SoA 7×12

napsal | 3. 12. 2014 | 6:48 | Aktuality

Pauza je za námi a je tady předposlední díl (mimochodem setsakra dlouhej – 80 minut) z úplně poslední série (což je zřejmě podle některých komentářů nutné stále opakovat). Titule budou nejpozději v pátek a konečně zase můžu poděkovat za příspěvek těmto dvoum lidem: Romanovi S. a Danielu H.! Díky, borci.

 


  1. kub napsal:

    Jak to tu čtu tak po práci spálím všechny tryčka s metalicou ,arakainama ,dymytry atd. No a synátorovy všechny hadry se spidermanem bo nechci aby se nám někdo smál za to co nosíme :-D

  2. Peety napsal:

    Ano nejspíš začíná rozjíždět The Bastard Executioner, Ale mělo by to být něco ze středověku takže nic s gangama asi :D Vůbec nevim na co budu po posledním díle koukat :(

  3. Lasy79 napsal:

    http://thebastardexecutioner.net/

    Tady je to oficálně.

    Jinak, co se týče merch věcí… Sám jsem si nechal vyrobit triko SOA a normálně ho nosím. Proč vyrobit? protože je přesně tak, jak se líbí mně a nestálo 1500,- ale cca tři kila. O prstenech a tak jsem nikdy nepřemýšlel. Co já vím, tak MC trika a podobný cápkoviny neřeší. Na vestu nebo jiný záda bych si to ovšem nedal ani náhodou. Nejsem magor. Nemusíte s MC scénou souhlasit, můžete si myslet co chcete, ale měli byste určitě jejich pravidla respektovat, protože jenom tehdy zjistíte, jak v pohodě ti lidé jsou nebo nejsou. Pokud si na záda vezmeš cokoliv, co připomíná barvy, tak tě to respektovat prostě donutí. S tím je třeba počítat a hotovo. Není to žádná věda. Ale stejně kolem toho budou mít všichni tunu keců, takž se tady prostě vypísmenkuju a vy si zase budete žbrblat svoje ;)

  4. danny-v napsal:

    Corlis: Ano, bude to prequel o prvních devítí členech SOA. Bude tam i Gemma. Jsem zvědav, jakou z ní udělají mladici.

  5. Corlis napsal:

    pro ajvngou: kurt rozjíždí nebo píše něco nového na FX? někde jsem četl, ted nevím, jestli to píšu přesně, The Bastard Executioner..

  6. danny-v napsal:

    S. – Díky za TIP, určitě se na to podívám.

  7. Sqwer napsal:

    Kloucci boučci noste co chcete, alespon jste identifikovatelni;)…
    Mama (mate-li ji) a tata (mate-li ho) z vas musi mit radost (umi-li mit radost)…

  8. czperun napsal:

    jedna fotka merchu a jakej je z toho vyvar :) na srazy motorkaru nechodim (urcite ne proto, ze by mi bylo 12, ale 27, to jen tak btw), ale to bych si mohl ty ostatni tricka s nejakym logem mohl dle vasi logiky strcit do zadele, pokud to mam nosit jen ucelove a ne proto, ze se mi to prostekurvadopici libi… v tom pripade je to pozerstvi u vas, ne u me

  9. sju12 napsal:

    Docela me udivujou vase nazory na veci se Sons. Ja osobne bych tricko klidne nosila, samozrejme do prace bych si vzala neco jineho :) Nevim jak vy, ale ja mam rada, kdyz je clovek necim svuj, to znamena, ze se na nej podivate a hned muzete zjistit, co ma rad, co ne, nebo kdyz prijdete k nemu do bytu a uvidite tam jakekoliv fans predmety a tim nemyslim ted vyhradne SoA. Porad lepsi tricko se SoA, nez nejake tricko s tuctovym napisem I HATE MONDAYS z obchodaku :)

  10. PES napsal:

    To Michal:proč by někdo nemohl někoho kritizovat? Každý má snad právo na svůj názor a každý má také právo nosit co chce. Osobně si myslím, že třeba na nějaký sraz fanklubu seriálu je to vhodné, ale na běžné nošení to považuji taky za trapas.

  11. Michal napsal:

    Všem co kritizují fans věci SOA: Zajímalo by mě co se vám v životě stalo, že máte potřebu někomu zazlívat, že si koupí něco co se mu líbí a hrdě to nosí, má z toho radost. Kritizovat druhé umí hlavně ti, co sami v životě nejsou šťastní a jsou ze sebou nespokojeni… Přeji vám aby jste se dali do kupy a taky měli z něčeho radost.

