A je konec…

napsal | 11. 12. 2014 | 12:56 | Aktuality

Než se vrhnete na titulky k poslednímu dílu a rozjedete žhavou diskuzi pod článkem, rád bych poděkoval všem, kteří sem chodili, posílali peníze a všelijak různě podporovali tenhle web. Bylo to pěkných šest let (web vznikl před začátkem druhé řady) a já se ještě nikde, a to myslím vážně, nikde jsem se nesetkal s tak přívětivou a vřelou komunitou. Děkuju i překladateli CzechM8, který se ujal prvních třech řad a bez něj by nic z tohohle nebylo. Překladu od čtvrté řady jsem se vlastně ujal jen proto, že CzechM8 nebyl už nikde k zastižení a nedařilo se ho zkontaktovat. A tady nastupuje xxENDxx, starý dobrý kamarád, který mi ze začátku pomáhal s překladem a nakonec M.i.D., parádní korektor, který vždy opravil to, co mi v překladu zamotávalo hlavu a ještě k tomu poslal pěkné vysvětlení. Mimochodem to on stojí za kompletní „Chibsovinou“. Věřím, že jsme pro vás připravovali kvalitní titulky, jaké si SOA jistě zasloužilo. Snad se uvidíme ještě v připravovaném prequelu… Dáme vědět na FB a na webu.

POSLEDNÍ TITULKY K SONS OF ANARCHY JSOU ZDE

P.S. Díky za příspěvek (pokud pošlete nějakou tu korunu i teď, vaše jméno doplním):

Přispěli: Michal L., Barbora S. (rekordní částka), Tomáš V., Jan D., Václav S., Rostislav M. (ještě větší rekordní částka), Rostislav K., Vít K., Jiří B., Jiří P., Mario P., Hana P., Michaela J., Martin P., Miroslava F., Martin P., Miki

soa-konec

 


  1. veere napsal:

    To byl ale smutnej konec Chibs se rozesel se serifkou… (mozna se stalo jeste neco, ale to uz si nepamatuju)

  2. danny-v napsal:

    Já teď dokoukal komplet The Shield a vrhnu se na Wire.

  3. Falcon napsal:

    Tak po skončení SoA som si stiahol všetkých 5 sérií „The Wire“..
    Bolo to super.. Ku koncu na mňa až moc politiky, ale to drogové pozadie celého seriálu bolo super.. Oplatí sa pozrieť.. Fakt PECKA..
    „The Shield“ som pozrel už dávnejšie a tiež môžem vrelo doporučiť..

  4. Ajvngou napsal:

    Nejsou tam postavy ze seriálu, ale herci. A kdo neviděl THE SHIELD, jako by nebyl!

  5. jakjelibo napsal:

    El Assassino: Myslím, že to byl Shield.

  6. El Assassino napsal:

    Jedna taková otázka z jineho soudku:

    Jak se jmenuje ten seriál ze ktereho tady pořád někdo psal že se objevují postavy v SoA -popřípadě stojí za to ho zkouknout ? :)

  7. danny-v napsal:

    Šťastné a veselé všem příznivcům SoA a hlavně Ajvovi a M.i.D.ovi ;-)

  8. Sadra17 napsal:

    http://postimg.org/image/dpjz7wfaz/ a ted se do mě můžete zase pustit :D

  9. jakjelibo napsal:

    Všimli jste si v posledním díle, když Jax potká tu bezdomovkyni (její charakter mi stále uniká) a ona mu předává deku, za ním v pozadí je nějakej „tag“ JT – náhoda?

  10. SneakyT napsal:

    Bavit se tu o Kingdom, týjo :-)

  11. tomas84 napsal:

    Ahoj zdravím všechny SoA fanoušky a tvůrce těchto stránek a moc velká poklona s díky za odvedenou práci na titulkách.Myslím že tenhle seriál jen tak nenajde konkurenci je to promyšlená věc od první do poslední minuty, Kurt je prostě mozek a o tom žádná. Je pravda, že poslední scéna mohla být co do zpracování trochu lepší, ale jinak závěr naprostá bomba.A jinak všichni co svůj best seriál propagujete ať oblečením, nebo kerkou,prsteny atd., nenechte se otravovat těma debílkama co urážej každýho kdo je svůj a vsadim se že sami maj doma tričko se šmoulama a jsou na to patřičně pyšný, je to vaše věc a sám za sebe myslím že je to v poho :)

  12. Sqwer napsal:

    Je fakt, ze posledni scena byla az moc v kontrastu s jinak az mega realnou kazdou vrazdou, viz. Gemmino otevreni hlavy petactyricitkou:). Nad to se ale musime povznest a brat to jako kurtuv humor (neco jako Tarantulýno:).

    BTW: Byl nekde v nejakem dile pouzit Desert Eagle???

  13. Reedy napsal:

    Myslím, že to dopadlo přesně tak, jak mělo a jak Kurt od začátku plánoval, ale jinak souhlasím s tím, že poslední scéna byla trochu přitažená za vlasy, ale i tak mě dojela, 5/5 za poslední píseň.
    Jinak bych se taky rád vyjádřil k diskuzi ohledně tetování, souhlasím s tím, jak tady někdo psal, že tetování je hlavně o originalitě a o tom, co pro daného člověka znamená, každopádně to neodsuzuji. Sám mám tetování, jehož předlohou byl Smrťák Sons, protože se mi ten motiv líbí, ale tatér mi ho upravil, protože to pro mě znamená něco jiného, než připomínku seriálu. Jo a rád bych poděkoval hrozně moc za titulky! Skvělá práce! Díky! https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34.0-12/1241450_674758792534277_1477235189_n.jpg?oh=583fbd662784f9fd4bcede49ebf82e6c&oe=549391CE&__gda__=1418956408_3cd73b1dc8d9348b27b7ab36319f413a

  14. Dejw napsal:

    no co k tomu říct konec mi opravdu zklamal už od 11 dílu mi bylo tak nějak jasný jak to dopadne ten konec šel udělat líp né že za nim jede 40 policejních aut rychlkostí 20 km v hodině a né že když ho srazí nákladak tak jen stojí a čumí jak říkam konec mi zklamal hlavně si myslim že mohlo bejt ještě ukázáno co se dělo dál s MC Wendy Nerem atd podle mého to natahovali co nejvíc to šlo aby nikdo netušil jak to skončí a pak to nacpali do jednoho dílu a kvalita na to odpovídá SOA jsem miloval ale od 5 serie už to bylo nic moc 7 celkem ušla až na pár dílů ale jak říkam bylo tam spousta nevyřešených věcí který mě budou po večerech hlodat :-D :-D a v neposlední řadě chci poděkovat chlapům co dělali titulky makali jste aby to bylo rychle a kvalitně a nebejt vás tak neangličtináři by se placali ješte v třetí serii moc děkuji :_)

  15. karči napsal:

    …R E S P E C T …. chlapi za Vaší několikaletou práci

  16. Sqwer napsal:

    Tak ja nosim tricko Bakalari a obcas kdyz mam smutnou naladu tak Posta pro tebe…
    Chtel sem i triko Ladi Hrusky, ale zatim ho neprodavaji…

  17. oink napsal:

    jj tetovani je jak z krimu jehlou.

