S04E11 proper

napsal | 16. 11. 2011 | 22:45 | Aktuality

Stejně jako u minulého dílu vyšla opravná HDTV verze od grupy FQM označená jako PROPER. ASAP by se nad sebou měla zamyslet. Linky jsou opraveny, ale samozřejmě titulky vyjdou na obě verze, takže poku nechcete, stahovat to znovu nemusíte. K titulkům… Budou nejdřív zítra, ale počítejte spíš se sobotou ráno. Já vím, já vím, hanba na nás, ale dřív to vážně nepůjde. P.S. Jediný spoiler v kometářích =  BAN na web. Počkejte na článek s titulky, tam si pište, co chcete.

 


  1. kitty napsal:

    hoj pročpak mi to nejde stahnout?vždycky mi to nejde :-(((

  2. Duše napsal:

    Supr, diky!

  3. Ajvngou napsal:

    Duše: hotovo.

  4. Duše napsal:

    Ajvngou: dobra prace, diky!

  5. Ajvngou napsal:

    Duše: jdu na to… asi jsem zapomněl.

  6. kupky napsal:

    no ja bych se nebranil tomu posilat neco kvalitnim prekladatelum :)

  7. n00b napsal:

    Ajvngou a co se stalo, že jsi na to sám? Nechceš napsat novinku že hledáš parťáka na přečasování? Třeba by se někdo ozval ;-). Jinak ti musím strašně moc poděkovat, jenom díky tobě jsem měl možnost poznat SoA, Master Chiefa a Broadwalk Empire. Kdyby jsi někde uveřejnil svůj bankovní účet, tak bych ti časem i poslal nějákou tu korunku ale je mi jasné že pro to to neděláš.

  8. faster napsal:

    super , diky , uz se nemuzu dockat :-)

  9. Ajvngou napsal:

    DNES TO BUDE… Jenom se najím a načásnu na 720p…

  10. kupky napsal:

    ostatni weby jsou luzy, no… kdo by chtel vypoustet ven nehotovou verzi, vzdyt je to jejich „vizitka“… s trochou nadsazky samozrejme

  11. Derpy napsal:

    Proč sem nehodíte verzy bez korekcí? Na ostatních webech je to normal.

  12. PetrBlade napsal:

    důvod: ASAP’s release has bad IVTC from 4923 until the end.

    Ale třeba u minulého dílo jsem v původní verzi chybu v daném čase neviděl, ba naopak mi přišel lepší, protože měl lepší střih.
    Viděl bych v tom taky soupeření skupin a hnidopišství lidí, co pak plaší že je to Nuked a downloadeři co to vidí hned myslí, že je na tom něco extra špatného (ořez obrazu, chybějící scéna…), ale přitom jde o běžným okem nepostřehnutelnou věc.

  13. jozika napsal:

    Cawte chcem sa len opytat stiahol som si HDTV verziu od ASAP a chcem vediet co je na nej zle ze vysla Proper verzia

  14. Jajjay napsal:

    Seš na to fakt sám? To je škoda. To je jasný, že je s tím moc práce a trvá to dýl… Chtělo by to tým… škoda že nejsem tak dobrej v AJ. bych pomohl…. Ale aj tak klobouk dolů za tvou práci. Cením to!!! Nevadí mi že si to čeknu až v sobotu. A těch pár chytrejch čur..ů :D by si to mělo zkusit. Nebo čekat na dabing ;) A k tomu, poslední díl byl hustej… De to do finále. ALe vsadím se, že tahle serie skončí tak psycho že stejně to nejdůležitější rozuzlení na které čekáme bude až v té páte serii :(

  15. Tereza napsal:

    n00b: Promiň, asi jsem lehce podrážděná, leč měla jsem tu čest pročíst si zdejší komentáře a řeči některých chytrolínů mne lehce vytočily. O:-) Očividně lidem chybí pokora.

  16. n00b napsal:

    Terezko děkuji ti za objasnění, nemám celý den na to, abych se procházel vším tím ostatním spamem, který je zde v komentářích ;-)

Zanech koment