    A vy co kritizujete, tak skutečně je SOA váš oblíbený seriál? Nepatříte náhodou do takové skupinky trollů, co z nudy otravuje na diskuzních fórech?

  12. Rudy napsal:

    Kdyz by nekdo chtel neco poslat z usa staci napsat a domluvime se.

  13. oncek napsal:

    Jo jsem strasnej kokot, protoze si nehraju na serial :D ale jestli Vam kluci nebylo jeste ani 12, tak se to da pochopit.. Vyrazit zuby? To by se asi nestalo.. Udelal bys tak hovinko. Jj a tech dalsich 18 palcu dolu jsem taky porad jen ja. Vytahnete si kluci hlavy ze zadku a zacnete byt sami sebou, s prstynkem a mikinou drsnejsi nebude a kopie nikoho nezajimaji..good luck

  14. bandit napsal:

    predposledna cast super. czperun tie prsteny su krasne. ONCEK SI KOKOT!!!!!!

  15. deathmachine napsal:

    mazec díl :D

  16. S. napsal:

    Bych tak řekl, že Sqwer a Oncek jsou jeden a ten samej vypatlanec, skrývající se pod dvěma nicky…

    Jinak tahle epizoda byla skvělá, jen mi bylo krapet líto Unsera…

    Co se týče serošů, tak rozhodně doporučuji tohle: http://www.csfd.cz/film/330877-peaky-blinders-gangy-z-birminghamu/

    Je to poměrně nová záležitost, ale taky luxusně našlapaná. Taky z prostředí gangu, jen po 1. sv válce, kdy se teprve vše rozbíhalo.. Musím říct, že tohle jsem v napínavosti řadil tak na úroveň SOA, ač se to námětem nezdá, tak oba seriály jsou si dost podobné, jen z jiné doby.

  17. Petr napsal:

    parádní díl…mráz po zádech….jak tohle skončí, už se nemužu dočkat…

  18. Sqwer napsal:

    Klid Džeksi…

  19. Luks napsal:

    Dementům co by se jen vysmívali by patřilo vyrazit zuby třeba těmi SONS prsteny,aby je přešly ty hrdinský řeči přes klávesnici ;)

  20. sqwer napsal:

    Tou poslední větou jsi řekl vše, vydrýsku:)…

  21. Alma napsal:

    Nechápu ty komentáře, co tu píšou lidi, že nosit věci ze seriálu je trapný a podobně. Když lidi nosí trička z jinejch seriálů jako je TBBT, Arrow, GoT tak je to normální, ale když si někdo koupí tričko/mikinu ze seriálu SoA tak je to špatný? Nechápu tyhle lidi a očividně neví, že to je pouze seriál a nejedná se o žádný opravdový klub. Když budu chtít tak si koupim mikinu SoA a nemusel jsem klidně ani jednou sedět na motorce.

  22. Sqwer napsal:

    SOA mne fakt dost bavi, ale abych nosil prsten nebo mikiny to bych si pripadal jsko Juice (= buzna)…
    Nejak se ani nesnazim pochopit pozery co tohle nosi a stejne jako czeprun bych se takovymu blbovi vysmal;)…

  23. czperun napsal:

    oncek: ja si to nekoupil, abych si pripadal huste, ale ocividne jsi ty moje blaboly necetl, takze se mi klidne vysmej az me potkas, zkus to…
    lubos: treba tady, nejsou nijak kvalitni za ty prachy, ale jako vtipnej darek pro fanouska serialu to poslouzi
    http://www.origoska.cz/origoska/eshop/4-1-Prstynky/0/5/1991-2-prstynky-Sons-of-Anarchy-Zakon-gangu
    ale bacha, oncek se ti bude smat!

  24. Blacker91 napsal:

    Zdravím. Mě osobně moc motorkáři a všechno okolo nich nikdy nebralo. Až jsem uviděl tehdá ještě na Coolu s CZ dabingem jeden díl SoA musel jsem další týden vidět další díl až jsem si je stáhoval z netu s orig. dabingem a vždycky čekal na premiéru v Americe abych mohl stáhnut další díl. Osobně ani teď nejsem ve stadiu kdy bych si kupoval Harleye a nosil koženou vestu ale ten děj je prostě parádní :) A již zmiňované věci jako prsteny, mikiny či vesty si myslím že jsou super a jak již někdo psal myslím že právě tady by měl najít pochopení ap odporu pro tyhle věci (mikina SoA se mi fakt zamlouvá). Někdo si to koupí jen tak pro osobní radost a chépu že t radost udělá. Nevím proč někdo musí hned říkat jaká je to hrůza a mít kecy. Toť můj názor a bude nám po SoA smutno. Jen se bojím že Jax se konce nedožije.
    PS: Ajve+ostatní z týmu moc děkuji za tvou práci kterou nám věnuješ jste nejlepší :)

  25. citattel napsal:

    Par tipov na serialy co ma zaujali v poslednej dobe
    Banshee – myslim ze fanusikov SOA sa to urcite bude pacit – 2 serie
    Ray Donovan – 2 serie
    True detective – 1 seria
    The Killing – 4 serie
    Bron Broen – svedsko-dansky – 4 serie
    Homeland

  26. Oncek napsal:

    Když se Vám to líbí a připadáte si hustí, tak si to klidně noste, já když Vás v tomto někde uvidím, tak se Vám jen vysměju :-) Pozéři..

  27. lubos napsal:

    Chtel bych se zeptat kde se daji koupit prsteny SONS diky

  28. kuban napsal:

    už rok mám bundu SOA byl jsem sní na pár mezinarodních motosrazech a nesetkal jsem se s žádnými problémy spíš naopak spoustu lidí dávalo palec hore proč bych nemoh ukázat co mam rád přemyšlím i nad kérkou. Takže nechápu tuhle debatu ti co mají neustálé negativní připomínky k tomuto tématu tak ať taky někdy výjdou ven mezi lidi ať zjistí jak funguje svět

  29. czperun napsal:

    michal: ja jsem to taky moc nepochopil… clovek zije sedm let s jednim serialem, kterej si oblibil jako zadnej jinej, zbyvaji dva dily, proc by si nemohl koupit neco s logem serialu, aniz by meli ostatni blby kecy? ja prave myslel, ze zrovna tady budou mit lidi pro to pochopeni, pritom jsem obdrzel (aniz by mi na tom nejak zalezelo, jen je to proste zajimavy) nejvic zapornych lajku, jak kdybych tady nadaval prekladateli do kokotu nebo co… si ty prstynky kupte taky, dohromady me vysly na 249 a nikde je moc nenosim, mam je jen jako relikvii :) tak proc se hned rozcilovat, vy gangsteri a true mc :)

  30. Steve napsal:

    Mimochodem tu reklamu ze své hlavy vyplodil jakýsi Kohák a já myslím, že je už v médiích slušně překohákováno! :-)

  31. Spartakus napsal:

    To Corum – Je to sice smutné, ale nemyslíš si, že to bylo opodstatněné?

  32. Corum napsal:

    zeleznykon – Poláky bych snad ani neuváděl. Po tom co předvedli kvůli T-Mobile a jejich reklamě mám na ně slušnou averzi :)

  33. zeleznykon napsal:

    tak proč by někdo nemohl nosit mikinu či prsten SOA ???
    pretoze je aktivny MC klub Sons of Anarchy Poland :-D ze ukradli autorske prava a aj autorske prava znaku zrejme autorov nezaujima ?

  34. Michal napsal:

    to 616CREW: Říkám si, když je normální na triku mít spostu hlášek z Big Bang Theory, HIMYM, logo batmana, supermana, hlavu jokera atd. atd. a myslím, že to každému připadá normální – ve všech případech jde o fiktivní postavy, tak proč by někdo nemohl nosit mikinu či prsten SOA ???

  35. tomas napsal:

    dneska sem to ještě neviděl

    vy nás ale napínáte pane wachmajster

    už to bude?
    :-)))))))))))))

  36. 616CREW napsal:

    jako seriál super,ale ty hadry? co s tim ? akorád budete za trapáky,radši podpořte českou scénu a kupujte support hadry 81.a taky navštivte nějakej clubhous, buď MC nebo kolečkovýho klubu ať máte reálnou zkušenost :-)

  37. czperun napsal:

    pripadam :) dekuji za palec dolu

  38. Oncek napsal:

    czperun: lol.. pripadas si s tim huste? :-D

  39. Nodzi napsal:

    máme tu nějak přeseriálováno !!!
    Držel bych se tématu.
    Díky za práci na titulcích.
    Ještě příští díl a sedmiletou kapitolu uzavřeme.