  18. ales77 napsal:

    Ahoj tak to tetovani je fakt moc,a jeste se mi zda ne uplne povedene,ale proti gustu…taky mam tetovani,ale abych si daval ze serialu,to asi ne.I kdyz se mi ten motiv moc libi.Ja jsem si koupil tricko a to mi staci.A kecy jak tady nekdo psal ze v tom budu vypadat jak trapak a k smichu?Tomu se musim smat.To se jako smejete i nekomu kdo treba nosi tricko oblibeneho fotb.muzstva,nebo kapely,atd?To asi ne.

  19. Sqwer napsal:

    Oncek: tesat do kamene:)…

  20. Julek napsal:

    Ahojte, děkuji za Vaší práci a snahu! Děláte to zadarmo a dnes lidi nefungují ani za peníze, tzn. že jste to s větší části dělali srdcem. Byl jsem tu s váni od začátku i když jsem nezvracel debility do komentářů. Díky ještě jednou a doufám že na Vás zase někdy někde narazím u nějakého seriálu.

  21. oncek napsal:

    Hluboce se omlouvam borcum, kterym jsem se smal ze nosi prstynky ze SOA. V te dobe jsem jeste netusil, ze nekdo muze byt az takovej drsnak, ze si vytetuje smrtku na rameno :D :D :D musis byt na koupaku dobra atrakce :D

  22. oink napsal:

    @Sadra17
    hmm no budiz, me se ale nelibi, myslim ze to neni hezky zpracovane. ale fotka je fotka, tezko hodnotit :)

  23. jakjelibo napsal:

    Jó, já hlava dubová, díky za osvěžení paměti. Ale na konci to udělal jen kvůli T.O., Juicovi už to bohužel moc nemohlo pomoct :-))

  24. Sadra17 napsal:

    oink fotka je dělaná asi 4 hodiny po dokončení

  25. Sadra17 napsal:

    jakjelibo ano, a vydírali ho proto že zjistili že jeho táta byl černej

  26. korti napsal:

    jakjelibo -> Juice právě policie vydírala tím, že má otce černocha. Taky chtěl pak spáchat sebevraždu kvůli tomu.

    Jinak ke konci seriálu, chtěla jsem tu diskutovat, ale v podstatě není absolutně o čem. Čekala jsem nějakej WOW konec a tohle bylo spíš jen hm. Nevím no, Jaxe mi bylo líto (páč je to fakt kus chlapa :D ), ale asi jinej konec pro něj nebyl. A k tomu I got it, bych řekla, že pochopil svýho tátu. Dá se říct, že dosáhl svého, dovedl klub tam, kam chtěl, o rodinu se postaral, takže v podstatě happy end.
    Ale zase mi to na něj přijde takový nudný, byl vždy chytrej, nad všemi vyzrál (třeba ATF), prostě super a teď to najednou takhle jakoby „vzdal“… Njn, ale pořád lepší než konec Lost, který jsem dodnes pořádně nepochopila, konec Dextera mě totálně nasr… U tohohle v podstatě žádný pocity… :) Teda až na ty umělý záběry, fakt totožný s tím, když Dexter plul v bouři :D Ne vždy se daří, ale zrovna ve velkém finále by se mělo :)

    A jinak díky kluci za překlad a titule!

  27. oink napsal:

    Dovolím si komentář k té kérce: buď je ta fotka špatná a nebo je špatná kérka, ale působí strašně amatérským dojmem, až jako by si to nechal dělat člověk někde v krimu… A v tattoo se cení hlavně originalita, což tohle rozhodně není, a věřím že si dotyčný za několik 10let ani nebude velice pamatovat oč v tom seriálu vlastně šlo :) ale jak zde již někdo pronesl: jeho kůže, jeho věc.

    Jinak samotný konec byl docela předpovídatelný, osobně se mi ale vůbec nelíbilo zpracování momentu kdyz vrážel do kamionu, měli to raději vynechat než tam pustit takový do očí bijící počítačově udělaný moment, který mě ten celkový dojem v tu chvíli zkazil. Opravdu hodně špatně udělané.
    Také kolona asi 40x policistů s autama všech barev mě přišla hodně přitažená za vlasy, proč by za ním jeli tak pomalu? vždyť by ho v reálu vyblokovali a bylo by za chvíli po srandě. Prostě si myslím že samotný konec mohl být lehce zpracován líp.
    Jinak epický moment byl pro mě to kdy jsem si fakt myslel že ho v tom skladišti zabijí a nestalo se tak. Ale jinak jsem spokojen :)

  28. Sqwer napsal:

    Asi to nebyl tak uplne pervitin – teda pokud Charming neni Brno – coz by zase vzhledem k poctu blbu v jednom meste odpovidalo:)…

  29. jakjelibo napsal:

    Sadra17 – Díky za odpověď, akorát si nejsem úplně jistej tou zradou Juice a barvy pleti, nebylo tím od Tebe myšleno něco jiného..? Juice s tím nemá podle mě nic společného.

    Juice zradil klub v podstatě 3x. Poprvé, když byl vydíranej policií, aby svědčil proti klubu a donesl vzorek pervitinu(?), při jehož krádeži ho načapal člen klubu Miles(?), kterýho Juice zastřelil jako nepohodlného svědka. Podruhé to bylo, když předávkoval Darwani na rozkaz Jaxe a prokecl se před Nerem, který se to neměl dozvědět. A potřetí, když zatajil pravdu a hrál hru s Gemmou ohledně zabití Tary. Já vím jen o těhle „zradách“, kvůli kterým byl vyvrhlíkem.

