Natáčí se…

napsal | 1. 5. 2009 | 12:58 | Aktuality

Jako obvykle jsem zabrousil na blog Kurta Suttera a dozvěděl jsem se další novinku. Právě začalo natáčení prvního dílu druhé sezóny. A co ještě napsal Kurt hezkého k našemu oblíbenému seriálu? No jak to obvykle bývá v různých „filmech o filmu“, kdy hovoří herci, jak byli/jsou všichni na natáčení úžasní a jak se z nich stala skoro rodina. Ale Kurtovi tak nějak věřím, narozdíl od hollywoodských bambulí, protože jinak už by celý LA muselo být jedna velká šťastná partička nejlepších kámošů. Teď už slova Kurta:

Druhou sezónu jsem začali natáčet v Pondělí. Bylo skvělý vidět zase všechny pohromadě. Během mýho působení u Shieldu jsem se od Shawna Ryana (tvůrce) a Scotta Brazila naučil důležitým věcem. Pokud chcete aby lidi pracovali víc za míň peněz budete jim muset poskytnout dvě věci – skvělej materiál a prostředí, kde se budopu cítit jako doma.

Takže jsme se znovu pokusili vrhnout na pokračování s výborným obsazením a tou atmosférou jako před tím. Máme kurevsky dobrou sestavu. Viděl jsem to už i u Chiklis (The Shield – hl. postava), Waltona a Kennyho a stejně tak se to děje i v SOA. Herci se stávají rodinou, v našem případě, klubem. Charlie, Ron, Boone, Kim, Theo — společně si vyráží, pijou a hrajou golf. Holky taky. Katey, ne jako Gemma, se stala takovým tím lepidlem mezi nima. Je to prostě v její povaze.

Dneska jsem se setkal hercem, který bude doufám hrát postavu Ethana Zobelle. Zobelle je novej vlastník Charmingu a je to vůdce ultra konzervativní strany. Nemůžu prozradit žádný jméno, dokud to nebude jistý, ale tenhle chlapík je fascinující herec z velmi talentované rodiny.

—————————–

P.S. trochu víc jsem to zkrátil.

 


  1. fullrose16 napsal:

    Díky, už se těším :)

Zanech koment