  40. paolo napsal:

    pro mě House of cards, skvělý byl True detective. Z komediálních samozřejmě Červený trpaslík a Jistě pane ministře (premiére), ale to je stará dobrá klasika. Dobrý je Newsroom (obzvláště musím vyzdvihnout úvodní díl první série s monologem Jeffa Danielse, proč už není Amerika nejlepší zemí na světě), ale někdy je moc užvaněný.

  41. Falcon napsal:

    Zdravím..
    Já by som ešte odporučil seriál “ The Following „…
    Hrá tam Kevin Bacon.. Veľmi dobrá vec, aj keď sa dajú tomu vyčítať nejaké chyby, ale s tým sa stretneme všade, aj v SoA..
    No a teraz som začal pozerať ten The Wire a zatial som spokojný, vďaka za dobrý tYp… :-)

  42. Sqwer napsal:

    Trosku klise s evangeliem, nemyslis???

    Kdyz selze logika, intuice tak se vzdy najde neco v bibli…

  43. Geeeeeš napsal:

    Nevím, jak daleko jste pokročili s výkladem čísel na ukazatel 9, 23, 47
    Ale mohlo by to být toto:

    Lukáš 9:23 Všem pak řekl: „Kdo chce jít za mnou, zapři sám sebe, nes každého dne svůj kříž a následuj mne.

    Lukáš 9:24 Neboť kdo by chtěl zachránit svůj život, ten o něj přijde; kdo však přijde o život pro mne, zachrání jej.

    Lukáš 9:25 Jaký prospěch má člověk, který získá celý svět, ale sám sebe ztratí nebo zmaří?

    Lukáš 9:26 Kdo se stydí za mne a za má slova, za toho se bude stydět Syn člověka, až přijde v slávě své i Otcově a svatých andělů.

    Lukáš 9:27 Říkám vám po pravdě: Někteří z těch, kdo tu stojí, neokusí smrti, dokud nespatří království Boží.“

    Lukáš 9:28 Za týden po této rozmluvě vzal Ježíš s sebou Petra, Jana a Jakuba a vystoupil na horu, aby se modlil.

    Lukáš 9:29 A když se modlil, nabyla jeho tvář nového vzhledu a jeho roucho bělostně zářilo.

    Lukáš 9:30 A hle, rozmlouvali s ním dva muži – byli to Mojžíš a Eliáš;

    Lukáš 9:31 zjevili se v slávě a mluvili o cestě, kterou měl dokonat v Jeruzalémě.

    Lukáš 9:32 Petra a jeho druhy obestřel těžký spánek. Když se probrali, spatřili jeho slávu i ty dva muže, kteří byli s ním.

    Lukáš 9:33 V tom se ti muži začali od něho vzdalovat; Petr mu řekl: „Mistře, je dobré, že jsme zde; udělejme tři stany, jeden tobě, jeden Mojžíšovi a jeden Eliášovi.“ Nevěděl, co mluví.

    Lukáš 9:34 Než to dopověděl, přišel oblak a zastínil je. Když se ocitli v oblaku, zmocnila se jich bázeň.

    Lukáš 9:35 A z oblaku se ozval hlas: „Toto jest můj vyvolený Syn, toho poslouchejte.“

    Lukáš 9:36 Když se hlas ozval, byl už Ježíš sám. Oni umlkli a nikomu tehdy neřekli nic o tom, co viděli.

    Lukáš 9:37 Když příštího dne sestoupili s hory, vyšel mu vstříc veliký zástup.

    Lukáš 9:38 A hle, jakýsi muž ze zástupu volal: „Mistře, prosím tě, ujmi se mého syna, vždyť je to mé jediné dítě;

    Lukáš 9:39 hle, zachvacuje ho duch, takže znenadání vykřikuje, a lomcuje jím, až má pěnu kolem úst; jen stěží od něho odchází a tak ho moří.

    Lukáš 9:40 Prosil jsem už tvé učedníky, aby ho vyhnali, ale nemohli.“

    Lukáš 9:41 Ježíš odpověděl: „Pokolení nevěřící a zvrácené, jak dlouho ještě mám být s vámi a snášet vás? Přiveď sem svého syna!“

    Lukáš 9:42 Ještě než k němu přišel, démon ho povalil a zkroutil v křeči. Ježíš pohrozil nečistému duchu, uzdravil chlapce a vrátil jej otci.

