Velké finále 5. řady se blíží a vy zatím můžete diskutovat o aktuálním dílu zde.
Promo pro příští epizodu:
Anglické titulky:
http://www.addic7ed.com/serie/Sons_of_Anarchy/5/11/To_Thine_Own_Self
X-Force píše:Nova postava je na sichr nekdo od te mrtve sestry, otec nebo manzel. Uz to jak rekl, ze je jenom obcan a Otto to docela rychle pochopil.
Ten konec s Bobbym nemusi znamenat nic, ve vztahu k tomu co rekl Clay. Je dost divne, ze zrovna zmiznou ty lejstra z ventilace chvilku potom, co je Juice najde.
Jsem zvedavej, jestli Jax usetri Tiga nebo ho da Popeovi. Pro nej je Tig duvodem proc umrel Opie. Ale je fakt, ze nevi jak je ted Tig znechucenej z Claye.
A Nero si taky zadelal na peknej problem. Mohl by se z toho dostat tak, ze to byla odplata za ten podraz se zbranema a ze chteli pochcat jeho obchodniho partnera.
No, bude to jeste zajimave.
nelinka58 píše:ty lejstra podle mýho clay přendal někam jinam, protože si všimnul, že s tou ventilačkou někdo něco dělal. ale juice mi na konci bylo opravdu líto. ten mu dává zabrat ten jax, mě v týhle sérii není vůbec sympatický. zrovna on má co říkat. dohoda s popem ohledně tiga a ještě navíc s romeem a luisem, když se mu přiznali, že jsou to federálové a on by mohl říct, že taky neměl jinou možnost. pokrytec jeden.
i když tig si to plně zaslouží. s clayem vpodstatě zničili skoro celou rodinu, nejdřív donna, pak piney a potom opie.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků