Kompletní seznam hudby

napsal | 5. 12. 2010 | 14:23 | Aktuality

Poslední díl 3. řady je pár dnů za námi a nastal čas se rozloučit dokončením seznamu hudby >>ZDE<<. Klikatelné názvy vás hodí na YouTube s písničkou. Některé věci chybí, protože se mi je nepodařilo vyhledat. Každopádně díky všem za věrnost titulkům od  jednoho z nejkvalitnějších titulkářů u nás, CZECHM8. Díky za věrnost těmto stránkám, které sice neoplývají detailními informacemi, ale přeci jenom dodávají poctivě tolik žádané titulky. Ještě jednou díky.

 


  1. Desire napsal:

    Jen ať to je brzo

  2. Julek Danyi napsal:

    Kurt na twiteru psal ze finale 4 rady bude pry na podzim 2011, takze +- muzeme pocitat na konec leta zacatek 4 rady – pokud si z nas nedelal prdel :)

  3. T napsal:

    Skvělý stránky, super titulky, moc díky :)
    Nevíte někdo, kdy bude další série?? Nikde jsem nic nenašla…

  4. fullrose16 napsal:

    Nenašel by se někdo, kdo má už více songů ze 3. série stažených, že by vytvořil menší balík a hodil na nějaký server. Stačilo by klidně i od Belfastu nahoru =)

    Předem díky!

  5. H-DSoftail napsal:

    Chlapi, naopak my děkujeme vám. Jak za tyto stránky, tak hlavně za perfektní překlad a titulce k tomuhle fajn seriálu. A doufám, že budeme moci vám poděkovat za stejně perfektní práci i po čtvrté, páté, dvanácté až devadesátétřetí řadě:-D

    Support your Local Big Red Machine

  6. El_bond napsal:

    Za me taky velky diky jak za stranky, tak titulky

  7. Richie napsal:

    Díííky moc… P.S. nevite nekdo jak se jmenuje ten song co hraje kdyz ve 12 dílu třetí serie jedou SONs s Mayans hledat Taru (jak pred tim vyslychaji tu maxicanku)

  8. Sodyn napsal:

    Super hoši! Jste nejlepší :) Díky

  9. Bady napsal:

    Díky kluci!

  10. S0uX napsal:

    dakujem vo finale boli super pesnicky :)

Zanech koment