Sutterův blog

napsal | 14. 3. 2009 | 21:32 | Aktuality, Zajímavost

Jak jsem napsal v minulém článku, přináším vám teď pár slov přímo z blogu producenta, režiséra, scénáristy a především tvůrce SOA, Kurta Suttera, o tom, jak pokračují práce na druhé sezóně tohoto seriálu. Je to samozřejmě poněkud starší zprávička, ale snad mi to odpustíte. Jdeme na to:

Dokončil jsem první náčrt scénáře a mí scénáristi pokračují v práci na dílech 2×02 a 2×03. Dostali jsme se přes první 4 epizody a máme tak solidní základ na pořádnej rozběh sezóny. Před dvěma týdny jsem to ukázal studiu pár hustejch nápadů. Hned si to zamilovali. Je to super, když je váš šéf také  fanoušek seriálu. Nejde mi o to, „aby to bylo dobrý pro studio“, chci „aby to bylo dobrý pro seriál“. Studio mělo strašně málo poznámek k prvního scriptu scénáře, což je teda dobrej začátek. Doufám, že budeme mít schváleny 4 scripty, až začneme na konci dubna s produkcí.

Je jasný, že nemůžu nic prozradit, ale jak už jsem řekl v pár rozhovorech, druhá sezóna se bude točit kolem aliancí. Vydáme se zkoumat závazky, co máme s našimi hrdiny, jejich rodinami a naším Bohem. Jak jsem psal první skript scénáře, zasmál jsem se, když jsem si uvědomil, že jsem do něj dostal všechen můj katolický strach o chlápcích co si hrají na Bohy. Miluju tuhle práci!

Stále není jasné, kdy druhá sezóna spatří světlo světa. Hodně záleží na stanici FX.

 


  1. Ajvngou napsal:

    Konečně někdo :) taky dík. Holt budeme muset chvilu vydržet než dojde na 2. sérii a tady to pořádně ožije.

  2. fullrose16 napsal:

    Díky za info!

Zanech koment