to spis tahat druhou rukou. To prvni video je docela vtipny jak uz tu bylo receno. Doufam ze se to nebude vyvyjet v tomto duchu, bylo by to skoda.
    Hlavne aby byla druha serie vic o motorkach a veci kolem toho.

  6. Ajvngou napsal:

    2 fanoušci… super :) Pohoda, hlavně, aby se probudil CzechM8 až to začne.

  7. Scamp napsal:

    Já teda nevím, SoA jsem si fakt oblíbil – dokonce bez toho, že bych předtím viděl The Shield (na který se ještě stále chystám..). Na druhou řadu se fakt těším, snad to bude v podobně poutavém duchu a skvělé atmosféře jako jednička, nicméně na základě těchto promos bych se na to asi ani nepodíval :) hlavně to první mi přijde spíš úsměvné, než že bych se z něj posadil na zadek a napjatě vyhlížel 8. 9.
    Každopádně se těším :) a díky, Ajve, za to ;)

  8. Mira napsal:

    Njn moc lidi tenhle serial nezna, ja bych ho asi taky presel bez povsimnuti nebejt hrozne nudy a faktu ze jsem se dozvedel ze maj par scenaristu ze shieldu. No ale sem rad ze se tak nestalo a vsichni kdo to videli tak mlaskaj blahem :D Tak se hlavne nenechte odradit malou navstevnosti :)

Zanech koment