Titulky 6×09

napsal | 7. 11. 2013 | 17:31 | Aktuality

Jak jsem řekl, tak se stalo, titule v podstatě do 24 hodin jsou zde. V balíku naleznete verzi 2HD, která sedí i na AFG a další HDTV ripy. WEB-DL bude, ale až k večeru nebo zítra dopoledne. Potom sem do článku připíšu update. Titulky můžete stahovat ZDE

update: 18:09 –  nahrál jsem původně verzi bez korekcí. Opraveno, pokud máte starší, stáhněte si titulky znovu. (Okorektěné titule poznáte podle toho, že se v nich nachází slovo „šukézní“.)

update 1:07 – přidána WEB-DL verze

6x09

 


  1. davor napsal:

    Derbi: Nebyl jsem si tím jistej. Díky ;)

  2. Derbi napsal:

    Ta máma tý holky byla už v první řadě na hřbitově… A objevovala se tam víckrát v celým seriálu jako bezdomovkyně…

  3. danny-v napsal:

    davor: objevila se zrovna v tomto díle ke konci u popelnice, takže matka žije.

  4. davor napsal:

    Kde se objevila ta mrtvá matka co zemřela při autonehodě s Jackovým otcem? Jsem si skoro jistej, že už se v seriálu objevila.

  5. digishit napsal:

    Jen k těm přehrávačům: léta jsem jel na KMPlayeru, ale po těch aktualizacích je to fakt strašný. Tak jsem stejně jako Ajv downgradoval a hledal ještě nějaký jiný řešení. A náhodou jsem narazil na XBMC. Je to multimediální přehrávač, kterej přehraje všechno. Kdo má rád vše na jednom místě tak doporučuju. Je to Open Source ;) Snad nebude Ajvovi vadit link: http://xbmc.org/download/

  6. Atilla napsal:

    hh Skyler sem taky nenáviděl :D

  7. Ajvngou napsal:

    Atilla: Všechny manželky v 90 % seriálů jsou krávy, co jenom zdržujou hrdinův vzestup! (např. Breaking bad)

  8. Atilla napsal:

    Upřímně za celých 6 sérií mi tara k srdci nijak nepřirostla, a dokonce mě v posledních třech hrubě vytáčí. K tomu ten novej šeredej haircut….no nevadilo by mi kdyby na konci serie zařvala… :)

  9. Leon napsal:

    hele vy jebky zajebany, nemate koule??? :o))) Tak se poserte vy zkurveny minusovy anonymove :o)))))

  10. stix napsal:

    kdyz uz se resi prehravace tak urcite media player classic. nejlepsi stahnout full verzi k-lite codecpack na codecguide com kde je v instalacnim balicku a prehrajete uplne vsechno. a narozdil od vetsiny jinych prehravacu neni problem ani s dolby digital nebo dts a optikou

  11. Ajvngou napsal:

    Geeextah502: přesně. To bylo úplně poprvý, co jsem downgradoval.

  12. Corlis napsal:

    díky moc za titule……hustý díl, jak tohle dopadne…..absolutně ted nevím, jak se jax bude chovat k taře jako mámě svých dětí…..na druhou stranu musí pochopit, že ona od všeho chce utéct a vest normální život….no to jsem zvědav, jak Kurt tohle dojede do konce…..ted do toho Galaan, návladní, Barosky určitě ještě neřekl poslední slovo….no mazec

  13. JerryBrno napsal:

    Perlman je bůh!!

  14. Geeextah502 napsal:

    ALebo KM PLayer ale pred poslednym updatom…

    Paradny diel som zvedavy ako skonci cela seria.

    Diki moc za titulky.

  15. slawa.cap napsal:

    Vložíš, titulky se musí jmenovat stejně jako video a musí být ve stejné složce. Jinak WMP je sračka a stáhni si BS player :)

  16. yop napsal:

    nevložíš, nejde to :-) zkus si stáhnout třeba BS. Player tam to jde úplně primitivně, otevřeš v něm film, vezmeš titulky a přetáhneš je ;-)

  17. stix napsal:

    tak sem nevydrzel cekat a dodelal sem precas na web-dl. jestli mid nestiha a kdyby ajvngou chtel tak klidne poslu ke zverejneni ;) ted se du konecne na celej dil podivat, co sem behem precasu videl, vypadalo hodne zajimave :)

  18. asdas napsal:

    Porádí mi někdo,jak vložit titulky do windovs media player ? díky

  19. Leon napsal:

    prvniiiii ;o)))

Zanech koment