Titulky 4×08

napsal | 27. 10. 2011 | 9:22 | Aktuality

A je to tu. A dokonce i o něco dřív, než jsme slibovali. Takže si toho važte, to se moc často nestává.  Opět jsme to zvládli do 24 hodin. V sekci titulky tak nyní máte možnost stahovat písmenka pro verzi HDTV od ASAP. Mělo by to sedět i na 720p od IMMERSE. Pakl s titulkama pro obě verze zvlášť Ajvn určitě nahodí, až se vzbudí. Finální korekce od MiDa očekávejte brzy. Situace v Charmingu se nám začíná pěkně přiostřovat a bude sakra zajímavý sledovat, co se bude, obzvlášť po téhle epizodě, dít dál…  Jen malý dodatek k titulkům. Gemma si povzdechne, že se cítí jako v Juarez.  Ciudad Juárez je největší město mexického státu Chihuahua a celého severního Mexika. Leží na samé hranici se Spojenými státy; hranici tvoří řeka Río Bravo, která dělí Juárez od texaského města El Paso. V roce 2005 mělo město 1 300 000 obyvatel a bylo tak sedmou největší aglomerací Mexika. Ciudad Juárez je v současnosti nechvalně proslulé jako jedno z nejnebezpečnějších měst světa.

 


  1. KIWI napsal:

    M.i.D
    jaké má Theo Rossi problémy ?

  2. jirka napsal:

    né má schválený točení páté pak se uvidí jestli to bude mít pořád takoví uspěch

  3. Zdenous napsal:

    aha, nejak sem to nepostreh, myslel sem ze este cekal

  4. M.i.D. napsal:

    miskina: Taky se mi zdá, že Theo Rossi je nějaký pohublý. Doufám, že jeho postavu nezlikvidují proto, že má problémy v reálném životě.

    Major, Domeš: Sedm sezón zmínil Kurt Sutter na svém blogu, tuším, že to bylo vloni.

  5. Homer napsal:

    Zdenous: Miles byl členem…

  6. Zdenous napsal:

    Tak mě napadá, jestli by nějakou roli hrálo to, že Miles eště nebyl členem, kdyby to prasklo

  7. Domeš napsal:

    7 řad ?? a to si vzal kde ?? Hele brácho tohle neni HIMYM už tedka ta 4 je hodně a prej se bude točit 5. série ale pak už by to měli fakt zatípnout.

  8. Major napsal:

    Sedm rad??

  9. jirka napsal:

    váca: myslím si že Kurt to má moc dobře promyšlený na celejch sedm řad žádný trapný napojování při velkém úspěchu

  10. miskina napsal:

    nezdá se Vám že Juice strašne shodil oproti minulým sériím??

  11. Domeš napsal:

    Taky si myslim že Velkej Otta se na svobodě neukáže….Nehledě na to jaou by hrál roli když je skoro slepej..nemohl by ani jezdit na mašině.

  12. insider napsal:

    Kdyz se provali co Juice udelal a proc, tak bylo receno „je jedno jestli Mayans nebo Sons, je mrtvej“. To ze to „udelal“ Miles bude v tu chvili druhotny. Mayans tim co Juice udelal utrpeli taky.

  13. stráťa napsal:

    Proč by měli Mayans chtít Juicovu hlavu? Ten jim nic moc špatnýho neudělal, naopak je docela pravděpodobný že ho zabije někdo ze sons protože zabil jednoho z nich…to mu podle mě nemůže projít a jde jenom o to kdo a jak ho zabije.

    Otto pokud sem pochopil dobře tak čeká na popravu, ten už se na svobodu nedostane.

  14. insider napsal:

    MC: Big Otto se objevi na svobode leda tak na uteku :D Myslim si ze Pineyho smrt se objasni az casem, ale Juice to bude mit tezky, jeho hlavu bude chtit Galindo a stejne tak maji narok Mayans. Teda za predpokladu ze se prosakne co vsechno udelal aby zatajil svuj rasovy puvod. Urcite se rozpali do bela Opie za smrt otce a bude chtit krev. Kozik je pro me jenom takova vata, dlouho se tam asi neohreje. Za to Happy je asi jedinej, kterej ma ty kerky pravy :)

  15. MC napsal:

    Podle mě LS je jen zástěrka,určitě je to plán Romea a Claye aby dostali čas a prostor k odstranění nehodících se lidi.Jinak osobně si myslím že když plánujou další serie tak určo ne bez Claye podle mě to všechno nabere takové otáčky že Pineyho smrt nikdo neobjasní stejně jako JT.Tellera,a pojede se proste dál,negřík by mohl být taky nakonec docela v poho,Chibs z toho Juice vyseká a Jax taky,přece jenom když už v tom ted bude namočenej i Chibs tak se do toho vrhne i Jax,krom Opieho má určo nejradši Chibse.Jinak jak to tak vydím tak začínám mít velkej strach o Unsera,podle mě Clay odstraní ještě jeho,nebo se o to pokusí,zajímalo by mě taky kdy se hodlá vrátit Kozik.Jinak se docela divim že Milles měl už barvy a ten buřtík ne jak sestřelil toho mexikánce to byla bomba.Myslim že by si je zasloužil.Ale jak jsem psal v dřívějších kometech doufám že ještě v téhle nebo aspon v další serii se oběví Velkej Otto na svobodě.

  16. madmax napsal:

    insider:tak mladej Hale jim sel trochu na ruku hlavne kvuli tomu kdyz videl, co tam vyvadi Stahlova…
    To s tim Juicem podle mne bylo hlavne proto, ze ho Potter vydira pres neho kvuli tomu, ze je z pulky cernej…
    Vyznam te charity bych nijak moc neprehanel.

Zanech koment