Titulky 2×01

napsal | 10. 9. 2009 | 17:38 | Aktuality

CzechM8 plní svoje slovo a do 24 hodin nám přichystal další titulky k prvnímu dílu druhé sezóny. Stahujte v sekci TITULKY. Trvalo to o fous déle, protože CzechM8 musel ještě přečasovávat některé řádky. Už se těším jako příslověčný Malý Jarda a samozřejmě čekáme na vaše komentáře k tomuto dílu! Tak co, jak se líbí? Mimochodem, představí se nám i oba „guesti“ – Henry Rollins (vlevo) a Adam Arkin (druhý zleva).

 


  1. Sušenka napsal:

    Celej díl v pohodě, ale z toho konce mi naskočila husí kůže a už teď těm KKK nezávidim ten nadcházející průvan v hlavě….

  2. Scamp napsal:

    Zapomněl jsem se tu nějak vyjádřit.. SoA mají nakročeno k pěknému dramatu, což je určitě fajn, stejně jako to, že v seriálu zůstala ona skvělá hudba :) „Jaxova buchta“ má podle mě svůj velký význam, který nám předvede později, takže by pak nemusela být tak nevýrazná.
    Takže za mě – díl 2×01 mě mile překvapil a těším se už na další, snad nepůjde kvalita dolů.
    Díky za poctivé titule od CzechM8a :)

  3. Ivory napsal:

    Wow, tahle epizoda byla skvělá, vypadá to na pořádnou válku mezi SOA a nácky. Oba hostující herci ukázali, že umí hrát a já se strašně moc těším na další epizody. A díky za titulky.

  4. Ajvngou napsal:

    Uff! Tak jsem to teď dokoukal a ten konec zadělává na hustý peklo v Charmingu. Jinak Jaxova buchta mě nudí pořád stejně a Opie mě s tím svým věčným kulichem a mastnejma vlasama opravdu deprimuje :)

  5. Bady napsal:

    Díky za titulky :-) !!! jo a pěkný stránky. Bady

Zanech koment