Titulky 6×13

napsal | 13. 12. 2013 | 15:47 | Aktuality

Poslední, skoro hodinu a půl dlouhý díl šesté řady. Díky všem za komentáře a samozřejmě i za nějakou tu korunu, co jste za tu dobu poslali. Jsou tady titule a vám nezbývá, než se rozvalit na gauči/ motorce ve tvaru gauče / motorkářský sedačcce co vypadá jako křeslo u monitoru a podívat se na to, jak to Kurt zase roztočil… Diskuze by mohla být po zkouknutí opravdu živá. Tak ahoj u sedmé řady zase za rok! EDIT: WEB-DL v balíku!

6x13

 


  1. Opie napsal:

    Jok3r: Naprosto s tebou souhlasim suprově napsáno.. jen tej Tary je fakt škoda…tohle neni konec mámy od dětí co se je snažila chránit… myslím si že nás bude nemálo co je nás do toho s každou novou sérií víc a víc zažranejch a představa že by takhle skončila moje partnerka? To si ani radši nepředstavuju, ale asi bych se v tu chvili zblaznil protože v takovou chvíli ti je úpřímně jedno jestli žiješ nebo seš mrtvej prostě úplně ztratíš pud sebezáchovy….dá se říct že by se člověk možná snažil i umřít, neříkám sebevraždou jak nějakej feťák, ale už by mu to bylo jedno….protože žít s takovym pocitem musí bejt horší než nejhorší…

  2. Wolfman napsal:

    Jako závěr série mazec… jsem si říkal že to Jaxovo prozření je až moc ideální na to, že Kurt nám ohlásil že má plán na sedm sérií. Ale chudák Tara, doufal jsem že zmizí někam pryč, ne že ji takhle odpraví… Eliho je taky škoda, byl to fajn chlap :(

    Gemma mě už mě začíná pěkně sr.. je sobecká a zbrklá. Taky doufám že v sedmé sérii dostanou s Juicem co jim patří.

    Ale je fakt že Jax si to utrpení co zažívá zaslouží. Co drží kladívko tak nejednou zradil myšlenku bratrství a docela řádil…

    Ale tak aspoň už uzavřeli linku s Clayem, ten už má chudák klid a sundali toho namyšlenýho Ira.

  3. Jok3r napsal:

    Opie: JJ to nerikam, umelec to rozhodne je. A ve svem oboru si myslim ze spicka. Ale uz treba hned prvni dil seste rady, jak ho v tom vezeni narazel dalsi vezen. A takovych drsnych scenek je tam hromada :) Jinak pro me sesta rada skvela. Sice zaverecny dil byl opravdu slabsi, ale celkove byla proste best. Tara uz mi taky celkem vadila, ale takhle skoncit jsem ji nepral. A zase odkazuju na Suttera :D Ale jinak sesta rada….. smrt toho ….. marsala, zabiti toho…… ira, zabiti Claye (i kdyz tomu jsem to pral opravdu hodne uz o hodne driv a ted jak se „zpravil“ tak mi ho bylo trosku snad i lito, ale i tak si to zaslouzil), skvely dil byl jak jeli na to spolecny setkani vsech pobocek, proste naslapana sezona. Jedinej, kdo mi tam vadi, je Jax. Tomu preju smrt. Zacal mi vadit jak ve vezeni se s Popem domluvil, ze mu pak vyda Tiga. Kdyz ho pak zachranil, rekl jsem si, ze to dobre vyresil a je super. Ale jak ho pak chtel vydat znovu……. to je fuk, ze ten ho nezabil, Jax pocital s tim, ze ho zabije. A to mi vadi. Ma to byt fakt o tom bratrstvi a on chtel nechat bratra zabit…. radsi mel umrit sam. Opie ve vezeni pro sve bratry, vcetne Tiga, sam obetoval zivot. A timhle podle me Jax zneuctil jeho pamatku. I kdyz mozna tim, ze zemrela Tara, trpi vic.

  4. Ded napsal:

    Na hellshare se objevil film Sonnyho Bargera Dead in 5 heartbeats.
    Mate nekdo titulky?

  5. Opie napsal:

    Joker: Jo taky sem si párkrát už kladl tuhle otázku..nejspíš to nebylo nic pěknýho když se na ytb podíváš na jeho videa příjde mi taky trošku mimo..často ztrácí řeč…je nervozní..furt se drbe…ale jedno mu nevezmeš je to umělec jako každej jinej

  6. Jok3r napsal:

    Me by jen zajimalo, co se Sutterovi v dectvi delo :)

  7. Opie napsal:

    O.K. díky…určitě si ji koupim..sem na ni zvědavej

  8. Rendl napsal:

    Opie: Žádnej anděl je jedna z nejlepších knížek co jsem kdy četl … Doporučuju ;)

  9. Riggs napsal:

    To Opie: Aha tak to promiň :) Jo jo je to o tajným federálovi co byl HA. Moc dobrý počtení pro mě asi jedna z nejlepších knížek i s knížkou Cesta z Pekla :)

  10. Opie napsal:

    To Riggs: Za málo…To nebylo na tebe že by jsi to říkal že MC je gang to bylo tak nějak všeobecně aby to lidi co to třeba neví věděli..Jinak všechno to jsou moc dobrý tituly…jakej je Žádnej Anděl? tu ještě nemám..někdo mi říkal že je to o nějakým federálovi v HA..je to dobrý počtení jo?? Dík

  11. bandit napsal:

    Eagle: Som toho istého názoru. V prvých sériach bola sranda aj akcia, proste všetko, teraz je to také moc vážne ale tak snaď Kurt Sutter vie čo robí nechajme sa prekvapiť.

  12. Eagle napsal:

    Následující řada by se mohla vrátit do kořenů, kdy to celé bylo o problémech s ostatníma gangama. To bylo pro mě to pravé SoA. Dle mého názoru od doby co to je o neustálé válce s nějakýma federálama a tak podobně seriál už není to co býval a možná i to je důvod, že musí skončit.

  13. Riggs napsal:

    To Opie: No já mu to nechtěl takhle celý vypisovat :) Tak si to udělal ty no :) Jinak o 1% MC jsem neřekl, že to jsou Gangy.. Moc rád bych dal dal cokoliv za to, aby jsem byl jednou v MCčku :) ta knížka je good. Jinak doporučuji ještě: Žádnej Anděl, Cesta z Pekla, Dva roky s Mongoly, Život jednoho Mongola. Ale díky za historku aspoň si mi osvěžil paměť :)

  14. Opie napsal:

    To -> Riggs: Bylo to ve městečku kde se pořádal tehdy jeden z největších motorkářských srazů (něco jako dnešní Sturgis nebo Daytona) jménem HOLLISTER v roce 1947 kde se jako všude blbnulo a všichni se bavili k tomu samozřejmě patřil taky alkohol a když se o tom doslechla média už v tý době tam byla druhý den nad ránem kdy většina kalila nebo eště spala a jeden navátej motorkář té doby se údajně vyvalil z baru a oni ho ukecali aby si sedl na mašinu (pod kterou naházeli všechny možné flašky z okolí a jednu mu narvali do ruky a vyblejskly si ho kvůli senzaci na první stranu…v Hollisteru nikdo nezemřel..ano udajně tam bylo pár rvaček, ale kde ne? To je prostě normální snad že se chlapi nepohodnou a vyřešej to nejsnadněji co mužou…a ano zničilo se tam pár stěn cedulí možná sem četl i něco o rozsekáným autě ale jak psala media že je město v troskách a mnoho mrtvých to byla SRAČKA, ale právě tehdy v tu dobu vzniklo 1% protože akce byla pod hlavičkou největší motorkářské americké asociace AMA a ta ujišťovala veřejnost že se motorkářů na hlasitých strojích nemusí bát že to „zlé“ je pouze jedno procento a tihle hoši se toho chytli a přijali za své..chcete mít své „OUTLAWS“ máte je mít. -tak takhle to vzniklo..ALE vemte si že svět měl OUTLAWS už od počátku věků – Vikingové, Piráti, Kovbojové, a nespočet dalších … a dnes jedni z posledních – motorkáři všichni to jsou OUTLAWS jen své doby a všichni měli tu stejnou touhu být svobodní (jasně nějakej chytrák (většinou chytrolín doma od televize s pupkem a pívem v ruce co ho nic nebaví ani nezajmá a jen chce být „ten rytrej“) může zase začít rejpat o tom že klub neni svoboda)… jde o to jak svobodu chápeš..ale co je uplná pičovina když někdo říká o 1%MC že je to gang to je uplná sračka řekněto to třeba před někým z HAMC ty to určitě ocení a stručně ručně vás i odmění..bože to je ale román zas ale musel sem se rozepsat díky těm co došli až sem snad vám to něco dalo…jinak doporučuju pro ty co je to zajmá nebo jsou jen čistě zvědavý kupte si knížku ONE PERCENTER od Davida Nicholse (do smrti Davida Manna jeho dobrý přítel) je i přeložená stačí to napsat do googlu a ono vám to už něco vysere je v ní toho dost tyhle informace mám zrovna z ní :) RIDE SAFE. Ope

  15. Riggs napsal:

    Flykiller: MC nosí jakýkoliv klub který dostal barvy (znak na záda) ne jen v America.. zbytek motorkářů nemůže nosit na zádech cokoliv podobného undergroundu nebo to co připomína znak. Ostatní kluby který nechtěji být MC, ale chtějí jen jezdit spolu mohou mít znak ale ne na zádech nýbrž vpředu na prsou (u srdce). a ty 1% centní to je to že jednoho dne nevím teď kdy.. byl moto sraz a tam se našlo hrstka lidí, kteří se začli rvát a média z toho udělali, že na tom srazu se porvalo 1% cento z těch celkovejch lidí. No a MCčka si to vzali k srdci. Nášivku 1% najdeš skoro u všech MC klubech, ale když tě stím uviděj oni a nebudeš v MC klubu tak ti asi něco řeknou. Sám jsem v klubu sice né MC ale jen kolečkovým, takže se o tohle zajímám :)

  16. Syllmathar napsal:

    To se to dobře zesralo…opět

  17. random_nick napsal:

    Nemáte někdo tip na jinej dobrej seriál na kterej koukat v mezičase před sedmou sérií? :) the shield, breaking bad, terriers i bikie wars jsem už viděl :D díky

  18. NakasiPes napsal:

    Konečně jí někdo sfouknul a to pěkné z wostra! Nic jiného si nezasloužila ale celé mi to zavánělo brain fartem kua proč teda couvaj ze zbraní když tam pak řve jak malej „zachraň naše děti“ wtf? Sedmá řada jedině SOA vs Mayans a pořádný jatka. To by to mohlo krapek nakopnout jinak z toho bude dalši vyždímaná sračka.

  19. zdrill napsal:

    Řekl bych že Sons je velmi celkově dobrý seriál, prvky násilí se snouby s problémy, slušné zápletky atd.Dobré.Ale takový dementní konec šesté sezony a celkově šestá sezona.No myslím, že kdo vyšel čerstvě filmařinu se specializací režisér by to napsal lépe a buď te naštvaní, jak chcete.Už prostě dochází nápady, tak tam hází takové nesmysli…vemu na sebe to co sem neudělal a tak zachráním svou ženu před vězením, jen tak beztrestně si postřílím další gang, už mi to přijde jako avengers na motorkách.Děsná slátanina bez špetky logiky.

  20. panHead napsal:

    Flykiller: naposledy, bobečku-nevíš o tom ani zbla, tak se tady dál neztrapňuj a běž si plácat po zádech na motorkáři.cz s podobnejma zoufalcema.

  21. stráťa napsal:

    Flykiller: MC nosí v anglicky hovořících zemích skoro každej motocyklovej klub (není se co divit vzhledem k tomu co to znamená že?), to že u „snadno ovlivnitelných“ se to stalo synonymem 1% už je něco jinýho.
    No a i na těch 1% bych našel docela hodně pozitivního i když spíš na těch co ty kluby kdysi zakládali, o těch dnešních už moc dobrý mínění nemám.

  22. Flykiller napsal:

    M.I.D. to já vím ;-)

  23. M.i.D. napsal:

    Flykiller: To možná platí u nás (s výjimkou LE MC klubů), ale v USA nebo Austrálii tvoří jednoprocentní kluby jen malou menšinu celkového počtu. Samozřejmě, ne tak co do významu – zatímco o 99% klubech se moc nepíše protože nejsou důvody, o jednoprocentních jsou zprávy pořád.

  24. Flykiller napsal:

    Mára, jo, ale označeni MC nosí právě jen 1% a o těch je tu řeč.

  25. Mára napsal:

    Flykiller: jsou i jiný než 1% kluby, tam po sobě nikdo nestřílí a jde jim o ježdění a klubový aktivity především. A možná se budeš divit, ale i takový kluby který zmiňuješ neexistujou jen proto aby se mezi sebou mohli řezat. Najdou se vyjímky, samozřejmě, ale kvůli jednomu incidentu přece nejde prohlásit, že každej klub je „sebranka zamindrákovanejch jedinců
    (násilníků a kriminálníků), kteří jsou schopni se tak akorát schovat za kolektiv…“

  26. Flykiller napsal:

    Mára, měl jsem na mysli realný MC. Sons jsou pohádka, proto se i líbí. Bikies jsou právě o tom reálu, viz. letošní problém mezi Outlaws a Hells Angels přímo u nás v ČR, právě proto asi moc populární nebudou. Pokud je to totiž jen podle scénáře, tak se na to koukne každej rád. Ale pokud ti magoři vezmou bejsbolky a kvéry a jedou řešit, nejsou normální.
    A ještě se vrátím ke Snoodymu. Byl mezi nima jeden z normálnějších. Zastřelil nevinnou holku, neunesl to a pověsil se.
    Asi tak…

  27. Mára napsal:

    Flykiller: Sleduješ Sons? Jestli ano, a přesto jsi nic pozitivního nenašel, pak je zbytečný ti tady něco vypisovat, protože to stejně neuznáš. A jestli nesleduješ, tak už dále nebudu krmit tvoje trollí choutky :D

  28. Flykiller napsal:

    Mára, a co, jestli to teda není tajný? :-D

  29. Mára napsal:

    Flykiller: Ano. A díky ti za mínus.

  30. Flykiller napsal:

    Mára, ono je snad na MC něco pozitivního?

  31. Flykiller napsal:

    Bacha na panHeada! Vidí do problému, zřejmě u toho všeho asi i byl. Evidentně další vymaštěnec. Co?

  32. Mára napsal:

    davor: Úplně nudný to nebylo, přece jen to bylo o motorkářích že jo a první dva díly se mi líbily :D a závěr zdaleka nebyl morbidní, jako spíš docela stupidní. Scénář nekritizuju, holt se drželi skutečností, to chápu a v rámci možností se jim to povedlo. Myslel jsem to spíš tak, že prostě celá tahle událost vůbec nestála za zfilmování. Nejdřív předváděj kdo má větší koule a zbytečně se postřílej, a pak je problém nýst následky a tak je pohodlnější se oběsit. Hrdinství žádný, obdivovat není co. Spíš to vrhá negativní pohled na MC obecně. SOA filozofie ‚Brains before bullets‘ nebo ‚Sons don’t kill themselves…‘ je mi bližší. A pokud to měl být prostě jen popis jak to tenkrát bylo, tak se vsadím že by se daly najít zajímavější momenty o kterých natočit seriál…

  33. davor napsal:

    Mára: Bohužel to bylo podle skutečné události, takže pokud ti to připadalo nudný, tak to bylo nudný, pokud ti závěr přišel morbidní, tak to bylo ve skutečnosti morbidní … skutečnost za dobrej scénář neukryješ

  34. panHead napsal:

    realita, chlapečku-zabijáku :-) evidentně o tom víš hovno.

  35. Mára napsal:

    Hanka ;-): Jasně, Sons jsou pohádka, jenže stále hodně povedená. Oproti tomu z Bikie wars byly dobrý jen asi první dva díly, pak už to šlo dost z kopce, a co teprv ten konec? Kvůli naprostý volovině se bezmyšlenkovitě postřílet na veřejnosti před hromadou svědků, sejmout i pár civilistů a pak si z toho v base hodit provaz? Fakt hrdinství. Ztráta času na tohle koukat. A o to hůř, pokud to bylo podle skutečnosti, v reálu to musela být fakt banda tupců.
    Ale motorky tam byly hezký, dobový, to je pravda :-)

  36. Flykiller napsal:

    Tady má někdo „MC“ jako modlu :-D
    Přitom je to jenom sebranka zamindrákovanejch jedinců
    (násilníků a kriminálníků), kteří jsou schopni se tak akorát schovat za kolektiv…

  37. panHead napsal:

    zeleznykon: zakázat MC? To si mě fakt pobavil. V americe se o to snažej už 40 let-bezúspěšně. Tak se vrať zpátky na zem (nebo na služebnu) a neplácej kraviny. A mimochodem, slovní spojení ,,MC kluby,, je stejná zhovadilost jako ,,CD disky,,.

  38. Hanka ;-) napsal:

    :-D Ohnivá kola jsou náhodou výborná odpočinková záležitost :-D
    Sons jsou tak trochu pohádka, kde napínavý konec přiměje diváka sledovat pokračování….i já to tak měla. Ač mě spousta postav iritovala, vadila mi slabá mista a nedostatečně řešené některé situace, můj názor byl – konec po druhé řadě, všichni mají bručet, už je to moc naivní – dívala jsem se dál a dál.
    Nicméně po shlédnutí super australské minisérie…… může jít pohádka Sons rovně.

  39. zeleznykon napsal:

    ved je to iba film vazeni ludia zomieraju podla scenara a policia nic nevie vyriesit lebo to tak ma v scenari pricom aj dej je niekde v 70 rokoch minuleho storocia skutocnost je podstatne odlisna a nebude trvat dlho a MC kluby budu proste zakonom zakazane preto to vnimajte len ako serial kde ti zli su oznaceni za kladnych hrdinov

Zanech koment