Titulky 4×09

napsal | 2. 11. 2011 | 22:57 | Aktuality

Dneska to bylo o fous ukecanější, ale je to tady. Titule sedí jak na HDTV, tak na 720p, ale jak už to pro jistotu děláme, v balíku jsou oboje verze. Jinak jsme rádi, že jsme opět splnili 24hodinový limit a pár bláznů (to je fór) se na to ještě dneska může podívat. Titulky tahej ZDE. V komentářích můžete řádně probrat dění v dílu. Do toho! P.S. Mě osobně zajímá, co říkáte na Gemmu a Unsera v jedné chvíli… Až dokoukáte, budete vědět, ale mě se dělalo trošičku nevolno.

 


  1. Rob napsal:

    Možná :D spíš jde o to, že ke stvoření sympatickýho zločince není tolik cest. Proto se někde sejdou . . .

  2. Zdenous napsal:

    Btw pro ty co hráli Mafii…nepřipomíná vám semtam Jax Tommyho?

  3. Rob napsal:

    Taky mě nějak opouští láska k Sons jako klubu plnýho věrnosti. Teď si tam všichni lžou a pro mě tim hodně ztrácej na popularitě. Čím dál víc je scénář ukazuje jako zločince, ne jako čestný mafiány.

  4. Červis napsal:

    Myslím si, že Kurt měl určité morální dilema když ukazoval zločince a vrahy(SONS) v dobrém světle ,první dvě a část třetí série. A právě ta čtvrtá ,popřípadě patá uvidíme co se v ní bude osehrávat, je má ukázat v tom „pravém světle“ kdy jde každému jen o vlastní prospěch a peníze. A nějaká „bratrská láska“ byla možná kdysi dávno na začátku.

  5. drunkie napsal:

    Rikam si posledni asi 3 dily – paneboze, jak je mozny, ze tam vsichni chcipaj nebo se planujou jejich vrazdy? Jak uz tu nekdo psal: je to jen motorkarskej gang, navic nijak zvlast oblibenej, takze uplnej protipol kartelu (ktery lidi verbujou an prachy nebo na strach). Prece neni mozny, aby vsichni umreli a stavy se jen tak doplnili dalsima.. To bylo mozny v prvnich dvou seriich, kdy Sons byli ve meste oblibeni, ale ted je tam nikdo nema rad, sam Clay to rekl v tom parku. Pripadne mi, ze se Kurt rozjel az moc..

  6. M.i.D. napsal:

    rusty: V googlu,woe ;-)

  7. alibaba napsal:

    podle mě se Juice přizná. a ke Clayovi – pokud se ho scénarista chce zbavit, nejde aby byl sympatický, jako diváci přeci musíme chtít, aby zmizel.

  8. Rob napsal:

    Tohle Sons nemůžou zvládnout. Oproti kartelům jsou to nicotný motorkáříčci, to se v tom skladišti ukázalo. Trochu mě děsí, že ještě vůbec nevěděj o tom pátrání chlupatejch. Valí se to ze všech stran, Jax bude muset zase přijít s něčim neskutečnym.
    Už se těšim, až uvidim Clayův mozek na stěně. Zapíšu si to do kalendáře a budu každej rok slavit výročí! Kretén jeden!

  9. rusty napsal:

    kde sezenu link na tento dil ? dekuji …. HDTV nejde stahnout a jinde nemuzu najit ;)

  10. gogo napsal:

    insiner:JO ale moc mi to nesedělo !!! víš

  11. RUM napsal:

    Po shlednutí promo videa,úplný opak toho to dílů,teda doufám,míň kecu bude a pořádná akce.Opie musí Claye sejmout a to v pořádném stylu za to co mu už po 2x udělal,taková svině ten chlap

  12. Domeš napsal:

    To promo vypada libově :-)))

  13. Zdenous napsal:

    Myslím, že měl, ale odešla od něj… nebo tak nějak

  14. Telford napsal:

    Hele neměl naš pan Rakovina (Unser) ženu ?

  15. KIWI napsal:

    Jax byl hodně drsnej na Claye to se mi líbí :D

  16. insider napsal:

    Jestli se nepletu, tak Sutterovi byl inspiraci Hamlet, takze je asi predem nalajnovano. Outlaw verze pro 21. stoleti :D
    Bylo jasny, ze Clay nedodrzi slovo dane Gemme. On odzacatku co ji prebral JT vidi stejne jenom svuj prospech, to same klub je pro nej jenom zpusob jak ukojit sve panovacne ego. Ted uz je to jenom o tom, jak kolem sebe budou tancit smrtici tango Jax, Clay a zbytek klubu, nez bude na konec „Blood on the dancefloor“ :D

  17. Yamagos napsal:

    Doufám že to Clay už schytá, je to neskutečná svině

  18. Telford napsal:

    Myslím so že Ron Perlman je moc velke zvíře na to aby tam skončil…a navic lide ho mají radi.

