Titulky 4×14

napsal | 8. 12. 2011 | 11:32 | Aktuality

Tramtadadá! Je to tady. Poslední díl a české titulky ke 4. sérce. O korekce se postaral MiD, takže jsou už finální. Co říct na závěr? Dopadlo to zajímavě a podle mě myslím, že je dobře zaděláno na 5. sérii (podle všeho by to mělo dojet až k 7.). Web teď bude mít asi chvilku slabší návštěvnost, a proto rovnou zmíním nápad nahodit forum (klidně i pro motorkáře + fandy SoA). Kdo by měl snad zájem se o něj starat, může mi napsat na email nebo icq. Titulky sedí jak na HDTV, tak i na 720p. STAHOVAT MŮŽETE ZDE.

 

 


  1. Thorar napsal:

    Tady je text predelavky pisnicky co hrala na konci http://www.lyricsreg.com/lyrics/the+white+buffalo/The+House+of+The+Rising+Sun/
    There is a house in Charming town…

  2. xxENDxx napsal:

    jednoznačně breaking bad

  3. sheatfish napsal:

    kozik: Nejsem sice Ajvngou, ale mohl by se ti líbit The Wire (akorát to nesmíš zavrhnout po 2 dílech… chce to tak 4 a pak tě to chytne a už nepustí ;-))

  4. kozik napsal:

    sheatfish: mluvíš mi z duše, člověče! já sem ještě čekal, kdyby se ve čtvrtý všechno posralo, všichni by poumírali byli pozavíraní na doživotí atd, že pátá sérka by byla retrospektivně odehrávající se ještě vůbec před tou první sérií… že by pátá série byla o tom jak založili sambel, jak unser s gemmou a clayem společně odstranili JTho nebo něco v tom smyslu. celá čtvrtá řada mě hodně zklamala. vyústění třetí série rovněž považuju za jeden z nejlepších seriálových kousků!
    samozřejmě že děj jako takove tvůrci tohoto webu a titulkáři neovlivní. vám všem chci poděkovat za super práci, i když už sem to nemohl vydržet a 70% poslední série sem sledoval s eng titulkama… pořád sem čkela nějakej zlom… a vlastně vůbec nic. bojím se co přinese pátá řada a zda má cenu se na ni rok těšit………..
    PS: neporadíš mi ajvnhou nějakej další seroš na čučení? na tvou radu sem skouknul již všechny shieldy a i tu jednu řadu terriers…. co doporučíš dál draku? :-)))))

  5. sheatfish napsal:

    Tak předem, díky za titule krz celou season!!

    A teď k sérii (respektive e14). Musím souhlasit s lidma, pro který to bylo spíš zklamání. Po bombastickym závěru 3. řady (podle mě nejlepší díl a závěr jakýhokoliv seriálu vůbec!) přišla 4. řada, která se mi hodně líbila a měla nakročeno k celkovýmu hamletovskýmu masakróznímu závěru, jak bylo podle mě původně i záměrem. Tahle řada prostě měla bejt poslední a skoro všichni měli umřít, všechno se posrat a konec. Jako v Hamletovi (což je vzor SoA i dle Suttera snad). Samozřejmě, že těm klukům motorkářskejm fandim a tak, ale prostě takhle to mělo bejt a celej seriál by se vymykal současný produkci (což až do s04e14 dělal povětšinou). Poslední díl hodně zavání nastavovanou kaší. Přijde mi to tak, že Sutter do poslední chvíle nevěděl, jestli podepíše smlouvu na další řadu a pak ten závěr horkou jehlou změnil. Zklamalo mě, že se nic nerozuzlilo, nic nevyústilo v očekávaný tragický konec. Zápletka s CIA je naprosto směšná a vycucaná z prstu. CIA by mohla spolupracovat s kartelem (ostatně v historii už takový prasárny dělala – viz Iran Contra, tajně samozřejmě), ale takhle je to hodně směšný. Jak už někdo psal, zástupce CIA těžko přijde za americkym prokurátorem, kterej je v přítomnosti deseti policejních, FBI, ATF, DEA u bůhví jakejch jednotek, po boku s vůdcema mexickýho drogovýho kartelu a bude mávat dopisem od ministra spravedlnosti a stornuje roky připravovanou akci mnoha úřadů a přizná se ke spolupráci s kartelem (kterýmu vláda USA povoluje vraždit, pašovat a dealovat drogy atd a ještě se k tomu přizná..??? WTF!!??). Jako ok, je to fikce, ale zase vocaď pocaď Kurte, tohle ti nežeru. Zápletka s mrtvou černošskou holkou je taky hodně šroubovaná.

