Titulky 4×10

napsal | 10. 11. 2011 | 21:32 | Aktuality

EDIT: Omlouvám se, link na správné titulky opraven. Chyba byla u mě. Nezkontroloval jsem odkaz a uploadnul jsem jiné titule. VŠECHNO UŽ BĚŽÍ TAK, JAK MÁ.

Bumtarata. Titule k 4×10 jsou tady. Uvnitř balíku jsou všechny tři verze (HDTV, HDTV repack a 720p). Nyní se můžete zhusta pustit do komentování dění v dílu v komentářích pod článkem. Tak jak to s tím Clayem asi dopadne? A co na to Gemma? Titulky stahujte zde. Jakékoliv chyby hlaste.

 


  1. Kaytsooo napsal:

    Caute stiahol som s titulky k serialu k dielu 9,10,11 a nejdu mi rozbalit neviete mi niekdo poradit nainstaloval som si novy zip aj winrar a nic ze chybny subor ani opravit mi nejde.

  2. Ajvngou napsal:

    Mně to jede. Zkus zmáčknout F5 a stáhnout. Nebo potom ve winraru dat opravit soubor, ale mně to jede.

  3. Likvos napsal:

    Soubor mi nejde rozbalit :(

  4. gogo napsal:

    myslíš že tahle fronta ? jo at už ho někdo odpráskne !!! MUSÍÍ

  5. Z142OK napsal:

    Spíš kdo zabije Claye? Fronta už se tvoří Opie, Jax a Tig.

  6. lucy napsal:

    Myslite ze nakonec zabije Clay Taru???

  7. insider napsal:

    domeš: ja kdyz to reknu xxENDxxovsky, tak tu jeho praci nepotrebuju, staci mi En subs, ale bavi me diskutovat o serialu a jeho vyvoji. Proto sem obcas pisu ty svoje slinty.

  8. gogo napsal:

    jj pravda kluci

  9. Domeš napsal:

    Insider taky s tebou souhlasím sice si opravdu hodně važím práce kterou xxENDxx odvádí ale někdy mě ta jeho arogance taky štve

  10. insider napsal:

    xxENDxx: diky moc, muzes mi rict, kde si jej od tebe muzu nejlepe osobne vyzvednout?
    Delej titulky/korekce, nech si podekovat a bud radeji zticha, kdyz nemumis reagovat jinak nez tak jak reagujes. Respektive davat kazdemu najevo, ze je vlastne uplny kokot a ty jses pan Bozsky.
    Tak tu lidi diskutuji a nekdy jsou jejich uvahy sci-fi, ale nechapu proc Tebe to tak sere? Tak zamknete komenty a budes mit klid na dusi.

  11. xxENDxx napsal:

    insider:

    blahopřeju žes to poznal, vyhráváš pomyslnýho bludišťáka.

    jen je vtipny, ze si tu lidi cucaj z prstu mnohdy prekombinovany hypotezy a pak se rozcilujou, jak je to prekombinovany… aniz by vedeli jak to doopravdy je/bude. Njeschudnejsi mi prijde varianta „najmeme si bily, aby to nevedlo zpatky k nam, kdyz se neco podela“. Zadny postrani umysly serifa a podobny nesmysly bych v tom nehledal.

  12. insider napsal:

    xxENDxx:tak to lidi zerou a co? Muzes mi vysvetlit, co tim chtel basnik rict? Evidentne nejsem prvni, kdo si vsimnul jak jses arogantni.

  13. KrysaR napsal:

    Já se taky vložím, moje doměnka je že by to mohl spunktovat pan bývalí šerif aby tak vlastně Jaxe upozornil.

  14. noby napsal:

    kartel?to je nesmysl-zaprve ho mohli odvolat telefonem-viz.rozhovor v aute po clayove telefonatu,za druhe by riskovali ze kdyz to zpackaji tak akteri muzou promluvit a za dalsi nechapu proc by angazovali nejake belochy a hrali to takto,kdyz je jasne ze v pripade ze by jax nekoho zabil tak mu stahnou kuklu a ejhle beloch

  15. jirka napsal:

    přidám troškou do mlýnu moje teorie je že na oko únos zařídil kartel aby se zabiják stáhnul…neznamená to že se vražda konat nebude, ale někdy jindy…
    můj názor je že už to zabiják nebude mít tak jednoduchý

  16. Bady86 napsal:

    Zdary lidi. Nejprve byc chtěl poděkovat klukům za opět super titulky. Pak bych tady chtěl říct svůj názor a přidat možná taky jenu teorii jak by to mohlo jít dál. :D
    clay byl v podstatě padouch už od prvního dílu jen to postupně vycházelo na jevo proč. Mno a jak už bylo řečeno hnedka v prvním díle 4 serky už mu moc času nezbývá. Proto uzavřel smouvu s dáblem která se mu tedka vymiká kontrole. ak to bude dál je víc zřejmé. Pravda o JT a Cleyovy nejspíš pujde do eteru a nejen to. cley bud uteče a klub poněm pujde ale zároven budem uset řešit průser s kartelem. Ovšem to bych viděl až na tu 5 řadu.

Zanech koment