S04E09

napsal | 2. 11. 2011 | 5:18 | Aktuality

Dnešní díl nese pořadové číslo 4×09 a jmenuje se Kiss. O HDTV rip se postarala grupa FQM. 720p ještě nevím a linky přidám odpoledne. Na titulky se vrhneme hned jakmile se objeví anglické po 15. hodině (ano, jsme zase v práci). Výsledek můžete očekávat, tak jako obvykle do 24 hodin (snad). Linky na díl ZDE. P.S. Do komentářů nepište žádné spoilery, od toho tu budete mít článek, až vyjdou naše titulky.

Taky jsem si všiml debaty ohledně linků. Jiné linky zde nebudou z důvodů, že jsou většinou brzy smazané a já je nemůžu pořád kontrolovat a hlavně… Tím, že stáhnete díl z těch, co nabízím já, mě podpoříte. Nepište je tedy, prosím, do komentářů, stejně je web vyhodnotí jako spam. Díky. Berte to, co je. Pokud se vám můj share server nelíbí, existuje mnoho warez for, kde najdete jiné odkazy.

 


  1. Bady86 napsal:

    Tak sjem si konečně udělal čas a shlednul všech 9 dílů najednou a musim říct že díl od dílu větší a větší drama. Clay si kope hrob a smrtákem si myslim bude celí klub. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu.

  2. Dante napsal:

    Dnes už se podařilo. Díky za vaší práci.

  3. Dante napsal:

    Tak nevím, zkoušel jsem to víckrát a stále mi to píše „soubor poškozen“ …

  4. Abel napsal:

    Je to JT akorát vyvolán z říše pekelné xD ne vtip… takže myslíte že do hodiny budou titule?

  5. Adam napsal:

    krtkon: Taky jsem to už kdysi četl, no je trochu podobný na JT ale nemyslím si, že je to on

  6. korti napsal:

    krtkon: Mě to taky napadlo, je mu podobnej a ještě potom jak se potkal s Gemmou, tak na něj tak divně koukala… Ale to by musel být starší.. :-)

  7. ZidaneZ napsal:

    krtkon: po prvy krat jak som ho videl tak sa mi podobal z fotiek na JT, ale nejak viac som to neanalyzoval

  8. juice napsal:

    Budou titulky už dnes? Jsem nějaký netrpělivý, jak to s Juicem dopadne. Děkuji za tvrdou práci, kterou při překládání odvádíte.

  9. Coen napsal:

    Když sem poprvé o tom to serialu četl že se začal natáčet tak mě napadlo jako první že to bude něco ve stylu Odpadlika ale vyvedli mě z omylu a sem zato rád.
    Jinak děkuji všem jenž pracují na titulcích.

  10. krtkon napsal:

    Teďka jeden fantaik na facebooku napsal, že ten novy federal by mohl být John Teller. Je to sice docela blbost, ale je docela zajímavé si to uvědomit :)

  11. pazout napsal:

    Diky za tenhle web a vase snazeni ve forme prekladu ;-)

  12. krtkon napsal:

    domeš: mám úplně stejný pocit. Pojím se, že budu chtít skončit jako Juice, jak bude přestávka mezi sériemi, a až tento seriál skonči, udělám to :D

  13. Domeš napsal:

    Ty jo už 9 díl…to je za chvili konec serie…to neni fer :-(( Ja si furt rikam „zacina se to pekne rozjizdet“ ale ono už se to vlastně schyluje do finale… Nejak tomu nemuzu uverit ze to tak rychle utika

  14. Ajvngou napsal:

    Linky na 720p ORENJI přidány.

  15. gogo napsal:

    jo wideg: vždycky to bylo v úterý (teda myslim)

  16. wideg napsal:

    zdá se mi to nebo to přesunilu z úterka na středu?:-o

  17. reeko napsal:

    mas preklep v nadpise – „s04e089“

  18. Makovnik napsal:

    Franky Perez & Los Guardianes del Bosque – Condenado ten song bolo dost problem najst ale nakoniec sa podarilo http://free.napster.com/franky-perez-%26-los-guardianes-del-bosque-music/tracks/13778717#s_module=search_autocomplete&origin=search ..ak bude mat ajvengou cas tak ho tam moze pridat

Zanech koment