    Možná že bude 5. série dobrá, ale tohle Sutter podle mě nezvládnul.

  6. Duše napsal:

    Focus: OK ;o)

  7. Focus napsal:

    Duše: Psal jsem to po půlnoci, trochu tolerance s jednou chybou kterou jsem hned opravil by mi bodla :D

  8. Duše napsal:

    „Herecky projevy byly“ a to je jen jedna z dalsich neopravenejch chyb :oD asi bych se na to po vzoru ostatnich ne-pravopiscu radeji vykaslal ;o)

  9. Focus napsal:

    *herecký projevy

  10. Focus napsal:

    Děkuju za celou sezonu titulků ))

    Mě se poslední díl a celá 5. série líbili. Zase to bylo jinde než ostatní řady a tak to má bejt. Možná že to finále nebylo tak akční jak ty předchozí, ale akce už bylo dost předtim.. co mě zaujalo v posledním díle byli herecký projevi. Tara vs. Gemma na konci, to jako bylo na Jaxovi vidět to vnitřní dilema, zklamání Tiga..
    Bylo to sofistikovanější, ale taky to mělo něco do sebe :)

  11. digishit napsal:

    Parádní díl! Na konec si nemůžu stěžovat, protože tohle jsem opravdu nečekal a ani mě to nenapadlo. Myslim si, že všichni čekali velkou akci od fízlů a zatýkání a střílení, ale to už je ohraný a viděli jsme dřív. Takže tenhle „poklidněnej“ díl udělal velkou radost. Jsem zvědavej jakym směrem povede Jax svůj klub a jestli přestane mít tajnosti jako Clay a konečně si začnou všechno řikat na rovinu (CIA, vražda Pineyho, únos Tary, vražda JTho atd.) a nebo se budou pořád hrát na schovávanou a zahrabávat se v tom až po uši. Uvidíme čim nás Kurt překvapí – věřim mu na 100%. A ještě souhlasim s tim co psal Vaca – rozjec Sons od první řady zabere nějakej ten čas a zkrátí čekání + opravdu si člověk pak všímá víc věcí, když ví jak to dopadne.

  12. KrysaR napsal:

    Taky se musím připojit k díkum za titulky, za utrácení vzácného času pro hromadu nevděčníků :-D

    to noby: tak svět se hemží hromadou konspiračních teorii a že sou pořádně ulítlý… tak nakonec proč by se i tohle v nějaké jiné formě nemohlo dít, a před soudem by nic vytahovat nemuseli. prostě by dali volnou ruku tomu porno pošťákovi, vždyť to Jaxovi popisovali docela detailně co se bude dít když Irové nepřistoupěj na obchod.

  13. Kovi napsal:

    Tohle byl snad nejlepší díl, díky pánové za rychlé titulky.

  14. noby napsal:

    jinak diky klukum za rychle a vyborne titulky a tesim se na pristiho hlavniho zaporaka-otce zabite divky Popea

  15. noby napsal:

    tak jsem rad ze se potvrdila moje -dle nekterych-silena teorie, ze Taru chteli unest tajni,to ze s nima bude romero spolupracovat me nenapadlo uprimne receno tady vari scenarista z vody,protoze mu musi byt jasne ze v usa by zadne agenture neprosla oficialni spoluprace s jakoukoliv zlocineckou organizaci za jakymkoliv ucelem-ano nastrceny agent co shromazduje dukazy,nebo prebehlik svedcici proti komplicum ano,ale spoluprace s kartelem a oficialni priznani tohoto pred statnim zastupcem,agenty a policii davaji moznost oficialniho zasahu proti klubu na nulu,predstava ze u soudu se vytahne spoluprace americke vlady s kartelem kvuli zlikvidovani klubu je smesna

