titulky 3×11

napsal | 18. 11. 2010 | 0:30 | Aktuality

Na známém místě najdete titulky k dílu, který Sutter v celém seriálu označuje za přelomový.  Hádám, že po tomto dílu se vám týden bude zdát zase o něco delší :)

Podle addic7ed.com by měly titulky sedět i na 720p verzi od CTU. Neověřoval jsem, případně to prosím potvrďte do komentů.

 


  1. comin22 napsal:

    to nevím jinak Sonny má hrát v posledním dílu 3 sezony.

  2. mav napsal:

    tak těch Andělů už tam hraje asi i víc – David Labrava (Happy ) je prý členem 81 …

  3. Choze Wanted RC napsal:

    Souhlas s Metalmaus. Nevěřim, že i za cenu života jaký žije by se milující otec vzdal vlastního syna. To bylo přitažený za vlasy. Další, ty lidi sice na Jaxe zapůsobili, nic méně je neznal, viděl je 10 minut a hned jim dělá „ceremoniál“ … A v předchozím díle jak se přiznal president Belfastského chapteru, že zradil pro prachy. Já furt čekal, že je s klubem a na toho vicepresidenta, to jen hraje, aby dostal důkazy na krysu. Protože jako zakládajícímu členu to prostě nevěřím, že by zradil. Tyhle lidi, když jsou v 1% klubu tolik let jsou takřka fanatiky a jako zakládající o to víc. Nějaká nová krysa do klubu se dostat může i přes čekatelství, který je jaksi prověřuje, ale tomuhle týpkovi jsem to prostě nevěřil. Tady taky tvůrci přestřelili.
    Tenhle seriál mám rád a zatím se mi líbí i přes tyto drobný ústřely. Tak doufám, že toho víc nebude a nezvrtne se to v jakousi drsnější motorkářskou telenovelu.

  4. comin22 napsal:

    předem vřelé díky czechm8 skvělá práce
    a co se týče 4 sezony tak pokud se v posledních dvou dílech neobjeví Sonny Barger z Hells Angels tak řada bude.Na stránkách mcnews píšou že má podepsáno a bude hrát zakládajícího člena Lennyho Pimpa.Tak snad ano.

  5. mav napsal:

    tak rád ho sleduju ….. zase si vezmi jak tam zatím s tou irskou policí zametají …. navíc tam nebude taková jazyková bariéra jak u mě :) ….

  6. metalmaus napsal:

    ty holt máš ten seriál hodně rád ;)

  7. mav napsal:

    no jaké nebezpečí jim hrozilo ? vražednou zbraň v ruce neměli – navíc na chodbě byl zbytek bandy …..

  8. metalmaus napsal:

    mav: já to nevěřil ani Jaxovi s Opiem. normálně by typy alá Jax i Opie z místa s dvouma zavražděnejma lidma, navíc jako cizinci!, z hotelu migali o 106.

  9. mav napsal:

    metalmaus : tak řekl bych že padre ví víc než dost (navíc pomáhá s rohodováním Armády, že)
    … s Johnem Tellerem byl víc než dost (3 roky je dost dlouho), navíc spadá to do doby kdy přišel o prvorozeného syha a tahle zkušenost s člověkem taky pěkně zamává ….
    … všecko se motalo ohledně prachů z prodeje zbraní IRA a řekl bych že John Teller toho měl dost a prodávat zbraně nechtěl (ostatně Jax přece s prodejem zbraní taky chtěl skončit – viz první řada), a vypadalo to že chtěl klubu dát nový směr směřování, ale pakt Gemma + Clay už roztrhnout nedokázal (moc bych za to nedal že ve srážce s kamionem měl prsty Clay) …
    … stěžejní díl to asi opravdu byl protože ty veletoče v uvažování Jaxe (a to během jednoho dne) jsou děsivé – dopoledne se rozhodne že život jaký vede (neustále ruce od krve, vydírání, únossy, korupce) nechce aby vedl jeho syn, a když to přijme i za cenu toho že musí nechat svého syna v adoptivní péči, tak za chvíli je všecko jinak …. a opět jew tam smrt a krev ….

    pupíček : …. tak ta scéna se v celkovém kontextu děje taky nechá pochopit – díky tomu že se starali o Jaxovo syna přišli o život – tudíž Jax s Opiem (shodou okolností hezky vybrané postavy – oba tátové malých dětí = Tigovi bych to nevěřil :) ) jim splnili to poslednéí -> alespoň ve smrti ať jsou spolu (vypadali při té scéně na tržišti jako opravdoví rodiče kterým se splinil životní sen mít alespoň takhle děcko)

    No uvidíme čím nás zase Kurt překvapí … jsem napnutý a zvědavý na finále …..
    PS – je tam tolik rozehraných situací že se těším a každý díl
    PS 1 – jsem zvědav estli se vrátí na scénu Kurt Sutter (Big Otto) a jak se pomstí za smrt své ženy pornoproducentovi Georgiemu….

  10. pupíček napsal:

    metalmaus napsal: „(…) nebo ta scéna jak najdou v hotelu adoptivní rodiče a Jax je s Opiem aranžujou na posteli!?!?“ ,to sem taky nepochopil :-D

  11. metalmaus napsal:

    mav: ten černoprdelník ví prd.)))…mně to přišlo prostě v tomhle díle tak nějak dost přitažený za vlasy….nebo ta scéna jak najdou v hotelu adoptivní rodiče a Jax je s Opiem aranžujou na posteli!?!?

  12. motobiker napsal:

    to MAV: mas pravdu a urcita myslenka v tom je ;-)

  13. mav napsal:

    To metalmaus : … a nemyslíš že mohl mít Padre Kellan Ashby alespoň v něčem pravdu ? Každej pořádnej táta chce pro své děti enem to nejlepčí ….

  14. metalmaus napsal:

    teda tenhle díl mě tak nějak zklamal. např. to se jako Jax táhne přes oceán pro kluka, aby se pak na trhu rozplakal a nevzal si ho!? fakt divný.

  15. tomito napsal:

    Neviem či viete a dufam že to bude pravda že SONS pokračuje dalšou sériou,viac odkaze ktorý pridávam …

    http://www.edna.cz/edna/blog/ktere-serialy-konci-a-ktere-pokracuji.asp

  16. Hulik napsal:

    Díky za titulky,sedí na 720p.

  17. Garage Cafe napsal:

    Hmm, tak to bude fakt dlouhý týden.

  18. eleonor napsal:

    Já nevím já bych řekla že bude vážně zraněná v nemocnici. Ale přímo bych taky neřekla že jí zabil doufám. TAky nevím jak to mám vydržet ale jsem ráda že konečně má prcka zpátky.

  19. stanisoun napsal:

    Taky doufám , že jí nezabil. Nevíte někdo jestli se počítá s další serií?

  20. sportak napsal:

    paráda díky

  21. Hoomer napsal:

    podle me Jaxovu starou ten umaštěnec nezabil…

  22. Dante napsal:

    Díky Vám, fakt nechápu jak to do příštího týdne vydržím. ;-)

  23. fullrose16 napsal:

    Díky. Sedí i na 720p.

  24. Maican napsal:

    Díííky moc CzechM8 :-) ..Upřímně bych nechtěl být na místě Jaxe.. furt nějaká starost, práce..

  25. karči napsal:

    ..dikes …

  26. stanisoun napsal:

    Super hned jdu na to!!! Děkuju Skvělá práce!!!

  27. lady biker napsal:

    Díky moc, byl to fofr :o)

  28. Nodzi napsal:

    balšoje spasiba

  29. vlado napsal:

    good work :)

  30. Speedy napsal:

    Díky, byl sem 4. :-)

Zanech koment