Co nového od Suttera?

napsal | 28. 6. 2011 | 16:04 | Aktuality

Na blogu Kurta Suttera se objevilo menší info ohledně čtvrté sezóny, která jak víme, začne zase někdy na začátku září 2011. Kurt se právě podílí na střihu epizody 4×01, protože chce mít všechno pod naprostou kontrolou a sám se označuje jako „arrogant, single-minded, control freak“, arogantní, cílevědomý blázen, bez kterého se nesmí pohnout ani kolo u mopedu. Každopádně čtvrtá sérka prý bude hodně silná. Vrátíme se do Charming a všechno se bude točit okolo vydělávání peněz a klubu samotného. Historie, vnitřní vztahy, jak to chodí na pobočkách apod. A to zní lákavě!

 


  1. eleonor napsal:

    Wow no sakra že se těším. Taky to dávám jedině s titulema dabing nekomentuji.Jipí

  2. terka napsal:

    Už aby to bylo!! Ale koukám jedině s titulkama, na dabing se nedá dívat:)

  3. Tig' napsal:

    Muj clovek!

  4. pod-bot napsal:

    SONS OF ANARCHY je po kazdej casti lepsi a lepsi,,, v tejto dobe je malo takych serialov ktore maju take caro ako tento serial… uz teraz sa tesim :)) a verim ze ma tvorcovia nesklamu :)

  5. Tig' napsal:

    Yee Haw! Bude to nářez Kurt Sutter nikdy nic co by s týkalo Sons of Anarchy nepokazil! je to borec a to ze chce mit nadevsim kontrolu neni nic divnyho sem na to podobne :DD

  6. WIndowss napsal:

    No upřímně je to asi nejlepší když je to v Charming… Když je to mimo, tak to nemá ten šmrnc :) KAždopádně se těším, dík za info

  7. Xyz napsal:

    Jen aby z toho nakonec nebyla telenovela…

  8. mav napsal:

    už jsem zvědav a docela se těším ….
    CzechM8 je opět nachystán na spolupráci ? Jeho titulky mě totiž k tomuto seriálu sedí mnohem, ale mnohem lépe než český dabing u právě vysílaného Zákonu gangu ….

Zanech koment