  16. afloat napsal:

    nevie mi niekto poradit kde by som stiahol serial Shield? najlepsie s dabingom

  17. mazic napsal:

    tak jsem rád, že nejsem jedinej zklamanej – na konci je mohli všechny zavřít a dát tam odkaz na prison break :-) uvidíme, jaké konspirační teorie tu ještě vylezou a čekám, že moje babička se tam taky objeví v nějaké epizodní roli, pže V SOA JE MOŽNÉ VŠE :D

  18. Bady86 napsal:

    To Vaca: Jasný taky mi napadlo sjet SOA od začátku pač to mam soslí komplet. Faktem taky je že už od pulky 4 serky jsem začal. Je fajn si připomenout co se dělo a máš recht skrátí to čekání. Naštěstí teda mam ještě bokem dva seriali na který můžu koukat ale neni to ono. :D

  19. Zuziq napsal:

    Ahoj.
    Nemáte někdo link na e14 ve formátu avi (s tit.)?
    Doufám, že jsem někde nepřehlédla odpověď a nebudu za blbku.
    (pokud ano omlouvám se, ale snažíla jsem se komenty prohlédnout bez toho abych se dozvěděla konec)

  20. Mort89 napsal:

    Chtel bych podekovat za bajecne titulky.
    Zaroven jsem prekvapen mnozstvim negativnich komentaru k poslednimu dilu serie. Co se tyce SAMCRO nechali si amici nekolik dejovych linii, ktere muzou byt paradne rozvedeny (niners, kartel, problemy ze zmenou vedeni klubu), a zaroven zabranili vyrazeni vetsiho mnozstvi postav, jakou si krvavou lazni (nebo jejich zatcenim. Jedine ceho se bojim je smerovani serialu v otazkach rodinych vztahu (Tara x Gemma, spor o Jaxovi deti), protoze zde se to pomalu blizi rodinym poutum:/

  21. Barx napsal:

    Diky moc za sezonu chlapi;)
    Jinak pride mi, ze serial bohuzel zacina ztracet na kvalite a vymejslej hovadiny. No a tim poslednim dilem to zakopali uz uplne. Skoda no :(

  22. Vaca napsal:

    Všem pánům kteří tu psali jak jim bude to 9ti měsíční čekání na patou serii připadat jako mučení apod.
    Mám pro vás návrh.
    13*3+14 = 53
    53dílů Sons máte možnost shlédnout než bude pětka.
    Když si každou středu sem příjdete stáhnout jeden díl a pojedete od s01e01 až do s04e14 tak máte výplň vcelku uspokojivou.
    Pokud máte z mojeho návrhu pocit něják takovej – „Dyt to sem už viděl tak naco na to budu tlemit znova…“
    Tak si uvědomte že zapominate a pořád ste si nevšimli všech zkušenosti a některé díly neomrzí snad nikdy…(díl s03e13 sem viděl už asi 5x a bavi me takovym stylem že si ho dam kdykoliv znova a nikdy neomrzí). Zkuste to…bude vám to připadat jakože žádná pauza ani nebyla! :P

  23. Tarmin napsal:

    Chlapi i já se připojím k díkům za title, všechna čest, těším se na další serii.

  24. Nodzi napsal:

    Díkes za titule k dílu i vůbec za všechny k celé řadě.
    V září – zase zde.

  25. Duše napsal:

    …jestli on nahodou Jax Taru nemiluje?! Tvrdactvi stranou!