    Lukáš 9:43 Všichni užasli nad velikou Boží mocí. Když se všichni divili, co všechno učinil, řekl svým učedníkům:

    Lukáš 9:44 „Slyšte a dobře si pamatujte tato slova: Syn člověka bude vydán do rukou lidí.“

    Lukáš 9:45 Oni však tomu slovu nerozuměli a jeho smysl jim zůstával skryt; proto nechápali, ale báli se ho na to slovo zeptat.

    Lukáš 9:46 Přišlo jim na mysl, kdo z nich je asi největší.

    Lukáš 9:47 Když Ježíš poznal, čím se obírají, vzal dítě, postavil je vedle sebe

  44. tedvidek napsal:

    Zdravím, pokud můžu doporučit pár seriálů na dlouhé zimní večery tak určitě: Game of Thrones, True Detective, Californication, The Knick, Penny Dreadful, Big Bang Teory, Gotham, Sherlock, Dexter, Breaking bad, Hannibal..
    Asi většinu znát budete a rozhodně nejsou podobného rázu jako Sons, ale rozhodně nenudily. Jinak díky Ajvngou za skvělou práci, lidi jako Ty by měli jít do nebe.

  45. czperun napsal:

    na soa nevim, kterej serial ma, protoze nic podobnyho neni :) ale shield a hlavne the wire patri mezi absolutni spicku… jestli ale zijete jen z cliffhangeru, tak ruce pryc (ale vase skoda:)
    btw chysta se konecne hd format the wire, kdyby vas odradila kvalita

  46. ales77 napsal:

    Ahoj mne se libi i Person of interest,Chicago fire,a samozrejme the Walking dead,ale na SOA nema bohuzel zaden.Bude mi chybet.

  47. pitak napsal:

    a jinak dobra je letosni novikna Kingdome… cacky jdou videt + neni nouzi o nakej zapas :)

  48. Dollaruss napsal:

    Geextah502: Pokud chceš fakt kvalitu tak jdi do The Wire. Je to fakt špička mezi krimi seriály. Jen se případně nenech odradit po pár epizodách. Je tam pomalejší tempo není to jako jiné kriminálky kde je co díl to jiný případ. Tady se řeší jeden velký případ a velké téma na pozadí celou sérii.

  49. Geextah502 napsal:

    No ja som pomedzi cakanie na diely SoA zhliadol v priebehu mesiaca vsetkych 5 sezon Breaking Bad a tiez hladam daco daslieho na odreagovanie. The Wire vypada slubne ale mozno sa vratim k Game of Thrones, ktore som zanechal po par castiach. Pred SoA som pozeral True Blood ale po 4tej serii ma to prestalo drzat.
    Dopredu dekuji za titulky a uz sa tesim ako si (az:-() v nedelu itvorim pivecko a skusknem tych 80 minut.

  50. viki napsal:

    E13 TRAILER:
    https://www.youtube.com/watch?v=_kvx18DghBM
    MOC NÁM TOHO NEŘEKNE SNAD JEN, ŽE „THE BAD GUYS LOSE“ ;)
    UŽ SE MÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓC TĚŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM :)))

  51. Standa napsal:

    to Michal: co se týče kvalitních seriálů (jak pro koho samo), tak rozhodně doporučiji The Wire -(pro mě číslo jedna mezi seriály) a The Shield, hltal jsem oba se stejným zaujetím jako SOA :-)
    ale to za zimu stejně nestihneš :-)

  52. viki napsal:

    W O W ! ! ! V Ý Ž I V N Á S O D A :) ODPOR JE MARNÝ, GAME OVER… A L M O S T ;)
    Jen nechápu, proč byl v tomto dílu US FX soudruhy avizován John Teller (Michael Guest), když se v něm nakonec vůbec neobjevil… Tak snad PŘÍŠTĚ v G R A N D F I N A L :)))

  53. MC napsal:

    Michal:Po pravdě řečeno takováhle tématika prostě ten seriál dělá,já jsem z nudy v roce kdy jsem čekal na SOA shlédnul Spartakus a zatím natočené díly Game of Thrones,je to každé o něčem jiné ale zabaví to a myslim že to jsou určo dobré seriály

  54. Vlastik napsal:

    Tak teda… Hodně skvělej díl!!! Díky

  55. Bunish napsal:

    bude to i na uložtu ?

  56. Michal napsal:

    Už se moc těším na titulky. Zajímalo by mě, jaký je podle vás seriál, který se vyrovná kvalitou poslední sérii SOA? Nemusí být úplně stejného tématu…

Zanech koment