Titulky 5×04

napsal | 4. 10. 2012 | 14:54 | Aktuality

Tentokrát jsem to zvládl snad skoro i do těch 24 hodin. O korekce se postaral M.i.D. Titulky tentokrát sedí na všechny verze, ale v zipu jsem je raději rozepsal, aby někteří nebyli zmateni. Titulky můžete stahovat ZDE.

 


  1. MC napsal:

    myslim že to neni jen o Clayovi on jen uspěchal vše,jinak kdyby Opie v první serii opravdu práskal tak by se tak zachoval kdokoli ze Samcro včetně Jaxe je tam jedna věta že Opie neni práskač a pokud jo tak že ho Jax zabije sám,co se týká Pineyho tak každej by si chtěl chránit prdel,Juice taky zabil Mylese aby se zachránil,ten týpek z First 9 v irsku je zradil a zasloužil to a co se týče Tellera ten chtěl být jenom obyčejnym hárleyářem a to se nikomu nelíbilo,vzpoměnmě na Jaxův dopis Gemmě když jde klub na konci 3s sedět nejsem jako můj otec nikdy bych nezradil klub,od Claye bych v životě nečekal že by se k Pyneyho smrti doznal,a udělal to můj názor je že mu bylo Opa líto že zrovna on umřel,Opie obětoval pro klub vše co měl,co se týká celýho seriiálu kdyby to co je v promu na 5season jak Jax sletí z toho mostu vůbec bych se nedivil kdyby se to stalo v poslední epizodě a pak nás nechal Kurt rok čekat jak to bude dál

  2. X-Force napsal:

    Vens psal, ze Clay zabil Donu. Za prve to udelal Tig na jeho rozkaz a za druhe Dona nemela byt obeti. Takze si z toho vezmi to, ze Dona sice byla zabita, ale omylem. Asi ta veta je trochu kostrbata, ale kdyz si vzpomenes jak to cele bylo tak to snad smysl dava.
    Chybi tam „by“, ze nezabil Donu proto, ze BY chtel zabit ji…

  3. RUM napsal:

    X-Force: co si mám vzít z první věty?

  4. X-Force napsal:

    Ale on nezabil Donu, protoze chtel zabit ji. Chtel zabit Opieho aby si chranil vlastni prdel a vliv. Stejne tak zabit zakladatele klubu kvuli zensky a nakonec Piney?! Clay NIKDY nebyl kladna postava.

  5. Vens napsal:

    To ze Clay nikdy nebyl kladnej je pekna blbost,prvni epizodu je to nejvic borec,ve druhy kdyz zabil Donu tak to delal jen aby ochranil club.To ze mu to Jax furt pripominal a sral se do nej jen prilivalo benzin do ohne.Ve treti epizode je vpohode.Priznavam ze v ctvrte epizode to prehnal a ted v pate je uplne na nule.Clay je proste stara skola to slo videt v druhe epizode proti Zobelovi na silu silou.Snadno se necha manipulovat Gemmou a snazi se mermomoci zustat v kšeftu se zbranama a neni se cemu divit vynasi to a uz kvuli tomu muselo chcipnout hodne Synu.Neni to sice nejveci kladas ale rozhodne to levak neni.

  6. X-Force napsal:

    MC: Clay nikdy nebyl kladnej, vzdy to byl levak. Litost neznamena, ze to porad neni kurva. Tim ze zabil Pineyho, prekrocil vsechny meze a to jak se z toho brilantne „vyzpovidal“ mluvi za vse. Priznal se, ale pravdu stejne celou nerekl. A popravde zabit jineho clena, ergo First9, by melo znamenat leda tak kulku do palice bez ohledu na duvody. Z jeho strany to byla chladnokrevna vrazda.

  7. MC napsal:

    myslim že Clay v tézo sezoně zase bude kladnej,bylo viděl že mu Opieho je líto

  8. Master Cheff napsal:

    Hele , ja sem si je stahnul a torrentu s anglickejma titulema pac to je ste nikdo neprelozil .

  9. olan napsal:

    Nevite jestli se da někde stahnout Outlaw Empires s titulkama?Viděl už jsem že se oběvili nějake dily YouTube ale anglicky

  10. Kajda napsal:

    aspoň se už nebude trápit…ale bude mi tam chybět… :-(

  11. Atilla napsal:

    RIP Opie budeš mi v seriálu chybět….Nemužu si pomoct ale zdá se mi že se v poslední době tehle seriál spíše mění na Rodinná pouta

  12. vedry06 napsal:

    Song pri te honičce?

  13. pod-bot napsal:

    ludia ste super dakujem :) a krasna piesen bola na konci :(

  14. kupky napsal:

    diky moc… no, to jsme si to zase poplakali, kua

  15. kupky napsal:

    nazev songu ke konci?

  16. Geextah502 napsal:

    Diki kluci

  17. WhiteSNake napsal:

    Obrovské díky za parádní práci na titulkách !

  18. Bady86 napsal:

    Díkes moc jste borci to udělat takhle rychle

  19. Duše napsal:

    Supr a DIKY!

  20. DjAshba napsal:

    Stáhnu titulky ale BS Player mě najde jen anglické, nevíte jak je to možné?

  21. Picingr napsal:

    Díííky

  22. Varan napsal:

    Pecka, díky moc!!!

  23. Lady Biker napsal:

    Děkuji na stoticíkrát ;o)

Zanech koment