john-mcclane píše:One percenter jsem četl a pak ještě pár kousků z různejch knížek o MC a můžu vám říc jediný. Jsou to většinou škváry! Buď kniha odsuzuje MC a popisuje je jako gaunery nebo je oslavuje a brečí jak jsou MC hanění, jak je média zničily atd. Ještě chci zkusit nějakou novou, co prej napsal bývalej agent infiltrovanej mezi mongoly, ale pochybuju že by vybočil ze zaběhnutého žánru.
kafi píše:hooler: co ti na to mam říct, nikdy sem neřekl že o tom nic nevim....ja chtel znat jen váš názor.
btw: slyšel jste někdo něco o společenství motorkářů?
Filous píše:john-mcclane píše:One percenter jsem četl a pak ještě pár kousků z různejch knížek o MC a můžu vám říc jediný. Jsou to většinou škváry! Buď kniha odsuzuje MC a popisuje je jako gaunery nebo je oslavuje a brečí jak jsou MC hanění, jak je média zničily atd. Ještě chci zkusit nějakou novou, co prej napsal bývalej agent infiltrovanej mezi mongoly, ale pochybuju že by vybočil ze zaběhnutého žánru.
...četl jsem to...Dva roky s Mongoly...ten agent zažil dva roky stresu, strachu a ponižování...podle tý knížky jsou Mongolové víc alkoholici, zloději, feťáci, podrazáci a zkrachovalý ekzistence něž bikeři...třeba tam píše, že se všichni naprosto děsili "povinnejch" jízd se spřátelenejma klubama, páč většinou z Mongolů třetina nevyrazila, protože měli bajky mimo provoz nebo momentálně ani žádnou motorku neměli, druhá třetina nedojela kvůli technický závadě a ta poslední hrstka dojela jen tak tak...ale zas je to jednostranej pohled policajta...asi mi ježíšek přinese další dvě ke čtení..."Žádnej anděl" a "Cesta z pekla" ...tak jsem zvědavej...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků