Titulky 7×03

napsal | 25. 9. 2014 | 11:29 | Aktuality

Mákli jsme a je to tady. V balíku najdete titule na všechny možné verze. Prostě jako obvykle. Titulky stahujte ZDE. Jinak opět poděkuju lidem, kteří mi poslali odměnu, takže ještě jednou moc děkuju. K tomuhle dílu se vás sešlo víc, paráda! Jsou to: Corum, Vladimír T., Martin K., Michal K., Pavel K. a Martin U.

7x03

 


  1. Geextah502 napsal:

    Diki za titulky. Dostal som sa k tomu az vcera vecer o 11tej uz som myslel ze to ani nekuknem aky som bol unaveny ale prebralo ma to hned od zaciatku…
    Ozaj co sa stalo s dennickom co si pisal Jax? Si to nepamatam.

  2. Riggs napsal:

    Vím, že už to začíná být přehnané. Jenže jde o to, že Kurt nám přesně ukazuje jak to fungovalo v 90tých letech a že to bylo ještě horší. Ne ani zas tak v Evropě ale hlavně Amerika a Austrálie. Seriál moc miluju i když zachází do extrémů, ale stále na něj budu koukat :)

  3. Corlis napsal:

    mně se sedmička zatím líbí, toho násilí je sice dost, ale pěkně se to rozjíždí a těším se na zvraty a co se z toho vyvrbí..

  4. Dollaruss napsal:

    davor: Vraždy gangsterů možná ne, ale kvůli vraždě jednoho z nich by dělali trošku víc než jen pár výslechů jako v seriálu. Jinak jediná smrt, která bude dávat smysl je ta až někdo prožene kulku hlavou té narcistické krávě, která si myslí, že vše dělá pro klub a rodinu. Doufám, že na to nebudu muset čekat až do posledního dílu a nebo, že se konce seriálu dožije. Mimo jiné hodit vraždu Tary na člena konkurenčního gangu a rozpoutat tak válku díky, které může dost lidí pochcípat je fakt ku prospěchu klubu a rodiny.

  5. davor napsal:

    calypson: No popravdě se zkus někdy mrknout na nějakej dokument o policejním vyšetřování. CSI je mnohem víc mimo realitu než SOA. A nejen v americe se do vyšetřování zavražděných násilníků s drogovou minulostí příliš nehrnou. Za sebe doufám (a myslím, že to tak dopadne), že se v půlce série seriál zvedne a začne všechno to násilí dávat smysl. Kurt už to několikrát zvládl, tak není důvod mu nedůvěřovat ;)

  6. calypsol napsal:

    Tak jsem zkouknul s07e02 i s07e03, diky za skvele titulky. Kdyz jsme se dival sest serii tak tu posledni uz dorazim, ale opravdu od seste serie s krajnim sebezaprenim. To bezucelne nasili, proboha!! Vzdyt to je uplne mimo realitu Takhle by byl Jax nejvetsi masovy vrah v dejinach. Nepocitam to, ale jen v prvnich trech dilech sedme serie zabil odhadem uz nejmene 10 lidi. V CSI seriich muzeme videt jak FBI vypatra vraha diky DNA na vyplivnutem jaderku z mandarinky na miste cinu a tady motorkarsky klub zavrazdil behem par let uz nejmene 200 lidi a ani naznak nejakeho znepokojeni ze strany bezpecnostnich slozek, nejake patrani, vyslechy svedku…nec..??? Proto me to sere, scenarista ztratil uz davno kontakt s realitou, mozna ma sam problemy s uzivanim „crystal meth“

  7. Ajvngou napsal:

    Nesouhlasím… SoA má na rozdíl od jíných vzestupnou tendenci. Například mě moc první řada nebavila, až časem jsem tomu přišel na chuť. 7. sérka je pro mě asi zatím nejlepší, protože je konečně pryč Tara a netahá Jaxe pořád za rukáv, aby už přišel domů a kdesi cosi. Jax má čas valit svůj plán a podrážet, vymýšlet všechno možný, abysme na konci jenom čuměli s očima dokořán.

  8. davor napsal:

    V šestce udělat jeden díl navíc, kterým by se to celé zavřelo. Todle už je jen vaření z vody :/ Názor na Harleye plně sdílím se Stevanem. Na začátku to byly krásný custom kousky, teď už jen dobře placená reklama :/

  9. dak napsal:

    no bohužel za pár týdnů konec, neví někdo co pro nás Kurt do budoucna chystá, hmm po Shield a SOA snad další pecku ?

  10. Steve napsal:

    Zcela souhlasím, úplná trapárna s přehnaným násilím, zrůdné rodiné vztahy a i ty motorky jim už vymódil Harley doplňky z posledního katalogu příslušenství. Jediné co si ještě přeju, aby už konečně zabili toho úchyláka Jaxe i s jeho zrůdnou mámou. Proto se na to budu dívat.

  11. Bruzly napsal:

    No už to vaří z vody.Je to bez nápadu,jen o násilí.Za mne, sedmička už stoji za houno.

  12. Marsholla napsal:

    Úžasná práce a rychlost. Díky za titule. Jak přijde výplata pošlu kousek i tvým směrem :)

  13. Edie napsal:

    Diky, díky, je to paradni :-)

  14. dak napsal:

    óóóó vřelé díky,skvělá práce,titulky jsou vždy naprosto skvělé,není nad originál, v CZ dab. to vůbec nedávám, spěchám dnes z práce rychle domů ať si to vychutnám, ani na to pivo nepůjdu

  15. katarae napsal:

    Děkuju. :)

  16. staysic napsal:

    super práca, skvelá rýchlosť :)

  17. Lunikoff napsal:

    dekujeme :)

  18. Corum napsal:

    Když můžu, pomůžu! Díky moc za titulky ;)

Zanech koment