Titulky 4×11

napsal | 18. 11. 2011 | 23:04 | Aktuality

Trvalo to, ale tak už to někdy chodí. Práce, rodina, nějak se to sešlo. Titulky k prodlouženému dílu (60 minut) stahujte zde. Jsou už s korekcemi od MiDa. V komentářích můžete opět rozbalit vaše teorie, jak to celý asi tak dopadne. Mimochodem, už proběhly MiDovi finální korekce i k 4×10. Hurá na to! P.S. V balíku jsou 4 verze, ale ASAP sedí i na 720p a FQM proper sedí na 720p repack. Zase jsem to tam dal pro jistotu.

 


  1. Scar napsal:

    Jinak co se příběhu týče, tak si myslím že v nejbližší době to schytá Unser, tím že Opiemu řek kdo zabil jeho tátu.. každopádně jsem extrémně natěšenej na 12tej díl!

  2. Scar napsal:

    Ajve, proč Juice překládáš jako Šťáva? :D Je to moje nejoblíbenější postava tam :D Jinak moc díky za to co děláš, čučel jsem i na jiný titulky a proklínal jsem se, nejenže to přesně nesedělo podle překladu, ale navíc tam byly i pravopisný chyby a to bylo fakt hnusný.

  3. patero napsal:

    Skuste to prehravat cez BS Player… Ctrl+left a Ctrl+right vam posunu titulky tak ako vam to bude sediet :) pouzivam to obcas ak mam zle titulky k filmu… Zdar

  4. xxx napsal:

    Podle mě to v příštím díle odnese ,, pan rakovina ,,

Zanech koment