  30. Kafi napsal:

    K tomu tetování….sám kérku mám, ale originální, která má pro mě význam hlubší než jen to, že se mi líbí smyšlené postavy a děj…seriál mám rád, ale taky mi přijde divné si nechat kérovat znak smyšleného MC. Už jen proto, že pokud teda máte seroš rádi a něco Vám dal ablablabla tak jste snad pochopili co pro MC je jejich znak ne? A vy jste snad členem toho imaginárního MC? A co se týče toho říct to do očí..klidně ti to do očí řeknu nemám s tím problém…prostě mi to přijde jako debilita, ale je to Vaše kůže, Vaše ,,hloupost“ :)

  31. Sqwer napsal:

    Mas pravdu do oci bych ti to nerekl a hadej proc:
    a) radsi bych presel na druhou stranu ulice neb chlapiku s vytetovanym smrtakem se bojim neb jsou hustokrutoprisni zabijaci a kopou do stenatek a sukaji vlastni mamu, protoze se jich boji i militantni lesby…
    b) s takovym blbem bych si asi nemel co rict…

    Hosani mne je jedno co si vytetujete a v jak potiskle bavlne se potite, jen to jaksi nechapu a prijde mi to infantilni (najdi na wiki co to je) a lehce buranske – a tyhle pocity jsem zde napsal. Takze smele do tatoo salonu, ja radsi pujdu delat neco jinyho…

  32. Lasy79 napsal:

    Já už tyhle provokační příspěvky ze zásady nijak nekomentuju. Nemám na to čas ani energii a vím, že tím akorát povzbudím ty s*áče k dalším blbým kecům. Do očí by Ti to neřekli, ale přes písmenka jsou drsný jak šmirglpapír ;)

    Zajímavé je, že když někde řekneš, že žereš Vojnu a mír nebo Karamazovi, tak jsi za intouše a jak to prohlásíš o seriálu, tak jsi za debila. A to nemluvím o těch davech, co běhají v metalovejch tričkách a těla maj potetovaný smrtkama a lebkama, tam to je v pořádku a cool…

    Navíc psát podobný s*ačky na fórum, který je dedikovaný přímo tomu seriálu jen ukazuje, co za ignoranta to je. Fakt je strašně divný, že pod SoA někdo napíše, že se mu líbí SoA a vyjádří podporu trikem, prstenem nebo tetováním…

  33. LongerSoA napsal:

    Sorry, ale kecy jako že tohle je pro děti… nebo že vy už jste dospělý… si strčte za klobouk… SoA sledujou dospělý lidi.. ne jenom děti, který jsou unešený motorkami a td… A co že si borec nechat vykérovat smrťáka na ruku?? Potkáš týpka s trikem SAMCRO a řekneš mu že je to šašek??? Jako tyhle idiotský názory fakt stojí za to twl… to je to samé jako když si koupíš tričko s Game of Thrones… nebo jakýmkoliv serošem… Odběhl jsem od toho tetování… má to na těle on, né ty… a tobě to nikdo nenutí… Ale tipuju že ty bys do sebe ani kérovat nenechal…
    Tyhle řeči fakt miluju… je to jenom seriál.. no a co? Věřím tomu že hvězdnou bránu jste žrali úplně stejně… Seriály jsou tu od toho aby lidem dělali radost… měli co sledovat.. Podporuju SoA jak to jde! A nestydím se za to! Taky si chci nechat vytetovat Smrťáka!!! A je mi úplně jedno co si kdo myslí… je to k*revsky dobrý motiv!!! Na*rat!!! SoA forever f*ckers…. :D

  34. Sadra17 napsal:

    jakjelibo ano, bylo pravidlo nepřijímat černochy Juice kvuli tomu pravidlu zradil klub …

  35. sqwer napsal:

    Já teda s tím Cipískem byl taky asi tak sedm let a nemám ho nikde na ruce ni na pinďourkovi-:)…

    Vzpomínat a bilancovat je určitě fajn, ale tam to pro mne končí…

    Možná je to tím, že už mi není 13 abych víc snil než žil :D…

  36. JackCZ napsal:

    RE: Steve: Je to seriál, ale většina z nás s ním strávila 7 let života. Každé úterý večer na FX (v USA) anebo ve středu večer na PC (Evropa) :). Byl to dlouhý příběh, který nás provázel skutečně dlouho a teď, když skončil, tak samozřejmě na to nějak reagujeme. Navíc co se týče lidí, kteří na tom pracovali (herci, celý štáb), tak si je potřeba uvědomit, že ti lidé dělali prakticky jen na tom projektu skoro po jednu dekádu – co jsem měl možnost si přečíst, tak se tam kolem té party utvořila taková zajímavá přátelská a kamarádská atmosféra a samozřejmě nyní, když přišel konec a všichni se zase rozutečou pracovat na jiných projektech třeba i do jiných států a zemí, tak nadešel čas bilancovat a vzpomínat.

  37. jakjelibo napsal:

    Ve 12. dílu žádal Jax o laskavost prezidenty poboček vzdání se nějakého nepsaného pravidla – pochopil jsem dobře, že to mohlo být kvůli přijetí T.O. a jeho barvy pleti?

    Jinak velké díky autorům za všechen ten čas a usílí věnované vzniku titulků!

  38. steve napsal:

    Sakra lidi dyt to jen serial. To znamena pro lidi pohadka a zabava a pro TV a Kurta prachy. Kdyz tim zijete a davate si tetovani, tak to je tedy sila! Kdyby jste byli starsi, tak tam asi mate Cipíska a nebo Mirka Dusina! Cha, cha ! :-)

  39. mav napsal:

    co se tak asi dělá o srazu … někam se dojede – popije, pokecá – a večer by se třeba na plátno promítla první řada … :)
    poděkuje Ajvngou za skvělou práci ….
    to Lasy79 – asi na tebe neměli čas nebo chuť se s tebou bavit ….. i MC scena seriál sleduje :)

  40. Sqwer napsal:

    Mohl jsem to shlednout az ted, klasicky ve vane…
    Myslim, ze Abelum prstynek SON v aute ukazuje na neco pristiho, uvidime:)…
    Jinak to byla sila, Kurt je bozi…

    To louceni Jaxe a jeho deti mne dostalo nejvic…

    Na sraz fanousku nepojedu to necham mistnim pozerum:)…

  41. Kafi napsal:

    Lasy79> Nejsem z MC, ale taky z motorkářského klubu a ten serial je dobrý, něco pravdivé, něco přitažené za vlasy a motorek mám 5…jen nevim co by ste na tomhle sraze chtěli dělat?:D

  42. Sadra17 napsal:

    danny-v je to podle předlohy tužkou, tu ti klidně můžu poslat, jistě je na světě spousta šikovných tatérů co to zvládnou stejně dobře

  43. Lasy79 napsal:

    danny-v: já mám maximálně skútr… ale tak jsem to nemyslel, většina lidí tady nebude mít mašinu; ono, když se zeptáš někoho z MC, co na tenhle seriál říká, tak tě pošle nejspíš do pr*ele ;) mluvím z vlastní zkušenosti

  44. danny-v napsal:

    Sadra17: Díky za info, ale přesně toho jsem se obával…je to pro mě dost z ruky, ale pánové umí.

    Lasy79: Bez mašiny, kterou nevlastním, by to asi nebylo ono :-)

  45. Lasy79 napsal:

    Hele lidi, netvrdím, že je to děsně originální nápad a dost možná to tu už někde padlo, ale co udělat sraz SoA fans CZ Original? :)

  46. Sadra17 napsal:

    danny-v děláno zde http://www.tattoo-pangeit.cz/
    Sqwer na druhej ruce bude bude smrťák co má Chibs na levým rameni

  47. L.O. napsal:

    Stráťa> Spíše než shovívavý jsem se závěrem SOA smířený, logiku to mělo. Když jsem si navíc dohledal některé věci, tak jsem zjistil, že mi dost skrytých náznaků uniklo. Předchozí serie si pamatuju matně, nepřeklikával jsem je, protože mám v plánu si to dát za delší čas znovu. Závěr měl logické vyústění, ale nebylo to šokové finále. Kurt trochu překvapil, že nepřekvapil. Ale to uzavření cesty tady tu logiku musí dávat asi každému, byť to provedení od vražd, po loučení s klubem až po jízdu s policií bylo křečovité. Mohlo to končit podobně nečekaně jako smrt Tary – smrtí celé rodiny, totální zkázou klubu, nečekanou smrtí Jaxe rukou nějaké postavy z historie atd. Seriál od první řady prodělal značný vývoj. Jak už někdo zmiňoval první díl, tak Kurt to měl zřejmě vymyšlené od začátku. Ikdyž po některých vystoupeních scénáristů trochu obecně pochybuji o jejich genialitě, lidi si tam občas najdou významy, které nebyly ani v nejmenším zamýšleny. Asociaci s Dexterem vyvolávají mizerné digitální vylepšení, příliš symboliky a tlačení na pilu. Ale zatímco ukončení Dextra považuji za tragické a nelogické, u SOA prostě jen více drhlo provedení – nekorespondovalo se stylem celé 7. serie. Po závěrečné scéně jsem si dohledal ohlasy, znovu přehrál některé scény a pokud budu brát celou závěrečnou policejní jízdu jako symboliku, přičtu Vica za volantem, tak je nakonec „smířené“ finále OK – mám z toho lepší pocit než bezprostředně po titulcích. Konec Shieldu měl taky dvě roviny.
    Ovšem u honičky s Connorem podbarvené coverem Elvise jsem si říkal – tohle je SOA. Sedí mi to k finále víc než celé poselství. Problém seriálů jako Dexter, True Detective, možná i SOA je, že finále bylo možné udělat „legendární“, ale bylo v lepším případě normální. Chyběl tam ten prvek, který je na konci Shawshanku. S pamětí už to není moc dobré, ale za nejlepší seriálové finále považuji zřejmě Scrubs. Díky Ajvngou za celou práci na seriálu, opravdu precizní. Věcí, na které se člověk relativně těší je v posledních letech pomálu. Soa je jeden z těch mála seriálů, který si tu práci zasloužil.
    Jinak k náhradám – v podobném stylu asi nic. Kingdom má atmosféru, což je dobře, o epické provedení se nikdo nesnaží, přes ten US feeling je těžší si k postavám v první serii vytvořit vztah,(ale třeba Unser na začátku a konci SOA…), akce je tam zatím opravdu pomálu, to nebylo ani zamýšleno. Z kvalitních věcí „sitcomového typu“ začala 2. serie Lawrencovky Ground Floor a z britské tvorby byly stvořeny titulky na kvalitní kousky Detectorists, Chickens (inbetweeners style) a kupodivu velmi vtipná záležitost o teenage holkách Some Girls.

  48. Sqwer napsal:

    Sadra17: ta sedumnactka je tvuj vek nebo IQ???:). Na druhe ruce mas Bolka a Lolka nebo Bob a Bobka???

  49. Stráťa napsal:

    Zajímavý jak se to rozděluje, naprostá většina názorů na poslední díl je poměrně extrémní, pro někoho velký zklámání a pro jinýho pecka ale minimum neutrálních názorů.

    L.O.> Koukám že nejsem jedinej komu to připomělo Dextera, jenom si k oboum podstatně schovívavější. Podle mě byly oba závěry absolutně nezvládnutý a vlastně několik posledních sérií akorát kazí dojem z obou seriálů. První 3 série SOA jsou kvalitou úplně někde jinde než zbytek seriálu. Ještě pátou sérii jsem sledoval s eng titulkama hned jak to šlo ale u sedmé jsem sledoval některý díly s měsíčním zpožděním a nějak mě to netrápilo.

  50. danny-v napsal:

    Ajvngou: Tak s tím počítáme úplně všichni :-)
    Sandra17: Tak jestli nekecáš a je to opravdu Tvá ruka, tak smekám. Fakt pěkně udělané. Do toho bych šel i já. Popřípadě, v kterém městě je to dělané?

    Jinak musím přiznat, že díky tomuto seriálu jsem nějak vyměknul. Opravdu výborný výběr hudby, který mi teď duní v sluchátkách a ten závěrečný song si pouštím dokola. Ti motorkáři už mi chybí teď. Jaxx byl jaký byl, ale na tu roli byl ideální a v jiném filmu/seriálu si ho už nedovedu představit.

  51. blain napsal:

    Sadra17: Ukážu, ale teď nejsem úplně schopen to vyfotit :))

  52. Sadra17 napsal:

    blain ukaž tetování já mam zatim http://kuc.cz/46623w

  53. Ajvngou napsal:

    Tak nějak oba počítáme s tím novým Kurtovým serošem: Bastard Executioner

  54. danny-v napsal:

    Ajve, M.i.D.e, chystáte nějaký překladatelský projekt po SOA (krom Ramseyho)?

  55. czperun napsal:

    a zadnej soundtrack me nechytl jako tady… pisnicky dokonale vybrany, white buffalo posloucham doted a strasne se mi libi pojmenovani soundtracku, songs of anarchy :)

  56. danny-v napsal:

    KINGDOM po viděných šesti dílech beru spíše jako rodinné drama (drama 85%, akce MMA 15%).

  57. bandit napsal:

    Velka vdaka za titulky a celu pracu okolo SOA DIKY. L.O. diky za tip na KINGDOM zatial som videl iba prvu cast ale vyzera to na super serial z prostredia MMA.

  58. L.O. napsal:

    Konec – dá se říct normální, očekávaný. Nebyl to propadák ani žádné finále, z kterého by si člověk sedl na prdel. Popravdě řečeno, trochu jsem doufal, že si Kurt nechává na konec nějaký WTF moment, kterých už jsme pár viděli. Ať už v pozitivní či spíše negativním vyznění. Trochu mě mrzí, že první asociace, kterou to ve mně vyvolalo, bylo finále Dextera. Prostě celý „reálný“ vývoj s náznaky symboliky, kterou si troufám říct nejméně polovina diváků( zvlášť ti u tv) nedokázala pořádně spojit. A na to naroubovaný poslední díl, kde té symboliky bylo příliš a nikdo na to nebyl doteď zvyklý. Nemyslím, že všichni jsou idioti, ale ten symbolický přechod mohl být trochu plynulejší. Alespoň 2-3 díly předem. Ono to tam v podstatě bylo, ale řekl bych, že Kurt trochu zapomněl, že ne každý má v hlavě všechny scény od začátku seriálu, které tomu dávají hlubší smysl. Pro mě Soa budou výbornou oddechovkou, kterých v žánru (akční) drama mnoho není. Spíš než na celkový, pro mě trochu vedlejší smysl, si budu pamatovat výborně vykreslené postavy a skvělé akční-jízdní scény. Směle bych k tomu přidal parádně nasnímanou honičku s Connorem s dokonalou hudbou. Možná, že kdyby takto vypadala závěrečná scéna, byl by konec se spokojeným úsměvem jako u Breaking Bad. Tohle finále má však jednu výhodu. Až si s odstupem v HD pustím seriál znovu, ty věci, které jsem úplně nevnímal, se spojí a začnou dávat smysl. Teprve potom asi úplně poberu, co Kurt v některých scénách zamýšlel a jsem si jistý, že při druhém finále tam ten pocit spokojenosti bude.
    Těm, kteří potřebují SOA něčím nahradit, tak doporučuju Kingdom http://www.imdb.com/title/tt3673794/?ref_=fn_al_tt_1 ,který dostal další dvě serie.

  59. Olf napsal:

    Vsimli jste si nekdo jak zacina uplne prvni dil serialu? Hned prvni zaber jsou 2 havrani na silnici pojidajici zbitky nejspise teda chleba… kurt to mel vymysleny od zacatku do konce))

  60. danny-v napsal:

    Jaxovo kulhání: Mě prvně napadla Achilova pata 1)“Byl ověnčen četnými vítězstvími, bojoval jako lev a obyčejný smrtelník ho nemohl nikdy zasáhnout“ – to se shoduje s tím, že nikdo ho nezabil a život si musel vzít až sám 2) „Přetržení Achillovy šlachy v boji znamenalo jistou smrt“ – a to se nakonec stalo…ale fráze z bible je více pravděpodobná :-)

  61. steve napsal:

    Tak myslim, ze se o Jaxe strachovat nemusime! Vzhledem k tomu, ze v zaveru honicky policejni kolona uz stala a on mel rychlost asi tak 5km v hodine a kamion stal taky, mohl si tak maximalne udelat bouli a odrit loket!.:-))

  62. Kafi napsal:

    Ještě pro info:
    Také v raném křesťanství byl havran ptákem, který oznamoval nemoci, válku a smrt. Byl zavrhován mimo jiné proto, že se živil mršinami a „masem ze šibenice“.. A zatímco v četných pohádkách si podobu havrana zapůjčovali čarodějové a zlí černokněžníci, případně byla přisouzena prokletému jedinci, v mýtech severoamerických indiánů ze severozápadního pobřeží je nadpřirozeným tvorem. Indiáni věřili, že havrani znají cestu k bráně smrti. Podle ústně dochovaných informací se jejich prostřednictvím bylo možné spojit s dušemi zemřelých, zjistit, kdy nadejde u toho kterého člověka čas odchodu na onen svět. Používal se k tomu rituál, během něhož se šaman nebo někdo jiný dostal do tranzu a jeho duch požádal havrana, aby ho dovedl k bráně smrti. Indiánští kouzelníci a šamani používali peří havranů také jako pomůcky při věštění a proroctvích. Pokud by havrana někdo zabil, mohl být kmenem zavržen. Zabitý havran totiž znamenal zlobu, mohl přinést nemoci, války a jiná neštěstí.

    naschvál kolik jich napočítate ve finale :)

  63. blain napsal:

    Jinak kluci zapomněl jsem poděkovat za skvělou práci, sice jsem většinu epizod dal eng sub. ale to nic nemění na tom že vaše titulky jsem později stáhl a byl s nimi spokojen :) Vůbec největší dík vám ale patří za to že jste se postarali o českou komunitu fanoušků u nás naprosto nepochopitelně nedoceněnému seriálu :) Konkrétně mě seriál ovlivnil opravdu moc (jedno moje tetování mluví za vše :D ) DÍKY! :)

  64. Lasy79 napsal:

    Ales77:Theo Rossi stated in an interview that only he & a close friend know they meaning of it.

  65. ales77 napsal:

    Ahoj a co ty cisla?I juice je mnel na hlave.to mnelo znamenat co?taky nejaky biblicky odkaz?jinak dik za super odvedenou praci na titulcich.skoda ze to skoncilo,takovy serial uz nebude.

  66. Kafi napsal:

    To souhlasí s tím co sem napsal z té bible :)

  67. Lasy79 napsal:

    K tomu Jaxovo kulhání, našel jsem tohle a docela to dává smysl:

    I think it was a metaphor for his pain relating to Tara and Gemma. He limps the entire episode, until he gets home and takes off his sneakers (his always bright white sneakers), only one of which has blood on it. He slowly takes the sneakers off, sets them aside, metaphorically setting aside the long and painful Tara/Gemma thing.
    Then, when he goes to walk to the bedroom with Wendy, the limp is gone.
    They spent too much time focusing on him putting on his bright white shoes at the beginning, then taking off his shoes, now with blood on just the one, for it to have meant nothing.

  68. Kafi napsal:

    M.I.D: Bibli neznám moc dobře, ale tohle sem našel v googlu, možná by to odpovídalo :)
    (ST) Tehdy Elijáš přistoupil ke všemu lidu a řekl: Jak dlouho budete kulhat na dvě strany? Jestliže je Bohem Hospodin, jděte za ním, a jestliže Baal, jděte za ním. Lid mu nic neodpověděl.

    nebo

    „A zůstal Jákob sám. A tu zápasil s ním muž až do svítání. A vida, že Jákoba nepřemůže, obrazil jej v příhbí vrchního stehna jeho. A vyvinulo se příhbí stehna Jákobova. A řekl muž: Pusť mne, neboť svítá. I řekl Jákob: nepustím tě, než mi požehnáš. I řekl muž: Jaké je jméno tvé? Odpověděl: Jákob. I dí muž: Nebude více nazýváno jméno tvé toliko Jákob, ale také Izrael. Neboť jsi statečně zacházel s Bohem i lidmi, a přemohls…Tedy nazval Jákob místo to Fanuel, neboť viděl Boha tváří v tvář a zachována jest duše jeho. I vzešlo mu slunce, když pominul místa toho, leč kulhal na nohu svou. Protož nejedí synové Izraelští až do tohoto dne té žíly krátké, kteráž jest ve vrchním příhbí stehna, protože obrazil (onen muž) příhbí stehna Jábobova na žíle krátké,“ –

    a

    12Proto „dodejte síly ochabujícím rukám i podlomeným kolenům“ 13a „zaveďte své kroky na přímé cesty,“ aby to, co kulhá, zcela neochrnulo, ale raději bylo uzdraveno.