  26. miskina napsal:

    chci tímto taky poděkovat za supr titulky. Abych pravdu řekla, tak mě poslední díl taky moc nenadchnul. Čekala jsem větší nářez … v příští sérii to vypadá na „dívčí“ válku mezi Gemmou a Tarou … jen by ten Jax mohl konečně najít koule, protože ho ty ženský ovládají jako hadrovou panenku :-)

  27. Kafi napsal:

    Moc děkuju klukům za titule!!! Mají obrovský respect!!
    Co se týče závěru, nevím co ste čekali?Mě se to líbí je to tak jak to prostě chodí, fízlové jsou svině a dělají špatný věci. Jax se nemohl zachovat jinak, neměl jinou možnost. Akorad mě mrzí, že tam nejde vidět, jestli ten Ope dorazí nebo ne. Mně se to moc líbilo, protože takhle to prostě chodí…

  28. Bady86 napsal:

    Především velké ne obrovské díky chlapy za titulky k celé sérce. Opět supr a rychlá práce jste prostě borci.
    Co se závěru této týká jsem plný nejistých pocitů. Je fakt že všichni jsme čekali nářez jako v případech druhé a třetí řady ale zase je fakt že se můžem těšit n 5 řadu o to víc. Musim říct že kartel ve spárech CAI mi trošku ubralo na nadšení ale hold to tak je a uvidíme jak to snima bude dál. Jak bylo naznačeno zřejmě bude i válka mezi Sons a Niners naco jsem osobně dost zvědavý. Jinak obsazení stolu je paráda je doufam že Op post VP veme.
    Už jen rok do 5 serie kua naco tedka koukat. :D

    Měj te se zatim všichni fajn a pěkný svátky.

  29. Mclare napsal:

    Diky chlapi za titulky v cely sezoně !!! Doufám že s vámu muzu počítat i na další díly daleko v budoucnu !!!!! Diky moc

  30. Virus883 napsal:

    Díky za titulky k celý sezoně, skvělá práce. A forum je určitě super nápad, hlavně v zimě.

  31. Standa napsal:

    chlapi díky za vaší práci !!! a teď 9 měsícu na narození nového sons

  32. ChecoCabron napsal:

    Samozrejme chci taky moc podekovat vsem, co si davaji tu praci s prekladem a jeste pod takovym tlakem fanousku :-) Jste mistri !!!

  33. ChecoCabron napsal:

    Musim rict,ze jsem lehce zklaman z posledniho dilu, cekal jsem vetsi akci. Sice rozuzleni bylo taky zajimavy,ale zustalo hodne otazniku a ten dojemny zaver byl az moc, jak z telenovely. Ale tesim se na 5.radu :-)

  34. Duše napsal:

    DIKY!!! Bude to ted ale dlouhejch devet mesicu!

  35. Hejda napsal:

    Zklamani a zase Zklamani , melo to nak suprove skončit a přitom takova habadura takže 5 Serie bude jak CIA dostanou Iru a Ira se bude chtyt pomstit SoA ale jakuž tu nekdo psal čekal sme vic akce když prvni čast byla dst libova byl sem na tešenej

  36. Jahvenok napsal:

    Vesmír asi nechce abych viděl poslední díl. Když jsem to stahoval poprvý, spadlo mi PC. Když podruhé, tak se mi vyplo stahovaní v 98 %… když potřetí tak mi to pořád psalo, že z moji IP se stahuje. No a když to ted stahuju po čtvrté, tak se to stahuje rychlostí pangalaktických 30 kb/s… božeee

  37. laspooony napsal:

    Chlapi, velké díky za všechny informace, díly a hlavně titulky které nám přinášíte. Mimochodem tahla neuvěřitelná náhoda se mi oběvila při stahování finále:

    http://imageshack.us/photo/my-images/849/peacesoa.png/

  38. Desire napsal:

    Docela zklamání, poslední díl ničím moc nenadchnul. Čekala jsem víc zvratů, akce… Navíc mi přijde Tara úplně divná, dřív jsem ji měla hodně ráda, ale teď ty poslední díly se chová dost divně. Celkově jsem čekala větší nářez na to, že to bylo finále, tak nic moc.

  39. laroy napsal:

    sakra, ja uz chci patou serii, to bude rok hnusnyho cekani ach jo :(

Zanech koment