Strata,
spis je to tak, ze to nemam, protoze je to spatny, aspon pro me. A taky by me zajimalo na cem ze to vlastne jezdis, ze tu tak zasvecene vykladas o tom, ze cruisery jsou nevhodny pro Evropu. Co si predstavujes pod pojmem cruiser?
Duše píše:Srovnavas nesrovnatelny. Kdyz budu chtit preklapet stroj z kolene na koleno, koupim sporta. Kdyz budu jezdit tereny, poridim enduro. Chtel jsem mastodonta s poradnym kroutakem, tak mam co mam. Jak vidno, my dva se nedomluvime. Jezdi si nahace a bud spokojenej...i ja jsem. Cus
Duše píše:A taaaak, sem jsi me chtel dotlacit. Proti Herleyum nic nemam, umim peknej stroj i pochvalit. Ale kdyz pak prijde nekdo stylem "Mam HD jsem harleyar, kdo je vic!" Tak tomu to dam sezrat. A tobe doporucim, aby ses sel vysirat mezi svy. Zkus to mezi strelcema na supersportech, vytrou si s tebou i s tema tvejma italskejma trubkama prdel...!Jinak Dukarny se mi vesmes libi, na pohled
john-mcclane píše:Přesně tak, přemýšlím jestli to tu trochu nepromazat. Zatím to vypadá, jako že se to tu jmenuje "Sraz buranů"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník