Boneshaker píše:Filous píše:...fuška to je, ale už bez toho nemůžu bejt a baví mě to...akorát mě občas mrzí, že jsem zalezlej v dílně, když je hezky a radši bych jezdil...
Naprosto souhlasím, vrtám se v motorkách druhejch a na svoji koukám, jak se na ni práší. Ale nastávající sezonu to bude jinak. Toho bohdá nebude.
Harley88 píše:Gumy, destičky, provozní kapaliny a v neposlední řadě údržba pohyblivejch součástí (mazání).
Filous píše:Boneshaker píše:Filous píše:...fuška to je, ale už bez toho nemůžu bejt a baví mě to...akorát mě občas mrzí, že jsem zalezlej v dílně, když je hezky a radši bych jezdil...
Naprosto souhlasím, vrtám se v motorkách druhejch a na svoji koukám, jak se na ni práší. Ale nastávající sezonu to bude jinak. Toho bohdá nebude.
...to si řikám každou zimu, že příští sezónu z toho neslezu a pak... ...ale nestěžuju si ...hele, nejsi ty kámoš Hlemejždě Dana co jezdí B6??? ...esi jo, tak máš zelenýho vořezanýho Savage??? ...a ještě něco...v létě jsme byli na chalupě kámoše z klubu kousek od Pelhřimova a jeli jsme se koupat do nějakýho lomu a tam stála černá Sevenfifty s tvym logem na nádrži ...ha???ee???
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků