A je konec…

napsal | 11. 12. 2014 | 12:56 | Aktuality

Než se vrhnete na titulky k poslednímu dílu a rozjedete žhavou diskuzi pod článkem, rád bych poděkoval všem, kteří sem chodili, posílali peníze a všelijak různě podporovali tenhle web. Bylo to pěkných šest let (web vznikl před začátkem druhé řady) a já se ještě nikde, a to myslím vážně, nikde jsem se nesetkal s tak přívětivou a vřelou komunitou. Děkuju i překladateli CzechM8, který se ujal prvních třech řad a bez něj by nic z tohohle nebylo. Překladu od čtvrté řady jsem se vlastně ujal jen proto, že CzechM8 nebyl už nikde k zastižení a nedařilo se ho zkontaktovat. A tady nastupuje xxENDxx, starý dobrý kamarád, který mi ze začátku pomáhal s překladem a nakonec M.i.D., parádní korektor, který vždy opravil to, co mi v překladu zamotávalo hlavu a ještě k tomu poslal pěkné vysvětlení. Mimochodem to on stojí za kompletní „Chibsovinou“. Věřím, že jsme pro vás připravovali kvalitní titulky, jaké si SOA jistě zasloužilo. Snad se uvidíme ještě v připravovaném prequelu… Dáme vědět na FB a na webu.

POSLEDNÍ TITULKY K SONS OF ANARCHY JSOU ZDE

P.S. Díky za příspěvek (pokud pošlete nějakou tu korunu i teď, vaše jméno doplním):

Přispěli: Michal L., Barbora S. (rekordní částka), Tomáš V., Jan D., Václav S., Rostislav M. (ještě větší rekordní částka), Rostislav K., Vít K., Jiří B., Jiří P., Mario P., Hana P., Michaela J., Martin P., Miroslava F., Martin P., Miki

soa-konec

 


  1. veere napsal:

    To byl ale smutnej konec Chibs se rozesel se serifkou… (mozna se stalo jeste neco, ale to uz si nepamatuju)

  2. danny-v napsal:

    Já teď dokoukal komplet The Shield a vrhnu se na Wire.

  3. Falcon napsal:

    Tak po skončení SoA som si stiahol všetkých 5 sérií „The Wire“..
    Bolo to super.. Ku koncu na mňa až moc politiky, ale to drogové pozadie celého seriálu bolo super.. Oplatí sa pozrieť.. Fakt PECKA..
    „The Shield“ som pozrel už dávnejšie a tiež môžem vrelo doporučiť..

  4. Ajvngou napsal:

    Nejsou tam postavy ze seriálu, ale herci. A kdo neviděl THE SHIELD, jako by nebyl!

  5. jakjelibo napsal:

    El Assassino: Myslím, že to byl Shield.

  6. El Assassino napsal:

    Jedna taková otázka z jineho soudku:

    Jak se jmenuje ten seriál ze ktereho tady pořád někdo psal že se objevují postavy v SoA -popřípadě stojí za to ho zkouknout ? :)

  7. danny-v napsal:

    Šťastné a veselé všem příznivcům SoA a hlavně Ajvovi a M.i.D.ovi ;-)

  8. Sadra17 napsal:

    http://postimg.org/image/dpjz7wfaz/ a ted se do mě můžete zase pustit :D

  9. jakjelibo napsal:

    Všimli jste si v posledním díle, když Jax potká tu bezdomovkyni (její charakter mi stále uniká) a ona mu předává deku, za ním v pozadí je nějakej „tag“ JT – náhoda?

  10. SneakyT napsal:

    Bavit se tu o Kingdom, týjo :-)

  11. tomas84 napsal:

    Ahoj zdravím všechny SoA fanoušky a tvůrce těchto stránek a moc velká poklona s díky za odvedenou práci na titulkách.Myslím že tenhle seriál jen tak nenajde konkurenci je to promyšlená věc od první do poslední minuty, Kurt je prostě mozek a o tom žádná. Je pravda, že poslední scéna mohla být co do zpracování trochu lepší, ale jinak závěr naprostá bomba.A jinak všichni co svůj best seriál propagujete ať oblečením, nebo kerkou,prsteny atd., nenechte se otravovat těma debílkama co urážej každýho kdo je svůj a vsadim se že sami maj doma tričko se šmoulama a jsou na to patřičně pyšný, je to vaše věc a sám za sebe myslím že je to v poho :)

  12. Sqwer napsal:

    Je fakt, ze posledni scena byla az moc v kontrastu s jinak az mega realnou kazdou vrazdou, viz. Gemmino otevreni hlavy petactyricitkou:). Nad to se ale musime povznest a brat to jako kurtuv humor (neco jako Tarantulýno:).

    BTW: Byl nekde v nejakem dile pouzit Desert Eagle???

  13. Reedy napsal:

    Myslím, že to dopadlo přesně tak, jak mělo a jak Kurt od začátku plánoval, ale jinak souhlasím s tím, že poslední scéna byla trochu přitažená za vlasy, ale i tak mě dojela, 5/5 za poslední píseň.
    Jinak bych se taky rád vyjádřil k diskuzi ohledně tetování, souhlasím s tím, jak tady někdo psal, že tetování je hlavně o originalitě a o tom, co pro daného člověka znamená, každopádně to neodsuzuji. Sám mám tetování, jehož předlohou byl Smrťák Sons, protože se mi ten motiv líbí, ale tatér mi ho upravil, protože to pro mě znamená něco jiného, než připomínku seriálu. Jo a rád bych poděkoval hrozně moc za titulky! Skvělá práce! Díky! https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34.0-12/1241450_674758792534277_1477235189_n.jpg?oh=583fbd662784f9fd4bcede49ebf82e6c&oe=549391CE&__gda__=1418956408_3cd73b1dc8d9348b27b7ab36319f413a

  14. Dejw napsal:

    no co k tomu říct konec mi opravdu zklamal už od 11 dílu mi bylo tak nějak jasný jak to dopadne ten konec šel udělat líp né že za nim jede 40 policejních aut rychlkostí 20 km v hodině a né že když ho srazí nákladak tak jen stojí a čumí jak říkam konec mi zklamal hlavně si myslim že mohlo bejt ještě ukázáno co se dělo dál s MC Wendy Nerem atd podle mého to natahovali co nejvíc to šlo aby nikdo netušil jak to skončí a pak to nacpali do jednoho dílu a kvalita na to odpovídá SOA jsem miloval ale od 5 serie už to bylo nic moc 7 celkem ušla až na pár dílů ale jak říkam bylo tam spousta nevyřešených věcí který mě budou po večerech hlodat :-D :-D a v neposlední řadě chci poděkovat chlapům co dělali titulky makali jste aby to bylo rychle a kvalitně a nebejt vás tak neangličtináři by se placali ješte v třetí serii moc děkuji :_)

  15. karči napsal:

    …R E S P E C T …. chlapi za Vaší několikaletou práci

  16. Sqwer napsal:

    Tak ja nosim tricko Bakalari a obcas kdyz mam smutnou naladu tak Posta pro tebe…
    Chtel sem i triko Ladi Hrusky, ale zatim ho neprodavaji…

  17. oink napsal:

    jj tetovani je jak z krimu jehlou.

  18. ales77 napsal:

    Ahoj tak to tetovani je fakt moc,a jeste se mi zda ne uplne povedene,ale proti gustu…taky mam tetovani,ale abych si daval ze serialu,to asi ne.I kdyz se mi ten motiv moc libi.Ja jsem si koupil tricko a to mi staci.A kecy jak tady nekdo psal ze v tom budu vypadat jak trapak a k smichu?Tomu se musim smat.To se jako smejete i nekomu kdo treba nosi tricko oblibeneho fotb.muzstva,nebo kapely,atd?To asi ne.

  19. Sqwer napsal:

    Oncek: tesat do kamene:)…

  20. Julek napsal:

    Ahojte, děkuji za Vaší práci a snahu! Děláte to zadarmo a dnes lidi nefungují ani za peníze, tzn. že jste to s větší části dělali srdcem. Byl jsem tu s váni od začátku i když jsem nezvracel debility do komentářů. Díky ještě jednou a doufám že na Vás zase někdy někde narazím u nějakého seriálu.

  21. oncek napsal:

    Hluboce se omlouvam borcum, kterym jsem se smal ze nosi prstynky ze SOA. V te dobe jsem jeste netusil, ze nekdo muze byt az takovej drsnak, ze si vytetuje smrtku na rameno :D :D :D musis byt na koupaku dobra atrakce :D

  22. oink napsal:

    @Sadra17
    hmm no budiz, me se ale nelibi, myslim ze to neni hezky zpracovane. ale fotka je fotka, tezko hodnotit :)

  23. jakjelibo napsal:

    Jó, já hlava dubová, díky za osvěžení paměti. Ale na konci to udělal jen kvůli T.O., Juicovi už to bohužel moc nemohlo pomoct :-))

  24. Sadra17 napsal:

    oink fotka je dělaná asi 4 hodiny po dokončení

  25. Sadra17 napsal:

    jakjelibo ano, a vydírali ho proto že zjistili že jeho táta byl černej

  26. korti napsal:

    jakjelibo -> Juice právě policie vydírala tím, že má otce černocha. Taky chtěl pak spáchat sebevraždu kvůli tomu.

    Jinak ke konci seriálu, chtěla jsem tu diskutovat, ale v podstatě není absolutně o čem. Čekala jsem nějakej WOW konec a tohle bylo spíš jen hm. Nevím no, Jaxe mi bylo líto (páč je to fakt kus chlapa :D ), ale asi jinej konec pro něj nebyl. A k tomu I got it, bych řekla, že pochopil svýho tátu. Dá se říct, že dosáhl svého, dovedl klub tam, kam chtěl, o rodinu se postaral, takže v podstatě happy end.
    Ale zase mi to na něj přijde takový nudný, byl vždy chytrej, nad všemi vyzrál (třeba ATF), prostě super a teď to najednou takhle jakoby „vzdal“… Njn, ale pořád lepší než konec Lost, který jsem dodnes pořádně nepochopila, konec Dextera mě totálně nasr… U tohohle v podstatě žádný pocity… :) Teda až na ty umělý záběry, fakt totožný s tím, když Dexter plul v bouři :D Ne vždy se daří, ale zrovna ve velkém finále by se mělo :)

    A jinak díky kluci za překlad a titule!

  27. oink napsal:

    Dovolím si komentář k té kérce: buď je ta fotka špatná a nebo je špatná kérka, ale působí strašně amatérským dojmem, až jako by si to nechal dělat člověk někde v krimu… A v tattoo se cení hlavně originalita, což tohle rozhodně není, a věřím že si dotyčný za několik 10let ani nebude velice pamatovat oč v tom seriálu vlastně šlo :) ale jak zde již někdo pronesl: jeho kůže, jeho věc.

    Jinak samotný konec byl docela předpovídatelný, osobně se mi ale vůbec nelíbilo zpracování momentu kdyz vrážel do kamionu, měli to raději vynechat než tam pustit takový do očí bijící počítačově udělaný moment, který mě ten celkový dojem v tu chvíli zkazil. Opravdu hodně špatně udělané.
    Také kolona asi 40x policistů s autama všech barev mě přišla hodně přitažená za vlasy, proč by za ním jeli tak pomalu? vždyť by ho v reálu vyblokovali a bylo by za chvíli po srandě. Prostě si myslím že samotný konec mohl být lehce zpracován líp.
    Jinak epický moment byl pro mě to kdy jsem si fakt myslel že ho v tom skladišti zabijí a nestalo se tak. Ale jinak jsem spokojen :)

  28. Sqwer napsal:

    Asi to nebyl tak uplne pervitin – teda pokud Charming neni Brno – coz by zase vzhledem k poctu blbu v jednom meste odpovidalo:)…

  29. jakjelibo napsal:

    Sadra17 – Díky za odpověď, akorát si nejsem úplně jistej tou zradou Juice a barvy pleti, nebylo tím od Tebe myšleno něco jiného..? Juice s tím nemá podle mě nic společného.

    Juice zradil klub v podstatě 3x. Poprvé, když byl vydíranej policií, aby svědčil proti klubu a donesl vzorek pervitinu(?), při jehož krádeži ho načapal člen klubu Miles(?), kterýho Juice zastřelil jako nepohodlného svědka. Podruhé to bylo, když předávkoval Darwani na rozkaz Jaxe a prokecl se před Nerem, který se to neměl dozvědět. A potřetí, když zatajil pravdu a hrál hru s Gemmou ohledně zabití Tary. Já vím jen o těhle „zradách“, kvůli kterým byl vyvrhlíkem.

  30. Kafi napsal:

    K tomu tetování….sám kérku mám, ale originální, která má pro mě význam hlubší než jen to, že se mi líbí smyšlené postavy a děj…seriál mám rád, ale taky mi přijde divné si nechat kérovat znak smyšleného MC. Už jen proto, že pokud teda máte seroš rádi a něco Vám dal ablablabla tak jste snad pochopili co pro MC je jejich znak ne? A vy jste snad členem toho imaginárního MC? A co se týče toho říct to do očí..klidně ti to do očí řeknu nemám s tím problém…prostě mi to přijde jako debilita, ale je to Vaše kůže, Vaše ,,hloupost“ :)

  31. Sqwer napsal:

    Mas pravdu do oci bych ti to nerekl a hadej proc:
    a) radsi bych presel na druhou stranu ulice neb chlapiku s vytetovanym smrtakem se bojim neb jsou hustokrutoprisni zabijaci a kopou do stenatek a sukaji vlastni mamu, protoze se jich boji i militantni lesby…
    b) s takovym blbem bych si asi nemel co rict…

    Hosani mne je jedno co si vytetujete a v jak potiskle bavlne se potite, jen to jaksi nechapu a prijde mi to infantilni (najdi na wiki co to je) a lehce buranske – a tyhle pocity jsem zde napsal. Takze smele do tatoo salonu, ja radsi pujdu delat neco jinyho…

  32. Lasy79 napsal:

    Já už tyhle provokační příspěvky ze zásady nijak nekomentuju. Nemám na to čas ani energii a vím, že tím akorát povzbudím ty s*áče k dalším blbým kecům. Do očí by Ti to neřekli, ale přes písmenka jsou drsný jak šmirglpapír ;)

    Zajímavé je, že když někde řekneš, že žereš Vojnu a mír nebo Karamazovi, tak jsi za intouše a jak to prohlásíš o seriálu, tak jsi za debila. A to nemluvím o těch davech, co běhají v metalovejch tričkách a těla maj potetovaný smrtkama a lebkama, tam to je v pořádku a cool…

    Navíc psát podobný s*ačky na fórum, který je dedikovaný přímo tomu seriálu jen ukazuje, co za ignoranta to je. Fakt je strašně divný, že pod SoA někdo napíše, že se mu líbí SoA a vyjádří podporu trikem, prstenem nebo tetováním…

  33. LongerSoA napsal:

    Sorry, ale kecy jako že tohle je pro děti… nebo že vy už jste dospělý… si strčte za klobouk… SoA sledujou dospělý lidi.. ne jenom děti, který jsou unešený motorkami a td… A co že si borec nechat vykérovat smrťáka na ruku?? Potkáš týpka s trikem SAMCRO a řekneš mu že je to šašek??? Jako tyhle idiotský názory fakt stojí za to twl… to je to samé jako když si koupíš tričko s Game of Thrones… nebo jakýmkoliv serošem… Odběhl jsem od toho tetování… má to na těle on, né ty… a tobě to nikdo nenutí… Ale tipuju že ty bys do sebe ani kérovat nenechal…
    Tyhle řeči fakt miluju… je to jenom seriál.. no a co? Věřím tomu že hvězdnou bránu jste žrali úplně stejně… Seriály jsou tu od toho aby lidem dělali radost… měli co sledovat.. Podporuju SoA jak to jde! A nestydím se za to! Taky si chci nechat vytetovat Smrťáka!!! A je mi úplně jedno co si kdo myslí… je to k*revsky dobrý motiv!!! Na*rat!!! SoA forever f*ckers…. :D

Zanech koment