  69. M.i.D. napsal:

    blain: To je VELICE dobrá připomínka a dává to perfektní smysl. Stejně jako Opie to vzal Jax na sebe a obětoval se za ostatní.

    Celý seriál se vlastně syntéza Hamleta (kralevic, ke kterému promlouvá duch jeho zavražděného otce – skrz nalezený rukopis, zrádná královna, její nový manžel, vrah toho minulého) a bible, na kterou odkazuje závěr: Zábery na Jaxovy jizvy, na chléb a víno coby tělo a krev Páně, setkání s andělem smrti, který mu říká „je čas“, rozloučení s apoštoly a nakonec sebeobětování za budocnost zbylých. Proto míří pod kamión v pozici ukřižovaného a Vic Mackey :-) křičí „Ježíš!“ A těch náznaků je tam spousta.
    Akorát nejsem takový znalec bible, aby mi došla ta scéna s Jaxovým kulháním. Nějaký nápad?
    A pusťte si nahlas zvuk u loga se smrťákem po posledním záběru. Uslyšíte spasitelův poslední výdech ;-)

    Lasy79> Taky dobrá připomínka s tím Connorem, to mi uniklo.

  70. Lasy79 napsal:

    blain: No jasně! Já jsem lama…

  71. blain napsal:

    Myslím že „I got this“ byla narážka na Opieho

  72. Petr napsal:

    mrkněte na tohle:
    http://thebastardexecutioner.net/

    už se těším….

  73. deathmachine napsal:

    já děkuju za tvoji podporu při sledování tohoto seriálu , mám namysli hlavně ty titulku, odpovědi na otázky a vlastně za celou stranu soa.ura.cz :) všichni moji kamarádí také děkují kteří to začli sledovat díky mě :D ;) ješte jednou díky :))

  74. Atilla napsal:

    Ještě bych dodal že ten konec byl opravdu epickej. Strašně sem doufal že jak Jax jel tu poseldní jízdu, že se na krajnici silnici budou objevovat všichni jeho přátele, kteří už odešli…

    Že by prostě jel a míjel by duchy např Pytlíka z první serie, Pineyho, Opieho, Kozika, Bobbyho… Bylo by to pěkný připomenutí jeho padlých bratrů a z finále by to podle mě udělalo ještě větší masterpiece než je teď :)

  75. Monika napsal:

    Tak já jsem z finále hodně zklamaná, ale ono překonat Tary smrt už asi nelze. Pro mě utahaný, předvídatelný, nic překvapujícího a šokujícího. Prostě si uklidím doma, postřílím ty co jsem nestihl už před tím a jdu. Seriál jako celek byl supr, 7. serie o ničem. Jediný za co jsem ráda je paní s dekou.

  76. Bruzly napsal:

    Za mně teda sedmá série už byla vařená z vody.Z Jaxe se stal Clay ,asi to i jinak v tom světě MC nejde.Sic byl závěr umělej,tak to hlavní postava ukončila „férově“ :) .Zametl za sebou všechny vzpomínky a vymazal Tellery ze světa.
    Nejlepší song určitě nebyl ten závěrečný ,ale “ Opie Wake Song‘ – The Lost Boy (SOA S05E04) “ to mi nikdo nevymluví.
    Jěště k herci co hraje Abela.Mně se to naopak strašně líbilo,jak to ten klučina koktal.On to asi měl být autorův záměr – vystresovaný kluk z dělohy feťačky,něvěděl kam patří,táta furt v prdeli,matka ve špitále,babička sviňská chobotnice ze zednické bedny.Prostě uzavřenej introvert do sebe.
    Dobře, že to končí,už to bylo vyvětrané.
    Škoda, že to končí,moc mne to bavilo,mnohé i poučilo.
    PS:třeba bude v únoru 2015 další serie VIKINGS

  77. Any napsal:

    Moc děkuju titulkářům za jejich práci, jste nejlepší!!! :)
    SoA mi budou chybět! Ale věřim, že Kurt přijde s něčim dalšim. :D

    P.S. Nemáte někdo stažený ten závěrečný song? Pokud jo, byl by někdo tak hodnej a poslal mi ho na email? (meddyson@seznam.cz) Díky, už ho totiž nikde nemůžu najít ke stažení.

  78. miskina napsal:

    a ta bolavá noha Jaxe z minulého dílu teda nic neznamenala??

  79. Tommy napsal:

    Tak to ještě že jsem ho stačil stáhnout :)
    Díky moc všem,kteří se podíleli na překladu klobouk dolů !!
    Finále mě ani moc nepřekvapilo, dopadlo to tak jak to začalo – prví/poslední jízdou.Song na konci je úplně boží a nejvíc mě dostalo jak to Kurt vymyslel s Michaelem Chiklisem :) – super zakončení,bude mi to chybět.
    PS: Otázka: Bude zde ještě doplněna hudba z celé sedmě série??
    Díky moc….

  80. Kafi napsal:

    Ahoj, můžete mi prosím někdo napsat v jakém dílu byla ty smrtka na té fotce? Někdo tu říkal, že vždy byla když někdo umřel nebo se schylovalo, ale pak trochu ,,nechápu“ její význam na pohřbu OPIEho ženy a ve scéně kdy znásilnili Gemu, tak seděla u toho obchodu a ona jí dávala prachy s tím, že doufá že to nemá na drogy a ona ne, že to má pro děti či co..Nicméně myšlenka této postavy více než dobrá..A ta deka co dala Jaxovi, tak mu jí už jendou dala na tom pohřbu ne? A věta Je čas, je taky výborná :) Vlastně mu tím řekla, že si pro něj přišla…super :) A ten prsten v Abelový ruce od Gemy, trochu náznak, že by mohl být ještě nějaký malý díl/spot za pár let, kdy se vrátí Abel ke klubu?

  81. Martin napsal:

    Zdar, nevíte náhodou někdo z jakýho důvodu je na youtube přez noc většina muziky a lkipů z posledního dílu nedostupná pro danou zemi ? Včera ještě ano.
    Jinak séroš parádní,a za mě konec dobrej. Vybral si na to dobrej vercajk . Starý dobrý HD a starou dobrou 1911ctku.

  82. czperun napsal:

    samozrejme ze to byl smrtak, ono vic zazoomovat vino s chlebem ani uz neslo :) honicka fajn, naposledy si uzil, co mej nejvic rad, final song skvelej (proc ho vsude stahujou, sakra?), bude mi to hodne chybet

  83. Piwell napsal:

    No mě nejvíc natažená (jakoby nevěděli kudy kam) přišla 5. série. V téhle 7. byla opravdu spousta mrtvol, které nikdo neřešil, policie po klubu nijak zvlášť nešla. Od 11. dílu mě už tak nějak bylo jasný, co bude v posledních 2 dílech následovat, ale konec posledního dílu mě zklamal. Ne obsahem, ten byl nad slunce jasnej, ale formou a zpracováním, kde bylo podle mě až moc hráno na city (přitom jindy nechyběla syrovost), což bych ještě bral, dále několik do očí bijících nedostatků (Jax na J.T.-ho Harleji – asi 750ccm WLA-čko, nevim), nicméně to byly dvě odlišný motorky – jednou má páčku př. brzdy, na dalším záběru jí nemá, pak zase jo, pak zase ne a nakonec zase jo. Ta závěrečná „honička“ s Jaxovým „konečným řešením“ byla jak z německýho romantickýho dojáku od Rosamundy Pilcher. Tohle mě vážně nesedlo a zklamalo a myslím, že se to dalo natočit určitě líp.
    Ale abych jen neremcal, to nahoře jsou jenom moje výtky, seriál je jinak skvělej, promakanej, relativně syrovej a bez servítek. Vždycky jsem s nadšením očekával a koukal na nový díly a bavil mě, opravdu hodně.

  84. Lasy79 napsal:

    pro M.i.D.: Já toiž nějak nepostřehl, že říká „I got this.“ Asi přes vlastní vzlykání a polykání slz ;) Teď je mi to totál jasný.

    Mimochodem, když jim ujede Connor, tak asi taky neříkaj, že si právě vykopal hrob, ale spíš jámu nebo úkryt, vzhledem, k tomu, co navazuje v dialogu ;)

    Každopádně díky moc za super práci nejen na titulích.

    Achjo. Fakt je konec?

  85. Falcon napsal:

    Veľmi sa mi to dostalo „pod kožu“.. Viac ako som čakal.. Oveľa viac.. Žiadny iný seriál ma takto nedostal ako SoA… Oči lesklé, na lícach slzy, v hrdle pocit akoby ste tam mali gaštan a nevadí mi to, ani hanbu necítim.. Všetko dobré raz musí skončiť.. Už len poďakovať, zhasnúť svetlo a dať posledné zbohom… SoA forever…

    Chlapy odviedli ste super prácu s titulkami… Velká vďaka…

  86. Miro napsal:

    Slušný koniec (až na ten umelo vypadajúci záber, ale to je detail), takže u mňa spokojnosť. Siedma séria mi prišla dosť extrémna čo sa týka hromadného zabíjania, ktoré ďalej nikto neriešil. Polícia išla klubu často po krku a teraz, keď po sebe zanechávali hromadu mŕtvol tak sa nič nedialo.

    Musím sa priznať, že Clay sa mi viac pozdával ako prezident klubu aj keď neskôr som mu prial aby ho „navštívil“ Mr. Mayhem. Jax mal najlepšie obdobie ako viceprezident, keď používal rozum a častokrát mal dobré nápady a riešenia, ktoré ochraňovali klub a neprinášali hromadu mŕtvol.

    P.S. Veľké poďakovanie patrí ľuďom, ktorí sa podieľali na tvorbe titulkov.

  87. srandista napsal:

    LongerSoA – Máš pravdu ještě ke všemu byla na fotce v domě jejího otce když jí tam hledal …
    Jinak VYNIKAJCÍ práce kluci dekuju

  88. LongerSoA napsal:

    Pánové, musím vážně moc poděkovat za Vaši práci spojenou s tímto seriálem… Těch několik let změnilo život mnoha lidem.. A kdo tvrdí že SOA ho nepoznamenali tak lže!!! Musím uznat, že mi ukápla slza při tomhle dílu.. :( Věděl jsem že jinak to nemůže skončit… Ale odešel ve velkým stylu a vzal všechny, kteří si to zasloužili!
    Btw. ta s tou dekou… smrťák jak tu někdo napsal :D Je to matka té holky, co hodila do výlohy zmrzlinářství ten kámen… Její otec Jaxovi říkal, že umřela při nehodě jeho táty… Všiml si někdo jak jsou si s tou holkou podobné???
    Všechno v tomhle seriálu bylo těžké vykombené… Smekám před Kurtem, před všemi herci.. (kromě Abela :DF) Je to perfektní show.. a idkyž ji mám zkouknutou 3x dokola… vím, že jednou to zase dám dokola! SoA not’s dead!!!
    Ještě jedou děkuji za titulky a všechnu Vaši práci s tím spojenou… Díky :)

  89. Bauč napsal:

    Moc děkuji za několikaletý překlad! Strašně cením vaší práci!

  90. GZA napsal:

    Super praca pani a vecsieho masoveho vraha ako Jax som dlho nevidel :D

  91. JackCZ napsal:

    No já reagoval dole na „Lasy79“. CZ titulky jsem nečetl, ale jistě jste odvedli skvělou práci, překládat není jednoduché :).

  92. M.i.D. napsal:

    JackCZ: Ano, „I got this“ má tolik významů, že to jednoduše přeložit nejde. Kromě toho, co je v titulcích a toho co jsi napsal je to taky něco jako „Já se o to postarám“, „Beru to na sebe“. A nedovedu si představit, jak tohle všechno dostat do pár slov v češtině – a to není jediný případ, který se během titulkování často řešil…

  93. X-Force napsal:

    Tak s tim Chukym jsem se seknul, ale zbytek jsem trefil docela dobre…i s tim, ze pro Jaxe jina cesta nebyla. Ale ve finale mi prijde, ze natahnout to vsechno na sedm serii bylo asi zbytecne moc.

  94. JackCZ napsal:

    Dle meho nazoru „I got this.“ neznamena v tomto pripade ze neco chapu, ale neco ve smyslu „To je dobry, to je v pohode“ . . .

  95. Geextah502 napsal:

    No jak som sa doreval a zacalo to uz v polovici… :-D Vedel som ze to inak skoncit nemoze ale aj tak to cloveka po tolkom case co u toho serialu stravil dostane… A zase to vsetko Gemma posrala ked dala tomu malemu ten prsten… :-D Prvy diel do ktoreho som sa musel nutit pozriet SoA mi bude vaze chybat.

    Kluci diki moc za titulky perfektny web a vsetko s tym spojene…

  96. Vulture napsal:

    Obrovské díky za veškeré dění kolem titulků a chodu teto stránky .