  19. woitos napsal:

    No uvidi se jak to vsechno dopadne . Me se treba Clayova postava libi bez nej by to nebylo ono , doktorka je moje nejmin oblibena postava ale stejne urcite neumre .

  20. killgore napsal:

    Trochu me sere, ze od zacaztku bylo jasny co, Clay udela….. Doufam, ze ho Jax bude stahovat pomalu s kuze.

  21. MC napsal:

    noooo,začíná to nebírat otáčky jako sviňa,jediný co mě sere že předchozí tři serie jsem stáhnul když už byly všechny s titlema a ted čekám celej tejden,uplně nejradši bych to všechno na jednou,víkend sedim hezky v hospůdce a říkám si kurva chci už další díl.Pořád jem nedočkavej ale jinak kluci s titlema super práce jste fakt boží borci

  22. SnA>Fu napsal:

    insider: Ty už si viděl promo na další epizodu ? já ho nemůžu najít na youtube

  23. insider napsal:

    gogo: ty na to nekoukas moc poradne, vid? On mel zavolat az to bude chtit rozjet, ten mobil byl nastaven na jeden hovor a konec. Rekl mu, ze kdyz zavola tak se to neda zastavit a kdyz se kouknes na promo dalsiho dilu, par veci uz ti hned zapadne vic do sebe.

  24. gogo napsal:

    jo to stojí ale Tig stojí za Clajem ale myslim si že až se dozví co udělal tak se přidá k ostatním ale třeba Clay volal aby po ní kartel nešel ale co já vim možný je všechno !!! Ty jo strašně mě zajímá jak to dopadne !!!!!

  25. Sna>Fu napsal:

    Gemma kázala na čí straně stojí…Clay půjde po Taře a využije na to nějakýho toho zabíjáka. Vsadím se že ho Jax dostane a vymlátí z něho nějaky info a pak půjde Jax po Clayovi…Ale Klub stojí za Jaxem ;)

  26. insider napsal:

    Komu asi tak mohl Clay z toho mobilu volat, kdyz mu jej dal chlapik od Romea s tim, ze na druhem konci je ten kdo odrovna Taru?
    Obzvlast kdyz mu Gemma rekla, ze Tara bude mimo mesto. On samozrejme nevi, ze s ni bude Jax a deti. Asi nikdo neveri slovu Claye, ze Tare se nic nestane. Sam to slibil s tim ze ON ji neublizi.

  27. gogo napsal:

    jo díky za titule to by mě taky zajímalo komu volal !!!

  28. xyz napsal:

    trochu se bojim aby to nakonec nedopadlo jak třetí série… A komu volal clay na konci?

  29. Nodzi napsal:

    Gemma je jako chobotnice, tydle typy přežívají za každé situace.

  30. sportak napsal:

    díkec du čučat

  31. nakli napsal:

    mne se taky delalo dost nevolno, ale spis me sere co je ten Clay za ocasa….

  32. peta napsal:

    Jax je skvelej :))

  33. Ronox napsal:

    Tak díl super! A promo? no jako vždy v promu to vypadá, že to hned bude všechno jasný, ale myslím si, že vychcanej Clay to sehraje na Jaxe tak, že se spojí a tohle využijí jako únikovou cestu, ale spíš mě zajímá jak Juice podrazí agenta, protože to přece musí mít happy end :D

  34. Palec KST napsal:

    diky za titulky

  35. Nodzi napsal:

    díkes za titule

  36. Wewu>>lína! napsal:

    ÚÚÚžasný, titulky tak brzo:) Já jsem to ráno nevydržela a podívala se hned na díl :D A je fakt drsný. Hned se půjdu kouknout s titulky.
    Rozhodně mě zajímá, kdy se ostatní dozvědí, co se stalo s Pineym. Gemma ho tam nechala jen tak ležet… :( Opie z toho bude zničený.
    Strašně se mi líbilo, jak Jax setřel Claye. Jak urazil Taru a co mu řekl Jax. Je úžasnéj, žeru ho :D
    A promo je úžasné! Několikrát jsem si ho přehrávala, moc se těším na další středu! :D

  37. Adam napsal:

    Díky za titulky hned sa du podívat na ten díl

Zanech koment