  97. Jerrybrno napsal:

    Tak naposled OBROVSKÝ DÍKY!!! za ty roky dřiny celé partě titulkářů!
    Třeba to vyjde a potkáme se u prequelu nebo něčeho dalšího, protože si troufnu tvrdit, že to pokračování mít bude – pořád na tom filmaři můžou ždímat prachy :-D Pokud ano, tak titule jen od Ajvngou & spol.! :-)

    to Lasy79: SPOILER, bacha kdo ještě neviděl!! :-D
    Myslím, že jak Jax říkal, že už to chápe, mluvil o tom co a proč udělal J.T. a k čemu tím chtěl dát impuls… Na druhou stranu tam bylo několik náznaků, které si ale najděte každý sám, které by mohly odkazovat na sequel nebo minimálně na to že z tohoto kruhu vlastně vystoupit ani nejde…

    Ještě jedna drobnost: http://www.twitlonger.com/show/n_1sivho3 :-D

  98. Lasy79 napsal:

    Otázka. Proc Jax říká pri odjížděni od jeho klubu, že už chápe?

  99. Atilla napsal:

    Chlapy chci Vám opravdu moc poděkovat za veškerou práci, kterou jste do titulků (ale i do tohoto webu) vložili.

    Byla to úžasná řádka let, kterýma mě SoA provázela a to hlavně díky Vám.

    Proto máte muj neskutečný vděk a respekt.

    Atilla

  100. Ajvngou napsal:

    Petr Kamík: Šťáva – tak to nastavil CzechM8 v první řadě. Stejně tak jakousi „ostravštinu“. Ale proč ne… Nic to nekazí.

  101. Onder napsal:

    nejvic me tu z Vasich kometaru pobavilo: nejlepsi serial hned po The Lost! :-D

  102. michal napsal:

    Diky za preklad. Bude mi to chybet.

  103. Sadra17 napsal:

    Fanda smrťák už i v minulých dílech se objevila když někdo umřel nebo se k tomu schylovalo

  104. Vlastik napsal:

    To Fanda : byla smrtak.

  105. Fanda napsal:

    Zdravicko, moze mi niekto vysvetlit co bola zac ta pani s tou dekou? :D neviem jak mam tomu chapat. diky

  106. Lasy79 napsal:

    Měl jsem si tenhle díl vypálit na dvd a strčit do mrazáku ;)

    Ale co, filmy mají být o emocích a tohle byla prostě jízda až do konce. Je mi strašně smutno, ale zároveň mám radost, že to Kurt dokázal ukočírovat i ve finále. A i když od čtvrté série to bylo takové nahoru dolů, pořád to po The Lost pro mne je a bude seriál number one ;)

    Ještě jednou obrovské díky za precizní práci na titulcíh! A za rok, přátelé, na Ydykseb…

  107. czperun napsal:

    vsak si to zadej do guglu a pouzij jinej vyhledavac torrentu

  108. Jahvenok napsal:

    hergot tak celej den se těším až se na to kouknu. Přijdu domů a nefunguje mi thepiratebay :-(

  109. Bady86 napsal:

    Díkes moc za titule a odhodlání to pro nás překládat. Zřejmě bych to nikdy nedokoukal nebýt téhle možnosti. Velké DIKY

  110. Karlos napsal:

    Díky chlapi..velkej respekt!! A z hlupáků alá Petr Kamík si nic nedělejte – lidská hloupost nezná mezí a je to projev jejich zoufalství (jim nikdo nepoděkuje, nic nepošle, nikdo nepochválí)…takových je mi líto.

  111. studna napsal:

    Petr Kamík,

    možná kdyby si nebyl línej zevl, mohl sis to přeložit všechno sám a nemusel upravovat titule někoho jinýho, když ti přišli tak na p….Hlupáku.

  112. Sadra17 napsal:

    taky mi přijde zcestný Juice překládat, to by pak měl bejt přeloženej i Rat a Happy …

  113. Jahvenok napsal:

    Petr Kamik:
    Ty jsi retardovaný?

  114. wekr napsal:

    Díky hoši!

  115. horky napsal:

    velky dík všem titulkařum. dobra práce!!!

  116. Stráťa napsal:

    Tak ani poslední díl dojem ze sedmé série moc nevylepšil. SoA skončilo jenom o málo míň stupidně než Dexter a teď už chybí jenom natočit seriál o církvi uctívající Jaxe jako mučedníka…

  117. danny-v napsal:

    dizi: Smrťák

  118. danny-v napsal:

    Také se přidávám k Velkým Díkům. Je mi z toho nějak na nic, když vím, že už SOA nebude. Takový pocit jsem zažil ještě u Perníkového Táty. Díl výborný, honičky, dobře zvolená hudba, takový návrat k prvním sériím. Za mě nejlepší song seriálu je: “Till It’s Gone” by Yelawolf.

  119. dizi napsal:

    Co byla zac ta s tou dekou….???? :/

  120. Sheffield napsal:

    Moc dik borci za praci na titulkach. . .

  121. davor napsal:

    Jak mi tato série již přišla zbytečná a hloupá, tak konec vše napravil. Myslím si, že to dopadlo přesně tak jak mělo. V závěrečné scéně odkazy na tu úplně první jízdu. Prostě paráda :) Až jsem měl na krajíčku.

    Díky Kurte, díky Ajvngou :)

  122. Popopki napsal:

    Vajbi: Ta poslední je Come „Join the Murder – The White Buffalo & The Forest Rangers“, jinak nevím.
    EDIT: Tady máš vypsaný všechny písničky ze všech dílů ;)
    http://www.nerdcoremovement.com/soundtrack-sons-anarchy-season-7-music-show/

  123. Vajbi napsal:

    Čaute nevíte jak se jmenovaly v dnešním díle ty songy? Nebo kde to zjistím? Dík

  124. staysic napsal:

    Obrovská vďaka za váš čas, skvelé titulky a 6 rokov :)

  125. Petr Kamík napsal:

    Tak už víme která kunda kazí titulky tou ostravštinou. Přitom Chbs mluví líp než Boby… a která píča překládá Juice jako šťáva ? Si to vždycky musím dodatečně upravovat.

  126. kovi napsal:

    Díky moc

  127. Popopki napsal:

    Díky za poslední titulky, k většině seriálů je nepotřebuji, ale tady je tolik slangu, že kolikrát nechápu oč běží :)
    S překladem z této stránky jsem byl vždy spokojen a určitě bych ho zařadil mezi jeden z nejkvalitnějších.
    Finále bych, řekl povedené, jen ta poslední scéna vypadala trochu uměle, ale zakončili všechno jak mohli.

  128. Bambus napsal:

    Díky za titulky po celou tu dlouhou dobu, pokaždý parádní práce, ještě jednou Díky

  129. Cvrckin napsal:

    Děkuji mockrát. Jdu odeslat bankovní transakci ;)

  130. Lex napsal:

    Díky Vám páni kluci! Strašná řada let co jsme na tohle společně koukali…Trošku nostalgie. Všem pěkný svátky a pevné zdraví. Ten obrázek u titulků je parádní, stejně jako celá Vaše práce.

  131. Nodzi napsal:

    Děkuji za dobrou práci,na titulcích i tady na webu.
    Nodzi Vikings MC Czech Republic.

Zanech koment